A new hope
|
31 Jul 2010, 12:05
|||
|
|||
dess eu maine plec
vreau si la tine next si mai vedem abia am scris partea a doua au iesit cam prea lungi capitolele..7 pagini de caiet mic unul |
|||
31 Jul 2010, 12:06
|||
|
|||
7 pagini
Inseamna ca trebuie sa-l pui azi
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jul 2010, 12:07
|||
|
|||
dar am scris mare, si in toate pozitiile posibile [ok asta chiar a sunat ciudat :|]
pun partea a doua dupa ce termin sa o corectez |
|||
31 Jul 2010, 12:10
|||
|
|||
In toate pozitiile?!
Hai,corecteaza si pune partea a doua
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jul 2010, 12:13
|||
|
|||
Dess, si Rose zicea ca eu ma gandesc la lucruri perverse
adica, am scris in fund cu caietul pe genunchi, am scris pe spate cu caietul in aer am scris pe burta cu caietul pe o perna, etc, te'ai prins tu |
|||
31 Jul 2010, 12:14
|||
|
|||
Chiar nu mai rezistai sa scrii,nu-i asa?
Eu nu pot scrie decat la calculator.Ma enerveaza cand stau cu creionul in mana si scriu nexturile pe caietele
|
|||
31 Jul 2010, 12:17
|||
|
|||
M'a lovit inspiratia intr'o seara dupa ce am vorbit cu Al pana pe la 1 si mi'a murit bateria de la telefon
si a doua zi am scris 3 capitole..se uita varul meu la mine m'a intrebat daca sa'mi aduca laptop'ul, dar eu deja terminasem de scris cand a ajuns el |
|||
31 Jul 2010, 12:20
|||
|
|||
eu am scris doar la masa cat am fost la tara dar am scris pe orice bucatica disponibila din foaie o gramada de corecturi, scris pe verticala, orizontala, comentarii aditionale, Soph trebuia sa descrie camera lui Aubrey, in Not myself anymore si scrie pe margine: "*descrierea camerei: La treaba asta tre sa m'ajute un piculet mai mult sormea, ca eu nu prea stiu ce naiba e in capul ei si nu vreau sa fac o descriere care sa nu'i placa si ei. PS:Eu aveam de gand sa fac descrierea asta lunga de o pagina si ceva...da' daca n'am resurse...E vina lu' sormea" aveam caietul langa mine si am copiat deci va dati seama in ce stadiu de degradare a ajuns caietul nostru, pe care scriam 4 ficuri
ON:Si eu vreau next, nu conteaza cat sau cand, dar sa fie ![]() |
|||
31 Jul 2010, 12:27
|||
|
|||
Si deci acum primim next?
![]()
|
|||
31 Jul 2010, 12:36
|||
|
|||
dapp, Al, si eu am crezut ca tu scrii 4 fic'uri
am ramas am scris partea a doua..si acum am editat toate capitolele puse pana acum stiu ca sunt tuta..dar mi'a placut faza cu scrisul negru |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|