A new hope
|
30 Jul 2010, 21:33
|||
|
|||
Scurt
Quote:“-Intra!” am strigat eu; ma rugam sa nu fie Luke..dar stai, Luke nu bate niciodata la usa! Tare faza Quote:Practic, isi petrecea intreaga zi la mine acasa..uneori si noptile.. Aici m-am gandit la ceva pervers Ma rog Asteptam partea a doua maine
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
30 Jul 2010, 21:36
|||
|
|||
L-ai scris nu conteaza ca e mai scurt , e ceva totusi...
Quote:½-Eu trebuie sa plec dupa Craciun..dar ma voi intoarce de ziua mea½ am continuat eu, urmarindu’i reactia.Ok , nici eu nu ma asteptasem la asta Abia astept sa ne pui si partea a doua maine P.s: Dess , la faza aia cu "Practic, isi petrecea intreaga zi la mine acasa..uneori si noptile.." m-am gandit la acelasi lucru ca si tine Deh , mintile perverse gandesc la fel ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
31 Jul 2010, 09:29
|||
|
|||
Ce tare e
Chiar daca e scurt , imi place mult si astept partea a doua . Daca nu o pui repede , te bat la cap :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
31 Jul 2010, 10:54
|||
|
|||
Ador partea asta, scuze ca nu am comentat aseara
"se ridica in graba de pe pat si pleca din camera. Tranti usa in urma ei." pot sa pun pariu ca a iesit afara si a inceput sa planga Mintile perverse gandesc la fel? eu credeam ca cele geniale abia astept si partea a 2a, care banuiesc ca o sa fie din pdv al Lisei ![]() |
|||
31 Jul 2010, 11:16
|||
|
|||
hehe
la ce va ganditi voi?? lasa ca veti vedea in partea a doua poate o pun azi daca mai vrea cineva |
|||
31 Jul 2010, 11:31
|||
|
|||
eu vreau dar cred ca stiai asta si cred ca mai sunt si altii care vor adica, nu cred, stiu sigur
![]() |
|||
31 Jul 2010, 11:36
|||
|
|||
Sigur ca mai vor si altii next
Si mai bine ne pui 2 capitole ca sa nu salivam atat de mult in timp ce esti plecata
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jul 2010, 11:44
|||
|
|||
Exact .
Desiree are dreptate - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
31 Jul 2010, 11:49
|||
|
|||
ok, va pun partea a 2a acum
si poate urmatorul capitol maine daca vreti |
|||
31 Jul 2010, 12:02
|||
|
|||
Vrem ambele capitole azi
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|