Melodia care te seaca :|
|
22 Aug 2010, 18:35
|||
|
|||
cele mai proste melodii sunt manelele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
22 Aug 2010, 18:42
|||
|
|||
OFF: Zen, aº sugera sã ªTERGI din semnele de exclamare, pagina se deformeazã, ºtii? ªi nu vreau sã trãiesc cu o paginã deformatã, ºi nici nu cred cã ceilalþi vor.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Sep 2010, 18:40
|||
|
|||
Helena D. Rose Wrote:Justin Drac Bieber Si eu nu-l suport pe Freza-de-mop ! ~x( Imi vine sa ma dau cu capul de pereti in clasa cand aud doua pitipoance de la mine din clasa ca-i asculta melodiile. Mai bine imi bag castiile in urechi si ascult o melodie de-a mea ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
26 Oct 2010, 09:33
|||
|
|||
![]() asa deci pe mine ma seaca la culme: ~Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano O uraaaasc. N-are nici macar un vers calumea si are vreo 4 minute de agonie puuura o.O Yak.... |
|||
26 Oct 2010, 09:33
|||
|
|||
![]() asa deci pe mine ma seaca la culme: ~Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano O uraaaasc. N-are nici macar un vers calumea si are vreo 4 minute de agonie puuura o.O Yak.... !!!! Nu stiu de ce mesajul asta s-a postat de 2 ori...scuzele mele daca ar putea cineva sa-l stearga as fi profund recunoscatoare |
|||
26 Oct 2010, 10:00
|||
|
|||
Mie imi placea cand a aparut melodia , dar apoi dupa ce am ascultat'o de doua ori a inceput sa ma dispere .
Cel mai tare ma enerveaza " Rihanna - Rude boy " M'am saturat de ea . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
26 Oct 2010, 10:18
|||
|
|||
Da, si pe mine ma dispaera melodia aia. O.o =))
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
26 Oct 2010, 10:36
|||
|
|||
E cam OF ce o sa zic aici , dar uitati ce am gasit
http://www.youtube.com/watch?v=iDWPPuMzHjs E amuzant ... atata timp cat nu esti fan Just In Biberon ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
26 Oct 2010, 14:47
|||
|
|||
Luna Slytherin Wrote:E cam OF ce o sa zic aici , dar uitati ce am gasitE genial =]] "-What bloody hell was that?" ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
26 Oct 2010, 19:24
|||
|
|||
OMG
E prea tare Mai ales felul in care reactioneaza Ron - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|