Bella Emily Rose
|
24 Jul 2010, 12:55
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Cum sa nu plec la mare ? Sincer .. mi'au trecut prin minte cateva modalitati ,dar toate sunt dureroase . Poate o sa ma crezi nebuna , si sincer , intotdeauna cred ca am avut un mic strop de nebunie, dar nu vreau sa plec . Ma gandeam la ce as putea sa fac ca sa raman in spital. As putea sa mananc ceva stricat = Toxiinfectie alimentara As putea sa ies cu rolele si sa ma izbesc " din greseala " de asfalt = Mi'as rupe o mana / un picior . As putea sa Defapt ..mai bine lasa. Cred ca nu am de ales si o sa plec. Mai am 6 ore sa gasesc o solutie . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 Jul 2010, 13:29
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu stiu ce e cu mine , dar am nevoie sa tastez non'stop . Fara pauza. Si da . Cred ca o sa plec. Nu imi vine sa cred ca renunt atat de usor . Asta nu e de bine . Deobicei sunt obisnuita sa lupt pana in ultima secunda ,dar acum stiu ca nu mai are nici un sens . Va trebui sa ma resemnez. Si in plus.. cat de rau poate fi ? Bine ..mai bine nu raspund la intrebarea asta . O sa imi iau 20 de carti cu mine , ca sa nu ma plictisesc si o sa ma uit la babaciunile care fac topless si o sa rad de ele . Dar nici asta nu e de bine . Pentru ca mi s'ar face greata . Eh..vad eu . Gata. Stiu . Ma duc sa ma inec . Si sa vina un salvamar dragut si .. eh . Mda. Nici asa nu e bine . Scriu numai tampenii si ma gandesc numai la tampenii . Good . Ce naiba am ? De abia astept sa ies afara , intr'un fel. Stiu ca va fi o zi lacrimogena. Adica . Nu sunt perfecta , dar tot cartierul imi va simti lipsa . Sunt sigura de asta . In special el si fratele meu . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 Jul 2010, 15:58
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Intr'o ora ies afara , pentru a'mi lua ramas bun de la toti . Stiu ca intr'un fel o sa fie aiurea si o sa fie trist . Dar asta e . Asa e viata Cel mai greu va fi sa'l privesc in ochi pe fratele meu si sa'i spun pa. Nu cred ca o sa pot . M'am obisnuit cu prezenta lui . Si lui .. pe el nici nu cred ca voi putea sa il las in urma . Il voi tine de mana pana in ultima clipa. Nu stiu daca o sa pot sa ii dau drumul . Nu vreau . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
31 Jul 2010, 10:41
|||
|
|||
Vineri. 30 Iulie .
Draga jurnalule , [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit acasa . Ma bucur enorm ca am reusit sa'i conving pe parintii mei sa ne intoarcem mai repede . Daca era dupa mintea lor , acum inca mai eram la mare si trebuia sa imi mai petrec inca 5 zile uitandu'ma la tot felul de idioti si plictisindu'ma de moarte . Dar totul e bine acum si mi'am dat seama ca nimic nu s'a schimbat cat eu am fost plecata. El e la fel si asta ma face sa ma simt si mai bine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Aug 2010, 11:11
|||
|
|||
Duminica . 1 August .
