Bella Emily Rose
|
16 Jul 2010, 15:08
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu imi vine sa cred cat de " norocoasa " sunt . In afara de faptul ca El este plecat si se intoarce maine seara , sau chiar duminica , acum am mai aflat ca s'ar putea ca frate'miu sa plece si el . Dar el daca pleaca nu sta doar cateva zile amarate , ci sta o luna intreaga . Si asa ceva nu vreau sa se intample. Daca voi fi nevoita , voi pleca dupa el . Nu imi pasa cum ,dar trebuie sa il opresc si sunt in stare sa fac tot ce imi sta in putinta pentru asta . Sper doar sa nu plece astazi , fara sa'si ia ramas bun . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 Jul 2010, 14:26
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ma simt atat de singura , desi nu sunt . Stiu ca am multi prieteni , dar nimeni nu o poate inlocui pe Isabella. Imi lipseste atat de mult . Era atat de bine inainte , cand vorbeam in fiecare zi ore intregi si radeam necontrolat din orice prostie. Stiu ca e ocupata , dar de abia astept sa putem vorbi ca inainte. Saptamana asta va trece repede si apoi poate nu va mai fi atat de ocupata , sau cel putin , asa sper . In rest..nu prea s'a mai intamplat mare lucru. Mi'am petrecut majoritatea timpului alaturi de El si de fratele meu. Ii iubesc mult pe amandoi . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Jul 2010, 12:38
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Stiu ca nu sunt perfecta si niciodata nu voi fi . De fapt .. nici macar nu exista perfectiunea , desi multi dintre noi incearca sa fie perfecti . M'am saturat ca toata lumea sa ma critice si sa imi spuna ceea ce trebuie sa fac . Ma asteptam la oricine sa faca asta , dar nu la El. Nu credeam ca ma va critica vreodata , si intr'un fel , nici nu a facut'o. A fost doar o simpla sugestie ; un sfat . Dar cred ca era mai bine daca il pastra pentru el . Acum ma simt ciudat . Vreau sa fiu cat mai perfecta pentru el , dar nu pot , nu am putut si nici nu voi putea sa fac asta. ~ I'm not perfect , but I keep trying to be ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Jul 2010, 12:48
|||
|
|||
Perfect
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Falling a thousand feet per second You still take me by surprise I just know we can't be over I can see it in your eyes Making every kind of silence Takes a lot to realize It's worse to finish than to start all over And never let it lie And as long as I can feel you holding on I won't fall Even if you said I was wrong I'm not perfect But I keep trying Cause that's what I said I would do from the start I'm not alive if I'm lonely So please don't leave Was it something I said Or just my personality Making every kind of silence It takes a lot to realize It's worse to finish than to start all over And never let it lie And as long as I can feel you holding on I won't fall Even if you said I was wrong I know that I'm not perfect But I keep trying Cause that's what I said I would do from the start I'm not alive if I'm lonely So please don't leave Was it something I said Or just my personality When you're caught in a lie And you've got nothing to hide When you've got nowhere to run And you've got nothing inside It tears right through me You thought that you knew me You thought that you knew I'm not perfect But I keep trying Cause that's what I said I would do from the start I'm not alive if I'm lonely So please don't leave Was it something I said Or just my personality I'm not perfect But I keep trying Cause that's what I said I would do from the start I'm not alive if I'm lonely So please don't leave Was it something I said Or just my, just my Self, just myself Myself, just myself I'm not perfect But I keep trying - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jul 2010, 10:17
|||
|
|||
Miercuri.21 Iulie
Draga jurnalule ,
