A new hope
27 Jul 2010, 11:40
Pune nextul

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27 Jul 2010, 11:42
Daaa , pune nextul!
Love

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
27 Jul 2010, 11:44
Capitolul 16 ~ Sfarsit

Part I – Durere [Lisa]

De ce simti cateodata ca lumea ta se prabuseste, iar tu esti simplu spectator ?! De ce ai impresia ca poti face ceva, cand de fapt esti complet inutil ? De ce toti cei pe care ii iubeam incepeau sa se duca, unul cate unul ?
Totul s’a intamplat intr’o dupa-amiaza de duminica. Era sfarsitul lui noiembrie deja, iar fulgii de nea si gerul aprig erau stapani pe intreg tinutul. O bucata mare din cer era senina, ca o oglinda azurie. Niciun nor nu intina puritatea vazduhului, semana cu sufletul unui inger micut, luat prea repede de pe Pamant.
Ashley se odihnea langa mine, tinandu’ma de mana. Era atat de speriata, incat nu puteai spune daca e trista, vesela. Doar frica, atat se putea citi in ochii ei de un verde smaraldiu. Culoarea revenise, dat fiind ca trecusera doua saptamani.
Simteam cum somnul ma ataca din toate partile, acoperindu’ma cu mantia lui de vise. Nu vroiam sa adorm..si asta nu pentru ca mi’ar fi fost frica de Ashley. Dar nu vroiam sa par atat de vulnerabila in fata ei ca atunci cand dormi. Imi era teama ca tentatia sa nu fie prea mare.
Si totusi, am adormit. Fara sa vreau, oboseala ma cuprinse prea strans in bratele ei, aducandu’mi un somn bine-meritat. Dar visul pe care l’am avut, urmat de o trezire dureroasa m’a infiorat.
Il visasem pe Daniel..fratele lui Ashley. Si imi spunea ceva gen Ash va fii alaturi de mine foarte curand, sa nu fii trista, eu voi avea grija de ea.
Simteam cum lacrimile incepusera sa’mi curga pe obrajii reci, dar tot nu m’am trezit. Nu puteam sa ies din starea aia de inconstienta, parca eram blocata. Trebuia sa o salvez pe Ashley, dar ma simteam atat de slabita incat am ramas asa. Intinsa pe pat, cu ochii inchisi, palida ca un cadavru.
Pana am simtit o muscatura puternica la gat. Sangele incepuse sa curga siroaie, probabil imi fusese atinsa artera carotida. Am deschis ochii larg si am vazut’o pe Ash deasupra mea, savurandu’mi sangele care patase deja si perna si asternutul.
“-Ash, nu” am soptit eu, incercand sa raman calma. Dar sangele pe care il pierdeam incepea deja sa ma lase lata.
Si atunci s’a intamplat. Cineva intra vijelios in incapere si o lua de pe mine. Urma un zgomot ingrozitor, ca de metal rupt in bucati.
Ce facusera!?
“-Lisa, esti bine?” intreba o voce tensionata. Edward..
“-Ce i’ai facut?” am intrebat eu, ducandu’mi mana la gat. Sangeram ingrozitor.
½-Te’a atacat..nu am avut alta solutie½ spuse el, ironic.
“-Ai..omorat’o?!” am intrebat eu, socata. Durerea si socul fusesera prea mult. Simteam cum alunec din peisajul camerei. Contururile erau deja neclare, iar marginile deveneau diforme. Nu stiu ce s’a intamplat dupa..si nici nu vroiam sa stiu..

Part II – Sfarsitul naste un inceput.. [Stephan]