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu imi vine sa cred ca deja au trecut doua luni . In curand vara se termina , si totusi parca abia ieri am luat vacanta . Timpul a trecut in zbor , desi au fost si momente placute de care m'am bucurat alaturi de cei dragi mie . Si trebuie sa fiu recunoscatoare pentru ele . Astazi am crezut ca o sa o iau razna . Si acum chiar vorbesc foarte serios. Dar bine ca totul a trecut . Daca se mai repeta o data faza de astazi , cred ca o sa mor , sau mai bine zis , cred ca o sa ma omoare nervii si nelinistea. Sincer , pe El il iubesc . Asta e ceva clar , dar nu am cum sa nu'l iubesc pe fratele meu . De fapt , as putea spune ca il ador . Daca nu era el , nu stiu cum puteam sa imi revin . Ma bucur ca e alaturi de mine in fiecare clipa si ca nu ma abandoneaza . ~ Happiness is all around ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Aug 2010, 11:35
|||
|
|||
~ Poets of the Fall ~
Roses [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> I've walked the distance, I paid my dues and tried to have a go at what I thought I knew was real, held no appeal I've been to places, I've seen the tidings, I bought a book of rules for every coin that I could steal And so I came to gaze upon the stars, when they were yet unborn And consequently, tear at my old scars, and the mask I had outworn [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> So when I'm crying alone Yeah, when I'm cold as a dying stone Grow me a garden of roses Paint me the colors of sky and rain Teach me to speak with their voices Show me the way and I'll try again [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> I've heard the rumors, started fires, I sowed a sordid lot of plays for keeps for what I need, behold the demons that I freed I've tried my best at wearing the hard hat, but healing doesn't seem to happen when you hide away the seed And so I came across the medicine man, and he showed me what I'd forlorn For if I'm stayed it happens by my own hand, and my own voice full of scorn [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> So when I'm crying alone Yeah, when I'm cold as a dying stone Grow me a garden of roses Paint me the colors of sky and rain Teach me to speak with their voices Show me the way and I'll try again [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Without you I'm nothing at all And life has the face of a morbid game With you nothing seems impossible It all seems to fit the frame So when I'm crying alone Yeah, when I'm cold as a dying stone [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Grow me a garden of roses Paint me the colors of sky and rain Teach me to speak with their voices Show me the way and I'll try again - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Aug 2010, 13:32
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Pur si simplu e ceva magic . Ceva ce nu poate fi descris in cuvinte , sau cel putin , nu prea usor . Acest sentiment chiar iti da aripi . Cand ma gandesc la el , simt mii de fluturi in stomac . Pentru prima data , pot spune ca sunt indragostita cu adevarat . Niciodata nu am mai simtit asta . Si chiar daca a trecut ceva timp , inca mai tremur cand ma atinge , inca mai rosesc , iar obrajii mei incep sa se aprinda in prezenta lui . Stiu ca parca suna ca un basm pentru copii , dar chiar asa e . Sau cel putin , eu asta simt . Nu vreau sa fiu nevoita sa ma ascund de nimeni , sau sa imi infranez sentimentele. Il iubesc , si nu imi pasa ce spun altii. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Aug 2010, 14:23
|||
|
|||
Ti-am zis eu.. :>
Ti-am zis eu. Te iubesc, tutaa. > ![]() Si mi-e dor de tinee.. :-< Daaar, ne vedem noi miercuri. [Nu ma impuscaati.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
03 Aug 2010, 10:06
|||
|
|||
Luni. 2 August .
Draga jurnalule , [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Si cand ma gandesc ca acum cateva minute eram fericita , iar acum o parte din mine se simte ... goala. Intr'un fel chiar distrusa. Mi'e frica sa nu trebuiasca sa aleg din nou , dintre el si prietenele mele . Nu vreau sa fiu nevoita sa fac alegerea asta , pentru ca oricat de mult mi'as dori sa fiu cu el , stiu ca nu m'ar lasa. Nu ar vrea sa stau din nou singura. Si astazi oricum ziua mea e compromisa. El trebuie sa plece pana diseara , si nu stiu daca se intoarce pana se insereaza. Si chiar daca se intoarce pe la 9 si ceva , sunt sigura ca va fi obosit , si nu as vrea sa il vad asa . Presimt ca astazi nu o sa il vad , desi mor de dorul lui . Simt ca ma sting incet. Si mai este si Isa . Nu vreau sa o vad suferind , niciodata. Daca cineva i'ar face rau as fi in stare sa il rup in mii de bucatele. Si nu glumesc. Isa e cea mai buna prietena a mea . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Aug 2010, 15:04
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Incerc sa nu dau atentie micilor amanunte din viata mea , dar uneori , pur si simplu e inevitabil , oricat de mult as incerca sa le ignor . Apar dintr'o data si imi dau viata peste cap . Ieri a fost o zi .. deplorabila , ca sa nu folosesc un cuvant mai jignitor . Stiu ca uneori viata nu e corecta , dar m'am cam saturat sa tot aud replica asta . Si tot ceea ce pot face e sa ma plang in continuu . Doar atat pot , doar atat stiu , si doar atat vreau . Daca lucrurile nu se indreapta astazi o sa ajung sa ma dau cu capul de pereti si asta nu suna prea palpitant . Vreau ca lucrurile sa fie ca inainte . Sa nu mai am nici o grija pe cap , dar cred ca vremurile alea au trecut si deja vara se apropie de sfarsit . Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. ~ It's complicated ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,174 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |