A new hope
|
10 Aug 2010, 11:48
|||
|
|||
Cat ma bucur ca ai pus nextul deci, mia placut la nebunie, si in principal cateva pasaje, asa ca, o sa incerc si eu sa scriu un comm kilometric[cat de cat
![]() Bell Evans Wrote:Pentru prima data, vroiam sa fiu egoist. Sa nu renunt la mine pentru altcineva.La cine te'ai gandit cand ai scris asta, zi sincer dar oricum, e atat de adevarata fraza, si o stiu din experienta din experienta altcuiva, nu a mea Quote: Un medalion micut, din lazurit, albastru inchis, ce se odihnea pe un stativ din lemn. In forma de inima, cu o mica incuietoare in lateral, ce dezvaluia la deschidere un spatiu in care puteai ascunde un obiect la fel de micut.Pare extrem de dubios medalionul ala mi'ai mai spus ca sunt clarvazatoare dar oare e adevarat si ce cred despre medalion Quote:Ma privi cu un suras bland, iar ochii albastri au revarsat peste mine un sentiment ciudat. Parca il cunosteam de’o viata..poate pentru ca ochii lui aveau aceeasi nuanta ca a mea?!E dubios si batranelul asta nu poate sa aiba un rol nesemnificant, nu stiu de ce, pur si simplu banuiesc ![]() Quote:“-Sa’l poarte sanatoasa” sopti el, cu vocea calda.Din nou dubios :-s Quote:“-Mereu in inima mea” murmura ea, zambind.Un cuvant: Awww asa de cute, si sweet si romantic Quote:Observasem ca nu mai avea medalionul de la Josh..dar nu era momentul potrivit sa o intreb ce facuse cu el.Inca un motiv sa intru la banuieli dapp, dubios Quote:“-Sti cat de mult te iubesc?” ma intreba deodata, privindu’ma serioasa.Asta imi aminteste de disputele noastre ori de la "Parerea despre membri" ori de pe mess Quote:Nu ma omorati stiu ca a iesit o prostie Dar macar e mai lunga ca prima parte, dupa cum v'am promisCred ca am citit gresit cum sa fie asta o prostie e absolut extraordinar minunat, perfect nu as schimba nimic la capitolul asta, cu toate ca u mereu am ceva de comentat Deci, Next cat mai repede ![]() |
|||
11 Aug 2010, 10:30
|||
|
|||
Al
eu sunt clarvazatoarea aici [nu Matt? ![]() vei vedea..batranelul ala va avea un rol foarte mare iar sfarsitul..Lisa va alege Josh sau Stephan..sau Luke? Nuj, veti vedea |
|||
11 Aug 2010, 10:31
|||
|
|||
Ok,asteptam nextul azi
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
11 Aug 2010, 10:58
|||
|
|||
stai calma Bellyshor, ca ne luam de mana si ne deschidem firma, da ce zic eu firma, cabinet, da ce zic eu cabinet, cort de ghicit viitorul
oricum, nu am fost clarvazatoare la capitolul asta, ci mai multa inspiratie am la ghicit cand spal vase stii doar oricum, abia astept un next dar hai sa nu ne grabim stii tu de ce ![]() |
|||
11 Aug 2010, 11:08
|||
|
|||
daaap
nu ne grabim mai avem ceva de asteptat pana si da..eu sunt de acord cu "Cortul de clarvazatoare ambulante" ce zici? |
|||
11 Aug 2010, 19:53
|||
|
|||
deci, imi pare asa de rau ca nu am comentat pana acum
imi place extrem de mult capitolul in primul rand pentru ca e in preajma Craciunului si toata lumea e mai buna si mai happy... ador cadoul pe care i la luat Lysei, parcal si vad, e superb si ador dragostea asta nebuna intre ei. acum am ceva de comentat.... in toata povestea asta parca este o rupatura pe la mijloc.... adic ma refer la dragostea nebuna dintre Stephan si Lysa. un capitol sunt doar prieteni si incep sa se cunoasca mai bine si ea incepe sa se indragosteasca un pic de el[ ca el era indragostiti de ea de cand a salvato di accident] si capitolul urmator se iubesc la nebunie. asta e problema pe care o vad eu. iubirii lor ii lipseste un inceput propriu-zis cred ca miar fi placut mai mult sa se intample ceva care sa declanseze asa deodata iubirea lor imensa si eterna. sper ca nu te superi pe mine pentru asta... adica pur si simplu asa mi se pare Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Aug 2010, 20:36
|||
|
|||
sophie cum sa ma supar eu pe tine
faza pe care ai mentionat'o..eu m'am gandit ca Lisa se concentra prea mult la dragostea pe care o simtea pentru Josh, si nu isi dadea seama ca incepea sa se indragosteasca de Stephan..astfel ca si'a dat seama ca il iubeste abia cand a aflat ca e pe cale sa'l piarda.. |
|||
12 Aug 2010, 21:40
|||
|
|||
Dar maine ne pui next?
Te rugam noi frumos...> ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
12 Aug 2010, 22:10
|||
|
|||
Nu stiu Helena
dar ma bucur ca tu vrei pastaia mea |
|||
12 Aug 2010, 22:11
|||
|
|||
si te indoiai cumva de faptul ca si eu vreau "las ca te tin eu minte" sora mea clarvazatoare nu ai cumva si o viziune care iti spune cand vei pune nextul
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|