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu imi vine sa cred cum in cateva secunde fericirea de pe chipul meu a disparut de tot . Sunt o stana de piatra acum , si nimic mai mult . Sau cel putin asa cred . El a venit si nici macar nu m'a atins. Nici macar nu mi'a zambit . Pur si simplu am simtit cum inima mi se rupe in doua . Deobicei era tandru si ma lua in brate , iar acum nimic. Si asta e pur si simplu atat de dureros. Inca nu am vorbit cu el , dar sunt foarte ingrijorata . Toata lumea spune ca poate e intr'o pasa proasta , dar eu cred ca e ceva mai mult . De fapt , sunt sigura ca e ceva mai mult. Si mi'e frica. Mi'e frica sa nu'l pierd . El e tot ce conteaza. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jul 2010, 15:25
|||
|
|||
~ Continuare ~
Draga jurnalule , [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Lucrurile au luat cu totul o alta intorsatura . Acum totul e bine . Asa cum trebuia sa fie de la inceput . Si ma bucur enorm . Nu cred ca voi mai avea indoieli. Sau cel putin , asa sper. Chiar il iubesc . Si nu as suporta sa se intample ceva rau ; ceva care sa imi poata ruina clipele petrecute impreuna . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jul 2010, 16:28
|||
|
|||
Draga jurnalule , [URL=http://www.fanpop.com/spots/love/links/13575548][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> E pur si simplu ciudat . Poate nu sunt suficient de pregatita , dar asa ma simt . Simt ca dragostea poate sa distruga orice bariera dintre noi . Fara secrete. Doar adevarul. Si adevarul este unul singur : Il iubesc . ~ Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva . ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 10:07
|||
|
|||
Joi.22 Iulie
Draga jurnalule , [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Tot ce imi vine in minte acum este el . De fapt , ca intotdeauna. Si nu imi vine sa cred ca m'am indoit de ceea ce simte . Acum sunt sigura de sentimentele noastre , unul pentru altul . Si momentat , nimeni si nimic nu ne poate desparti . Poate toata chestia asta pare o tampenie , dar pentru mine , nu e asa . Imi pare rau ca nu am reusit sa ma intalnesc cu Isa , dar asta e . Ma bucur pentru ea ca se distreaza si stiu ca o voi revedea in curand , sau cel putin , asa sper . In seara asta am fost din nou in oras . Aceleasi lucruri , ca deobicei . Am noroc , defapt , mare noroc ca El si fratele meu nu fumeaza . Urasc mirosul ala care iti inunda narile si se aseaza precum praful , pe hainele si pe pielea ta. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 13:18
|||
|
|||
Vineri . 23 Iulie .
Draga jurnalule , [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi am vorbit putin cu Alice . M'a ajutat mult sa port o conversatie cu ea si ma bucur ca intelege prin ce trec . E o prietena foarte buna , indiferent ca e la Viperini. In afara de asta , nu am mai facut mare lucru. Am vorbit putin cu el , si astazi pare destul de binedispus. De abia astept sa ies afara , desi nu ma simt chiar atat de bine. Simt cum camera se invarte odata cu mine , si nici macar nu stiu de ce . Am o durere de cap oribila. Cred ca o sa citesc putin . Poate asa imi trece . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 Jul 2010, 12:50
|||
|
|||
Vineri .
Draga jurnalule , [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am iesit iar in oras . Deja cred ca mi'am facut un obicei din asta . Si trebuie sa recunosc ca e unul destul de prost. O fata de 14 ani nu ar trebui sa bea bere 4 zile la rand . Mai ales , una ca mine . Adica , pana acum era genul ala de fata care avea limite . E bine sa te distrezi , mereu am crezut asta , dar uneori trebuie sa mai pui si limite. Daca stau sa ma gandesc , macar nu am facut mare lucru . Am stat cu el si am vorbit . L'am intrebat ce vrea de la mare , iar raspunsul lui m'a facut sa ma intristez teribil de tare . Aproape imi venea sa plang cand am vazut cat de tandru si de atent poate fi . " Vreau doar ca tu sa te distrezi . Ai destule pe cap . Uita de noi macar cateva zile . Oricum noi nu vom uita de tine . " E ciudat . Adica , mai tare ma face sa ma gandesc la ei . Ii iubesc pe fiecare in parte si o sa imi lipseasca enorm . Mi'a spus apoi : " Si eu te iubesc . Chiar te iubesc . " E atat de bine in bratele lui . Asta cred ca imi va lipsi cel mai mult . Nu vreau sa plec. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,174 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |