Equinox
|
07 Aug 2010, 16:44
|||
|
|||
Yeey!!
Asta inseamna 50% da si 50% nu.. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Aug 2010, 22:31
|||
|
|||
Deci deja ma simt penibil
Dar vreau sa va intreb ceva : ma iubiti mult de tot? ![]() Daca ma iubiti mult ( ) votati-mi ficurile Aici,la poll-ul de acolo.Adica ma refer la Equinox,Children Of The Damned si Going Under ![]() Nu dureaza mult,va ia doar cateva secunde Si,in final...scuzati de publicitate
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Aug 2010, 22:54
|||
|
|||
Dess , eu te-am votat deja Toate cele trei ficuri
Am primit massul ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 Aug 2010, 22:58
|||
|
|||
Love you,Helena
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Aug 2010, 23:06
|||
|
|||
Si eu te-am votat, Dess..
Si da, e o iubire din aia.. perversa si profitoare. Mi-a placut asta. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
08 Aug 2010, 08:21
|||
|
|||
Si eu te'am votat , Juli
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Aug 2010, 08:39
|||
|
|||
Thanks
Pentru mai mult decat votul acela....pentru iubirea perversa si profitoare
|
|||
09 Aug 2010, 19:10
|||
|
|||
ajung si eu mai tarziu, dess dar ma ierti nu?
Quote:Serios,nextul nu are nimic specialma fac ca nu am auzit asta Quote:“-La naiba”,am marait eu”,asteptam aici de sute de mii de ani doar ca sa vedem o bucata amarata de hartie?”tare faza Quote:Sincer,cele 7384 de idei care mi-au venit prin minte erau destul de sadice.de ce nu a avut 7385 de idei? glumesc Quote:“-Oh,cum le termin pe toate doar intr-o luna?Rochia,bijuteriile,coafura,machiajul…prea putin timp”,m-am plans eu.Probabil ca incepeam sa hiperventilez.my god, eu am luat tot pentru banchet intr'o singura zi Quote:“-Pana si curcile râd de vorbitul tau serios.Hai sa mergem.” Quote:Insa cand am trecut de coltul coridorului am zarit o persoana binecunoscuta,care parca dorea sa plece cat mai repede din calea noastra.Era ciudat,mai ales ca lucrul acesta nu mi se mai intamplase niciodata…cine cine? vrem next desiree si nu glumim -m/ facem greva |
|||
23 Aug 2010, 13:23
|||
|
|||
tu tot ceri nexturi Dess, dar de la tine cand mai primim
![]() |
|||
23 Aug 2010, 13:32
|||
|
|||
Cand imi refac calculatorul primti next Incepusem deja capitolul ,dar a bubuit monitorul
Promit ca revin cu nexturi multe > ![]()
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|