Lectia IV - Vraja Kndun
15 Aug 2010, 14:29
Arwen o privi uimita, pret de cateva secunde, dupa care spuse:
"-Nu vom face lectie practica, domnisoara Hawkins..nu pe un elev cel putin".
Soimeanca o privi mirata, asezandu'se inapoi in banca.
"-Dar as vrea sa ma rog pe mine sa'ti repar pana data viitoare" chicoti Arwen. "Si ca sa iti raspund la intrebare..ma bucur ca ai pus'o pe aceasta..da, vom face o mica demostratie, pe un animal. Nu pe elevi, ci pe animale. Nu v'ati gandit niciunul la asta? In cazul asta, domnisoara Hawkins primeste 50 de puncte pentru casa ei" continua profesoara. "Vom face si practica, dar inainte de asta, mai aveti intrebari?"

# Bell Evans Clone
[Image: turnaway.png]
Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have.
Find all posts by this user
15 Aug 2010, 14:37
"Aº vrea eu sã fac practicã, doamnã profesoarã" am sãrit eu.
Pãream invizibilã. mã întreb dacã m-a observat.
"Adicã... Aþi putea sã mã lãsaþi sã încerc eu, vã rog?"
Eram entuziasmatã.
"Mda, ai vrea sã încercãm pe animalul tãu, Belikov?" se auzi o ºoaptã.
"Ãã... ºi voiam sã mai întreb - existã cumva vreo altã vrajã care întoarce Kndun-ul spus de noi împotriva noastrã? Adicã spre exemplu, eu vreau sã fac un vrãjitor sã aibã pene de struþ. El ar putea sã întoarcã vraja împotriva mea?"
eram confuzã. Nu fusesem prea atentã la ore ºi mi-era teamã de o întrebare capcanã.

[Image: userbar1.png]
15 Aug 2010, 14:57
Asculta cu atentie pe profesoara. Acum cateva minute intrase la fix inainte sa inceapa ora. Sophie scoase un mic sobolan din roba. Roba ii flutura usor. Sophie ridica mana.

"Doamna profesoara..." incepu ea. Ridica usor sobolanul gri si isi indesa bagheta in buzunar. Roba tremura usor.

"Doamna profesoara, pot sa folosesc sobolanul drept cobai ?" intreba Sophie, zambind.

OOC: scuze ca e scurt, nu am avut idei decat pentru atat ...

[Image: sig.png]
15 Aug 2010, 14:59
Fata care tocmai intrã scoase un... ºobolan?! Din robã?! Cât de tare! Aº vrea ca ºi Greenie al meu sã încapã în robã. Grãsan ce e...
Am zâmbit.
"Noroc cã nu e pisica mea aici. Are o pasiune pentru ºobolanii mici ºi gri." i-am spus lui Sophie.
"Drãguþ ºobolan, apropo."

15 Aug 2010, 15:06
Sophie ii facu insa un semn sa taca.
'E ora, ce face de vorbeste ?' se intreba Sophie, strangand usor coada sobolanului. Micutul animal scanci. Sophie ii slabi stransoarea si il lasa sa cada in mana ei. "Scuze..." sopti aceasta spre sobolan.

Cateva capete se uitara urat la ea, ca si cand s-ar fi mirat ca vorbeste cu un sobolan. Sophie il aseza usor pe banca. Micuta creatura cerceta putin terenul si se aseza undeva langa calimara fetei. Sophie il privi zambind.

'E un sobolan cuminte.' gandi ea.

15 Aug 2010, 15:10
Am urmãrit-o pe Sophie cu privirea. Eh, cel puþin nu eram singura care vorbea cu necuvântãtoarele... Freaky me.
Am deschis manualul de Transfigurãri, aºteptând rãspunsul doamnei profesoare.
Mã gândeam... nu la Kndun. ªi nici la ºobolanu' ãla. Mã gândeam ce scuzã penibilã aº putea inventa sã scap de ora asta.
Mã doare piciorul?
Mã doare capul?
Hmm... inutil. Trebuie sã rog pe cineva dupã ore sã mã rãneascã. Poate scap de Istoria Magiei. Yey!

15 Aug 2010, 22:26
Arwen privi pret de cateva secunde sobolanul ce statea pe banca fetei. Parea speriat.
"-Esti sigura ca vrei sa'ti folosesti animalutul?" intreba ea, serioasa.
Cercetasa aproba scurt din cap.
"-Bine atunci..daca mai aveti intrebari..pentru ca mai apoi sa trecem la mica demonstratie!" spuse Arwen, asteptand.

# Bell Evans Clone
Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have.
16 Aug 2010, 13:30
[Edit by Arwen]Post sters!
Din cate stiu eu, profesoara face demonstratia :-)

20 Aug 2010, 16:43
Ashlyn statea plictisita in banca, asteptand sa inceapa partea practica.Isi notase 2-3 propozitii despre noua vraja, apoi se gandii cat de amuzanta poate sa fie, si mai ales, imaginea unui om, cu cap de capra! Privii atenta chipurile elevilor. Cativa Cercetasi erau tare captati de lectie. Alti Ochi-de-Soim aproape ca dormeau, cati Astropufi,erau tare activi cu intrebarile, iar Viperinii cascau, de parca nu le pasa de ora. Idee cu transormarea unei parti din corpul omenesc, era deplasata, dar amuzanta. Profesoara parea tare serioasa. ''Oare cand o sa transforme ceva?..Off, trebuie sa vad asta !'' isi spuse Ash in sinea ei.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
20 Aug 2010, 17:59
"-Bun..daca ati terminat de copiat lectia de pe tabla putem incepe partea practica" spuse Arwen zambind. Cateva chipuri de la Cercetasi se luminara. "Deci..vom lua acest soricel si ii vom transforma..picioarele de exemplu in niste picioare de..ce vreti voi?" intreba profesoara, chicotind. "E ok daca sunt niste picioare de gaina?" continua ea. Se auzira cate glasuri entuziasmate. "Deci..sa incepem..Knud!" sopti ea, gandindu'se la niste picioare de gaina. In cateva secunde, picioarele soricelului se transformara in niste picioare de gaina. "Deci, cine mai vrea sa incerce?" murmura Arwen, cu un zambet.

# Bell Evans Clone

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia I - Introducere Veronique A. Dupont 31 4,720 16 Jan 2012, 18:38
Last Post: Veronique A. Dupont
  Lectia III - Fera Verto Bell Evans 20 3,448 05 Aug 2011, 21:36
Last Post: Bell Evans
  Lectia II - Vraja Nallaw Arwen Jade 60 7,415 10 Apr 2011, 11:10
Last Post: Anaella L. Hathway
  Lectia I - Istoria Transfigurarii Arwen Jade 35 5,415 26 Oct 2010, 18:37
Last Post: Arwen Jade
  Lectia III - Animagi. Varcolaci Bell Evans 59 12,235 15 Jul 2010, 16:32
  Lectia II - Transfigurarea animalelor Bell Evans 42 8,568 08 May 2010, 18:50
  Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare Ginny Malfoy 26 6,095 17 Mar 2010, 10:06
Last Post: Guest