A new hope
|
24 Jul 2010, 14:05
|||
|
|||
E suuuper noul capitol
![]() Acum am doar de asteptat urmatorul next ![]() ![]() |
|||
24 Jul 2010, 14:06
|||
|
|||
/
![]() Sunt curioasa ce sfarsit vom avea Ma bucur totusi ca o sa fie un happy ending ciudat si surprinzator ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
24 Jul 2010, 14:06
|||
|
|||
ma bucur ca ti'a placut Sophie
si ma bucur ca ai citit si "The last chance" conteaza mult pentru mine |
|||
24 Jul 2010, 14:11
|||
|
|||
Nu'mi spune ca il invii pe Josh
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 Jul 2010, 14:14
|||
|
|||
Mai stii...e fic SF
Ar fii culmea totusi =)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
24 Jul 2010, 15:34
|||
|
|||
am citit si eu, scuze de intarziere, nu a mers netul dar lam reparat
imi place mult cum a iesit capitolul asta, descrierea din prima parte e absolut superba dar e o greseala undeva, acolo cand intra Stephan in camera la sfarsit oricum, imi place mult atitudinea Lisei si, ca sa inteleg si eu, vampirii care sunt deja vampiri nu patesc nimic daca ii musca un alt vampir ![]() |
|||
24 Jul 2010, 16:45
|||
|
|||
Deci.... nu imi place deloc.... de ce esti asa cruda si ii desaparti pe cei 2 indragostiti
dar capitolul e misto... imi place faza cum sare Ash la Edward si ador descrierea de la inceputul capitolullui. ramai in continuare regina descrierii. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
25 Jul 2010, 20:43
|||
|
|||
Cu multa intarziere,am citit si eu capitolul
Si ma mir ca nu ai pus next pana acum Nu ne fa sa asteptam
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
25 Jul 2010, 20:46
|||
|
|||
ma bucur ca ti'a placut, Dess
next'ul nuj cand il pun.. |
|||
25 Jul 2010, 22:11
|||
|