Equinox
|
22 Jul 2010, 08:45
|||
|
|||
Te rog sa ma scuzi , Desiree
Am intarziat putin , dar asta e Imi place foarte mult cum ti'a iesit capitolul asta O iubesc pe Lily Si astept nextul curand :-< - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jul 2010, 12:30
|||
|
|||
Multumesc de comm-uri
Bell,am corectat acolo Deci...am facut si un fel de introduction pentru ficul acesta(tot pentru blog),dar nu imi dau seama cat de bine a iesit. Pareri? Exista ceva mai rau decat un triunghi amoros din care faci parte tu,baiatul pe care il iubesti si sora ta? Sper ca nu.Oricum,e mai rau decat sa ramai fara cizme cu piele intoarsa. Credeam ca stii.Dar e timpul sa-ti spun “Te iubesc”.Si stiu ca si tu esti indragostit de mine.Trebuie sa terminam cu minciunile acestea fade. Te-am avut in inima mea, insa te-am pierdut fiindca mergeam pe drumuri paralele.Dar acum voi face orice ca sa mergem pe aceeasi carare a vietii.Indiferent de cate persoane vor suferi,imi voi indeplini scopul. Dance with the devil,sweetheart.This game is always played in three,you know.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Jul 2010, 13:22
|||
|
|||
scuze pentru intarziere, si scuze ca nu fac un comm asa cum trebuie, cu citate, si toate alea, dar, mie lene
oricum, capitolul a iesit superb, dar incepe sa ma calce pe nervi Lily ma enerveaza ca se incapataneaza sa creada ca poate iesi ceva cu Sean, cand Josh deja o iubeste, si ea tine la el ii place pur si simplu sa faca totul mai greu, si chiar nu are rost o intrebare am si eu: de ce pnm nu au mers la filmul de groaza? ah, stai ca nu depinde de ei...depinde de tine imi place mult introducerea faza cu cizmele e bestiala astept next la celelalte ficuri ![]() |
|||
22 Jul 2010, 14:07
|||
|
|||
E foarte tare , Desiree
Blogul tau rullz ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jul 2010, 15:23
|||
|
|||
Super tare
Tare faza cu "Exista ceva mai rau decat un triunghi amoros din care faci parte tu,baiatul pe care il iubesti si sora ta? Sper ca nu.Oricum,e mai rau decat sa ramai fara cizme cu piele intoarsa." Quote:Dance with the devil,sweetheart.This game is always played in three,you know.Imi place Dar numai trei , Josh unde e? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Jul 2010, 17:44
|||
|
|||
Imi place ...
Cand vine nextul ? Asa ... mdeci ce mi-a placut ? Tot . E ceva ce nu mi-a placut ? Nu, mi-a placut tot. ![]() |
|||
22 Jul 2010, 17:49
|||
|
|||
Helena D. Rose Wrote:Quote:Dance with the devil,sweetheart.This game is always played in three,you know.Imi place Dar numai trei , Josh unde e? [/b] E un introduction de dinainte sa fi aparut Josh in scena Daca as fi pus 4 acolo ar fi parut dubios
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Jul 2010, 18:07
|||
|
|||
Aha , pricepusi
Oricum e super introducerea :-) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Jul 2010, 18:13
|||
|
|||
deci, shame on me ca nam comentat mai devreme
acum incep de fapt sa realizez carei treaba, sunt 2 tipuri de iubire acolo 1 dulce si stabila si romantica si din pacate neimpartasita pentru Sean 2 pasionala, nebuna si plina de neprevazut pentru Josh sunt 2 chestii total diferite [ cred ca am simtit si eu asta o data pentru un ursulet de plus si o ratusca de cauciuc ] oricum eu sunt sigura ca ea isi va da seama ca cel dupa care e innebunita cu adevarat este Josh si ca doar este obsedata dupa Sean oricum ar fi, ficul asta e foarte tare si abia astept next la toate cele 4 ficuri pe care le-ai inceput mia placut foarte mult introducerea pentru blogul tau,, e pusr si simplu geniala Quote:Dance with the devil,sweetheart.This game is always played in three,you know.asta e faza mea preferata Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
22 Jul 2010, 21:33
|||
|
|||
Abia astept continuarea
![]() Am totusi un feeling prost ca Josh pateste ceva. Toti Josh-ii din ficuri au murit . Deci cred ca si acesta moare . ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|