A new hope
|
31 Jul 2010, 13:43
|||
|
|||
Asaa...eu nu am inteles un lucru
Quote:Nu puteam sa’l las sa plece, lucrul asta ma ingrozea. Am fugit din camera, desi nu ar fi trebuit sa fac asta si am intrat in baia de pe hol. Si un pic mai incolo: Quote:Inchisa in camera mea, am inceput sa plang. Stiam ca asta era ultimul lucru pe care ar fi trebuit sa il fac..era inutil, eu ma simteam inutila. Pana la urma unde s-a dus?In camera ei sau in baie? Si cum sa nu stii cand pui nextul? Diseara il pui,ai uitat?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jul 2010, 13:53
|||
|
|||
Dess
Lisa s'a dus in baia de pe hol, dar era Edward acolo asa ca a iesit si s'a dus in camera ei si dupa a iesit de acolo si s'a dus la Stephan |
|||
31 Jul 2010, 13:55
|||
|
|||
Ah
Avea propria ei camera in casa lui Stephan?
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jul 2010, 14:11
|||
|
|||
yupp
dar lasa ca vei vedea in capitolele viitoare ca nu va mai avea nevoie de ea |
|||
31 Jul 2010, 14:12
|||
|
|||
deci... ma bucur ca tia priit timpul petrecut la tara si ai venit cu un next minunat.... Imi place la nebunia partea cand Lisa zice ca totul se prabuseste in jurul ei si ca persoanele ei dragi mor si restul[as pune citata da mie cam lene]
si imi pare foarte rau ca Stephan pleaca... saraca Lisa.. deci Next Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
31 Jul 2010, 14:15
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:yupp Ooo Dar de fapt nici pana acum nu avea nevoie de camera ei
|
|||
31 Jul 2010, 15:19
|||
|
|||
Cat ma bucur ca ai pus si partea a 2a
so, imi place enorm cum descrii sentimentele Lisei, faci totul sa fie foarte profund, si faci cititorul sa se identifice cu personajul si imi place asta imi place faza in care intra peste Edward in baie deci a fost prea penala "o dezbatere cu propria persoana" cum e sa te certi cu tine insuti? tough deci, abia astept sa te intorcfi de la mare si sa mai pui nexturi asta daca nu pui si in seara asta alt capitol Next ![]() |
|||
31 Jul 2010, 15:21
|||
|
|||
si mie mi'a placut faza cu baia
Edward dar a fost dur |
|||
01 Aug 2010, 09:30
|||
|
|||
Si azi trebuie sa ne pui next,Bell
|
|||
01 Aug 2010, 11:37
|||
|
|||
dar nu l'am transcris, Dess
si diseara plec |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|