A new hope
10 Aug 2010, 10:32
cum poti sa ridici mana intr'un mesaj, asa incat sa vezi? dapp, intrebare filosofica ei bine, eu abia astept un next, oricand va veni el

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Aug 2010, 10:35
stiu ca tu vrei Al
termin curatenia si intru pe mess
sa mai vorbim si noi
10 Aug 2010, 10:47
Next!

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
10 Aug 2010, 10:58
Next peste cel mult o jumatate de ora

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
10 Aug 2010, 11:01
ca de nu te omoara Dess din dragostea ei perversa si profitoare iarta'ma nu m'am putut abtine
dar si eu vreau next am mai zis o data

10 Aug 2010, 11:08
Dess chiar vrei sa ma omori?
cred ca ma omoara mama in curand ca nu m'am apucat nici acum de curatenie
dar va pun next imediat ce termin..promit
10 Aug 2010, 11:09
pai apucate mai repede ca vreau sa vorbesc ceva cu tine pe mess si vreau sa pui si nextul ala mai repede

10 Aug 2010, 11:32
Capitolul 18 ~ Cadouri de Craciun

Part II – Remember me.. [Stephan]

Dimineata..
Am lasat’o pe Lisa dormind in camera mea si am plecat la o plimbare. Trebuia sa imi pun ordine in ganduri, trebuia sa mai reflectez la decizia pe care o luasem.
Lisa ma iubea..iar faptul asta mi’l demonstrase in noaptea ce abia trecuse. Reusise sa accepte ca Josh nu era nimic mai mult decat o simpla amintire si a venit timpul sa lase trecutul in urma. Dar de unde aveam eu siguranta ca spunea adevarul? Mintea mea raspunse instantaneu~Lisa nu stia sa minta, iar stralucirea din ochii ei ciocolatii cand imi spusese asta nu putea fi falsa. Era adevarat..singurul lucru bun din viata mea, singura amintire pe care vroiam sa o pastrez si singura persoana pe care regretam ca o voi lasa in urma.
Dar ideea de a’l aduce pe Josh inapoi nu mi se mai parea la fel de inteleapta ca la inceput..dupa noaptea asta. Pentru prima data, vroiam sa fiu egoist. Sa nu renunt la mine pentru altcineva. Dar decizia mea avea sa influenteze mai multe vieti, iar fericirea Lisei era singurul lucru care conta.
In drumul meu, ajunsesem in fata unui mic magazin de bijuterii de la coltul strazii. Nu il mai vazusem aici, probabil era nou..oricum, trebuia sa ii cumpar ceva Lisei..era 24 decembrie, ajunul Craciunului sosise si o data cu el obiceiul de a imparti cadouri celor dragi. Am deschis usa, care scartai incurajator, si un mic clopotel din cristal, atarnat deasupra ei imi anunta intrarea.
Si atunci l’am vazut. Mi’a furat privirea inca de cum am patruns in incaperea puternic luminata. Un medalion micut, din lazurit, albastru inchis, ce se odihnea pe un stativ din lemn. In forma de inima, cu o mica incuietoare in lateral, ce dezvaluia la deschidere un spatiu in care puteai ascunde un obiect la fel de micut.
“-As dori sa’l iau pe acesta” i’am spus eu batranului ce se ivise de dupa vitrina incarcata cu bijuterii. ½Si mai vreau un medalion in forma de litera ~S~ pe care sa il pun inauntru½ am continuat.
Ma privi cu un suras bland, iar ochii albastri au revarsat peste mine un sentiment ciudat. Parca il cunosteam de’o viata..poate pentru ca ochii lui aveau aceeasi nuanta ca a mea?!
Batranul strecura micutul ~S~ inauntrul inimioarei, dupa care il impacheta frumos si imi inmana cutia din satin albastru.
“-Sa’l poarte sanatoasa” sopti el, cu vocea calda.
M’am intors acasa, cu pasi sovaitori. Probabil ca Lisa nu se trezise inca. Era abia ora 9.
Deasupra mea, cerul parea plin de o necuprinsa tacere, iar din albastrul nemarginit, lumina se cernea in perdele de matasuri stravezii. Un vanticel aspru involbura fulgii rataciti de nea, pentru ca mai apoi sa ii aseze randuri-randuri deasupra peisajului amortit.
Ajuns in fata casei, am aruncat o privire paltinilor incarcati pana la refuz cu capiteluri de gheata si am intrat. M’am dus tinta spre camera mea si am deschis usa incetisor.
Lisa dormea, invelita de asternuturile albastre ce contrastau puternic cu pielea ei alba. Mi’am dat haina jos si m’am strecurat langa ea in pat. Se misca putin, cuibarindu’se la pieptul meu si deschise ochii. Ma privi cu un suras dulce, dupa care imi sopti un “Buna-dimineata!” si se ridica sa isi lipeasca buzele calde de ale mele.
“-Hehe, se vede ca e Craciunul” am chicotit eu. “Uite, ti’am luat ceva..care sa'ti aminteasca de mine” am continuat, intinzandu’i micuta cutie.
Rupse hartia si deschise caseta. Scoase lantisorul si privi medalionul. Il deschise si scoase la vedere micutul ~S~ incrustat cu diamante.
“-De la numele meu” am soptit eu, in timp ce i’l puneam la gat. Doua lacrimi i se desprinsera pe obraji, alunecand rapid.
“-Mereu in inima mea” murmura ea, zambind.
Observasem ca nu mai avea medalionul de la Josh..dar nu era momentul potrivit sa o intreb ce facuse cu el.
“-Ai grija sa il porti mereu. Pentru ca Luke sau Edward sa nu te..ameteasca” am mormait eu.
Privi surprinsa pret de cateva secunde piatra albastruie, dupa care spuse :
“-Lazurit, nu?!”
Am aprobat, dand usor din cap.
“-Stii cat de mult te iubesc?” ma intreba deodata, privindu’ma serioasa.
½ -Nu mai mult decat te iubesc eu pe tine” i’am raspuns, sincer.
Un zambet larg i se intinse pe fata. Am zambit si eu, ca reactie la zambetul ei.
Vroiam sa ramanem asa..sa nu mai existe timp, griji sau alta lume. Sa fim doar noi doi si dragostea pe care o simteam unul fata de celalalt.
Dar trebuia sa aleg..sa iau o hotarare. Insa nu acum..cu Lisa in bratele mele era mai mult ca sigur ca avea sa aleg sa raman cu ea. Vampir, demon, vrajitor sau spiridus, nu ma interesa ce sunt daca o aveam alaturi.
“-Stii..l’am visat intr’o seara pe Josh. Si mi’a spus ca trebuie sa ramanem impreuna, pentru totdeauna” murmura Lisa, cu vocea calda.
Sufletul lui Josh aflase probabil ce vroiam sa fac..dar Lisa nu..in fond, ar trebui sa fie alegerea ei. Dar nu stiam daca sa ii spun acum, sau mai tarziu..