Am dat buzna in camera de spital, incercand sa imi mentin calmul si sa nu incep sa urlu ca un disperat. Lisa zacea intr’un pat in mijlocul incaperii, acoperita de multe firisoare ce ii strapungeau mainile. Gatul ii era bandajat. Un singur gand mi’a venit in minte..Ashley.
Am apucat fisa medicala de la capatul patului si am inceput sa o analizez. “Muscatura de animal” era diagnosticul dat. Se pare ca va scapa usor, numai ca pierderea de sange o afectase destul de mult.
Am pus dosarul inapoi si m’am apropiat incetisor de patul ei. M’am asezat pe un scaun si i’am luat mana in a mea. Era atat de rece.
“-Stephan?” murmura ea, deschizand ochii.
“-Shhh, incearca sa stai linistita” am spus eu, strangandu’i usor mana. Aveam impresia ca daca o steang mai tare, avea sa se dezintegreze. Parea ingrozitor de firava.
“-Ashley..Edward a omorat’o” reusi sa spuna, printre suspine. De durere si agonie.
Soc! A omorat’o?!
”-Totul va fii bine, acum tu trebuie sa te refaci. Ai pierdut mult sange” i’am spus eu, incercand sa par credibil. Nu imi venea sa cred ca o omorase!
”-De ce toata lumea din jurul meu moare? De ce toti cei pe care ii iubesc se duc si ma lasa singura? Mai intai Josh..apoi Daniel si acum Ashley” sopti ea. Lacrimile curgeau siroaie pe chipul palid, iar durerea era atat de evidenta incat puteai sa ii vezi inima in piept cum se frange in mii de bucati.
Fara sa vreau, data de 20 ianuarie imi veni in minte. Aveam sa o parasesc si eu curand. Oare cat va mai putea indura? Insa sufletul meu era deja patat, murdar. Mostenire de familie. Iar Lisa ma iubea, dar nu atat de mult pe cat il iubea Josh. Si atunci, mi’a venit o idee.
Fata adormise deja, efortul de a vorbi o aruncase din nou intr’o stare de inconstienta.
Stiam ce voi face. Aveai patru variante cand implineai 20 de ani, numai ca ultima nu o folosise nimeni. Insa era scrisa in cartea noastra, deci stiam ce voi face.
In cateva minute am ajuns acasa si m’am dus tinta spre biblioteca din living. Am luat cartea stramosilor, a familiei Williams, si am inceput sa o rasfoiesc. Pana am ajuns la pagina pe care o cautam:
Cand implineste 20 de ani, orice stramos al familiei Williams are patru variante din care poate sa aleaga. Prima, sa devina un demon si sa se hraneasca din sufletele si fericirea oamenilor. Este cea mai puternica creatura, nimeni nu intrece abilitatea si forta ei. A doua varianta, poate sa devina un vampir. Sa se alimenteze cu sange. De mentionat ca aceasta alegere nu e atat de buna ca prima, deoarece forta nu va mai fii la fel de puternica. A treia varianta, poate sa moara. Pentru asta, va trebui sa astepte prima noapte cu luna noua si sa isi infiga un tarus din argint in inima. Iar a patra varianta, cea mai nobila, dar si cel mai rar folosita. Exista optiunea sa aduci un suflet chinuit, un suflet care nu a vrut sa plece sau a plecat prea devreme. Poti chema acel suflet inapoi, sa’l gazduiesti in corpul tau. Dar este foarte periculos, deoarece sufletul tau va fi total eclipsat de cel nou, pana va disparea. Iar procedura de a rechema sufletul plecat este complicata, fiind nevoie de o noapte cu luna plina, in care se vede si constelatia Orion. Aceasta va avea loc la mormantul celui decedat, alaturi de o fiinta ce ii iubeste pe amandoi. Si pe cel care isi va darui sufletul si pe cel care va invia.
Asta era. Il voi aduce pe Josh inapoi, indiferent de cate riscuri presupunea chestia asta. Lisa va fi fericita, fara mine. Pentru ca il iubea pe Josh, lucrul asta era evident. Mai aveam doar cateva saptamani la dispozitie. Iar apoi, voi renunta la viata, pentru a’mi face iubirea implinita.
Cand iubesti, singurul lucru ce conteaza este ca persoana iubita sa fie fericita. Indiferent cu cine. Pai..cam asta aveam de gand sa fac..

27 Jul 2010, 11:49
Ai omorat-o pe Ashley Ce sadica esti,imi place
Reincarnari? Ai de gand sa il aduci pe Josh inapoi? Te iubesc
Si nu,nextul nu e deloc scurt

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
27 Jul 2010, 11:52
Ehee....asa mai merge Drama , macel ( nu prea mare , da' merge )
Quote: Lacrimile curgeau siroaie pe chipul palid, iar durerea era atat de evidenta incat puteai sa ii vezi inima in piept cum se frange in mii de bucati.Fara sa vreau, data de 20 ianuarie imi veni in minte. Aveam sa o parasesc si eu curand.

Iar a patra varianta...ahh , imi aduce aminte de filmul "The fourth kind" Asa. Iar a patra varianta e super Hm , hm , ma gandesc la fel si fel de finaluri alternative Cine stie ce va fii
E super capitolul Tounge

27 Jul 2010, 11:54
Next, Next yuppy imi place la nebunie imi plac fazele din spital, si cum vorbeste de vena nush care, ca doar de, e studenta la medicina[asta mi'a amintit de melodia Femurul, cantata de Ada Milea ]
Bell Evans Wrote:Asta era. Il voi aduce pe Josh inapoi, indiferent de cate riscuri presupunea chestia asta.
Nu cred ca mai era necesara fraza asta adica, oricum ne'am dat cu totii seama Finna
Quote:Cand iubesti, singurul lucru ce conteaza este ca persoana iubita sa fie fericita. Indiferent cu cine.
asta parca ai scriso cu dedicatie pentru mine
sper ca finalul sa fie unul super, si apoi ne spui si celelalte doua variante, bine? sunt curioasa ce tia trecut prin cap'sor
Next

[Image: 2igkmd1.png]
27 Jul 2010, 11:56
dap, Al, m'am gandit la amandoua cand am scris chestia aia
pentru ca e adevarata..
27 Jul 2010, 13:03
deci.... devine mai Sf de cat miam putut imagina
interesant
tot nu pot sa cred ca ai omorato pe Ashley.... ce inima cruda si nemiloasa ai
si faza cu Josh e deja prea mult pentru creierul meu ingust
abia astept... next

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
27 Jul 2010, 13:09
m'a molipsit Desiree
ea mi'a zis sa ii omor pe toti
dar o sa ramana si unul doi in viata
27 Jul 2010, 13:15
Mda...ar fii culmea sa ramana in viata doar Lisa si Stephen/Josh [img]../users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img]
Sper ca nu-l omori si pe Luke...de fapt poti , pentru ca e un patetic[img]/users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img]