Equinox
23 Aug 2010, 20:47
Sper sa te tii de promisiune
De-abia astept sa ne pui nexturile alea!

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02 Sep 2010, 18:31
Deci...in capitolul asta nu se intampla nimic Dar avand in vedere ca are aproape 3 pagini Word m-am gandit sa ma opresc aici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Capitolul 23

Toate dovezile mi s-au perindat prin minte.Îmi era greu sã recunosc,dar…nu gãseam nicio explicaþie logicã.Sau poate doar exageram ca de obicei.
Sincer acum,lucrul acesta nu mi s-a mai întâmplat niciodatã.De unde sã ºtiu eu care era soluþia?
“-Aoede,stai,aºteaptã!”
Strigãtul meu nu o opri,ba dimpotrivã,a fãcut-o sã calce mai apãsat,mai rapid.Mi-am dat seama cã mã auzise cu siguranþã.ªi era evident cã încerca sã mã ignore.Din rãsputeri.
ªi mã enerva la culme chestia asta.Adicã…era vorba de persoana mea!
Mda,egoistã pânã în mãduva oaselor.
Agasatã,m-am întors cu faþa spre Josh.Sigur avea el o soluþie mai bunã.Sper.La naiba,nu mã prea simþeam vinovatã,aºa cum ar fi trebuit,dar cred cã a trecut o lunã de când n-am mai vorbit cum trebuie cu Aoede.Puneam pariu cã era ceva suspect la mijloc.
Am pãlit brusc,cu gura uºor întredeschisã,iar cuvintele pe care intenþionam sã le rostesc nu au mai ieºit.
In schimb,mã uitam la persoana ce venise din aceeaºi direcþie ca ºi Aoede ;o simplã coincidenþã banalã.Dar mi se pãrea ciudat cã tipul acela super hot,ce îmi era cunoscut,venea spre mine.Mã seca faptul cã mi se pãrea chiar agonizant de cunoscut,expresia feþei lui…M-am încruntat.
Dupã o fracþiune de secundã,mi-a picat fisa.Tipul acela era unul dintre foºtii (numeroºii ) mei iubiþi.
La naiba.Perfect,absolut perfect.Exact asta îmi mai trebuia acum.
Regula numãrul unu,dupã tiparele mele ºi dupã zecile de întâlniri pe care le avusesem.Niciodatã,absolut niciodatã,actualul nu trebuie sã dea ochii cu fostul,indiferent dacã se cunosc sau nu.Mult prea mare riscul.
Ah,ce nebunie,parcã trebuia sã mã duc dupã Aoede,nu sã stau ºi sã-mi reamintesc aici ghidul tehnicilor de vânãtoare.
Nu era corect.Tipul-cum naiba îl chema,cã i-am uitat deja numele-venea spre mine ºi spre Josh atât de nonºalant,în mod intenþionat,de parcã ar fi avut toate drepturile din lume.
M-am fãcut micã,aºteptând impactul.
Chiar mã salutã,rânjind,cu o voce exagerat de cãlduroasã (chestia asta m-a fãcut sã mã întreb dacã într-adevãr i-am dat papucii sau am uitat acest mic detaliu.În fine,acum nu mai conteazã.).Din reflex,i-am zâmbit înapoi fostului meu iubit,uitând pentru o clipã de persoana care stãtea lângã mine.Da,exact aºa am fãcut.
Când mi-am întors ochii l-am observat pe Josh cum mã privea,pe jumãtate dezaprobator,pe jumãtate exasperat.Ups.Dându-mi ºuturi mentale,m-am rugat ca el sã nu-ºi dea seama cine m-a salutat de fapt.Persoana în sine.Slabe ºanse,totuºi.
Mi-am amintit dintr-o datã ce trebuia sã fac iniþial.Slavã domnului cã…ããã…Robert (în sfârºit,speram cã ãsta îi era numele) se îndepãrta deja.
Mã simþeam ca acum câteva luni,cu mult prea multe probleme superficiale,cu exagerat de multe haine de probat ºi cu un teren prea mare de vânãtoare.Bineînþeles,totuºi chestiile acelea erau criminal de plãcute.
“-Mã duc dupã Aoede”,am zis într-un final.”Trebuie sã vorbesc urgent cu ea,sã aflu de ce mã evitã.Tu…gãseºte o scuzã fiindcã voi întârzia la orã.”
Mi-am perceput tonul autoritar,poruncitor,al vocii.Nu vroiam sã iasã chiar atât de tare în evidenþã.
Însã presimþeam ca Josh îmi va face iar ziua un pic cam imposibilã.Era un hobby pentru el,la fel cum eu mã gândeam la enervarea lui ca o activitate anti-stres pentru timpul liber.
“-ªi ce câºtig eu dacã îþi acopãr treburile murdare?”
Doar nu te aºtepþi sã-þi dau mitã acum.
Mã aºteptasem la rãspunsul acela.Mi-am dat teatral ochii peste cap.Acelaºi gest îl fãcu ºi Josh,spre disperarea mea.Urmãtoarele câteva clipe am fãcut un concurs de cine-îºi-þine-pupilele-cât-mai-nevãzute.