10 Aug 2010, 11:40
Asaa
Ma bucur ca ai pus at last next

Quote:Ma privi cu un suras bland, iar ochii albastri au revarsat peste mine un sentiment ciudat. Parca il cunosteam de’o viata..poate pentru ca ochii lui aveau aceeasi nuanta ca a mea?!

Aici mi se pare ciudat Oare cei doi au o legatura sau ai pus asa numai ca sa ne faci curiosi?

Quote:“-Sti..l’am visat intr’o seara pe Josh. Si mi’a spus ca trebuie sa ramanem impreuna, pentru totdeauna” murmura Lisa, cu vocea calda.
Mica greseluta,dar nu asta vroiam sa indic
Deci pana la urma ce alege Stephan? Il aduce sau nu pe Josh inapoi?

Next :03

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
10 Aug 2010, 11:47
N-a iesit o prostie Ce trebuie sa facem ca sa numai spuneti asa cand puneti nextul?
Mi-a placut Mai ales ca povestea e descrisa iarna...E mirific
Quote:Si atunci l’am vazut. Mi’a furat privirea inca de cum am patruns in incaperea puternic luminata. Un medalion micut, din lazurit, albastru inchis, ce se odihnea pe un stativ din lemn. In forma de inima, cu o mica incuietoare in lateral, ce dezvaluia la deschidere un spatiu in care puteai ascunde un obiect la fel de micut.
Ah , si mie mi-ar fura privirile un asa medalion
Quote:Ma privi cu un suras bland, iar ochii albastri au revarsat peste mine un sentiment ciudat. Parca il cunosteam de’o viata..poate pentru ca ochii lui aveau aceeasi nuanta ca a mea?!
Nu stiu de ce , insa la faza asta mi-am adus aminte de Dumbledore
Quote:Rupse hartia si deschise caseta. Scoase lantisorul si privi medalionul. Il deschise si scoase la vedere micutul ~S~ incrustat cu diamante.
“-De la numele meu” am soptit eu, in timp ce i’l puneam la gat. Doua lacrimi i se desprinsera pe obraji, alunecand rapid.
“-Mereu in inima mea” murmura ea, zambind.
Observasem ca nu mai avea medalionul de la Josh..dar nu era momentul potrivit sa o intreb ce facuse cu el.
“-Ai grija sa il porti mereu. Pentru ca Luke sau Edward sa nu te..ameteasca” am mormait eu.
Imi place scena asta...ciudat insa ca numai poarta acel medalion Se pare ca Lisa a devenit mai open-minded si vrea sa isi inceapa o noua viata , fara lucruri care sa-i aduca aminte de Josh pe care nu-l va uita insa...:-<
Quote:"-Sti..l’am visat intr’o seara pe Josh. Si mi’a spus ca trebuie sa ramanem impreuna, pentru totdeauna” murmura Lisa, cu vocea calda.
Sufletul lui Josh aflase probabil ce vroiam sa fac..dar Lisa nu..in fond, ar trebui sa fie alegerea ei. Dar nu stiam daca sa ii spun acum, sau mai tarziu..
Deci Josh aflase deja planul de lui Stephan...Sunt curioasa ce final va avea povestea O sa-mi fie dor de Lisa

Super capitolul Si...umm :-S..Next!

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.