L-am lovit în joacã cu pumnii în umãr.
“-S-a înþeles?”am întrebat distratã,dar încruntându-mã uºor,spre a-I da de înþeles cã nu glumeam absolut deloc.
Puneam pariu cã vroia sã întrebe de întâmplarea cu tipul de mai devreme,dar aveam treburi mai importante de rezolvat acum.Treburi de rezolvat urgent,prin…vechile metode?
De unde naiba îmi mai trecuse ºi asta prin cap?
“-Nu aºa se joacã”,spuse Josh clãtinând din cap cu o vãditã plãcere.”Eu fac regulile,ai uitat partea asta?”
Ah.Ce mai dorea ºi de data asta?
“-Mã grãbesc,zi repede ce mai vrei acum.ªtii”,am adãugat eu”,eu nu accept toate condiþiile prosteºti.”
M-am agitat.Deja de la întâlnirea aceea accidentalã trecuserã vreo douã minute.Puþin,dar totuºi prea mult pentru planurile mele.Speram ca Aoede sã fie unde credeam eu cã era.
“-Ok,vom discuta despre condiþii pe urmã”,acceptã Josh.”În schimbul…unei minciuni bine construite,de acord?”
Am aprobat nerãbdãtoare din cap.Nu cã îmi pãsa prea mult de ce credeau profesorii despre mine,dar…totuºi.Aveau ºi ei niºte limite pe care le-am întrecut inconºtientã,de mii ºi milioane de ori.
“-De acord”,am murmurat eu,încercând sã vãd unde vroia sã ajungã.”E bun,e oficial acum?”
“-Absolut orice?” întrebã el serios.”Pentru ca…oficial sã ne meargã bine.”
“-Nu,nu,nu”,am râs eu.”Deja ºtiu la ce te gândeºti cu absolutul tau orice.ªi nu-mi place deloc.”
Râse ºi el.Probabil cã îºi dãduse seama de toate posibilitãþile ce îmi treceau prin cap.
“-Atunci…mai negociem dupã aceea?”rânji el satisfãcut.
“-Poate.Doar dacã nu mai afiºezi zâmbetul acela plin de…ããã…înþelesuri ascunse.”
Însã am reuºit ºi eu sã-I rãspund la zâmbet.
“-Sunã pervers venind din partea ta”,mãrturisi Josh.”ªi,apropo…ce era cu tipul acela de mai devreme?”
Am înghiþit în sec.Nu ºtiam în ce fel aveam sã-I zis.
“-Îþi voi spune pe urmã.”
Da,ãsta mi se pãrea cel mai bun început posibil.
Dar,în fond,de ce sã-I pese de foºtii mei iubiþi?Ar fi trebuit sã se îngrijoreze de fazele cu Sean,pentru numele Lui Dumnezeu.
“-Acum chiar mã duc dupã Aoede”,am zis,vorbind mai degrabã cu mine însãmi.”Va fi vina ta dacã nu o gãsesc,mã þii la atâta vorbãrie.”
“-Probabil cã e deja la orã”,spuse Josh indiferent.”Nu ai prea multe ºanse.”
“-Ba da.Ea niciodatã,la prima orã,nu intrã la fix.De obicei întârzie vreun sfert de orã cu…machiajul zilnic la baia fetelor.”
ªi ar trebui sã zici mersi cã eu nu fac la fel,am adãugat,în sinea mea.
“-Ah…atunci,mult success.”Pãrea un pic dezamãgit din nu ºtiu ce motiv.”Dar oferta aceea cu scuza nu cade.”
“-Mi-am dat deja seama.Numai nu mã pune sã fiu sclava ta pe vecie sau ceva de genul ãsta,te rog”,i-am spus sarcasticã.
“-Mi se pare o sugestie foarte bunã,de ce nu?”
Mi-am dat din nou ochii peste cap.De ce mereu rãstãlmãcea tot ce ziceam ºi mã scotea atât de tare din sãrite?
“-Cât te pot urî uneori”,am mârâit eu.
“-Altã replicã nu mai ai?”
Da,exact ce am punctat mai devreme.
“-Ne vedem la orã”,i-am rãspuns,încercând sã trec cu vederea peste ultimaremarcã.
Am început sã merg cu paºi apãsaþi,sperând cã-ºi va da seama cã m-a enervate din nou.
“-Sã ºtii ca înca mã mai gândesc la beneficiile “sclãviei” tale”,strigã Josh în urma mea.
Ah,omul ãsta chiar nu ºtia când sã o lase baltã?
“-Tu taci ºi mergi acolo”,i-am rãspuns iritatã,fugind de acum de-a lungul coridorului.Stãtusem deja destul cu el,chiar mult prea mult.O posibilitate mi-a trecut fugar în faþa ochilor.
Oare incercase mã reþinã în mod intenþionat?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
02 Sep 2010, 19:02
Daaa , l-ai pus! Uraa...fac cinste cu sampanie Kiddin' :-j

Deci...tu progresezi pe zi/capitol/fic ce trece Ai sa devii o scriitoare in toata regula Asa , revenind la next.

Quote:Strigãtul meu nu o opri,ba dimpotrivã,a fãcut-o sã calce mai apãsat,mai rapid.Mi-am dat seama cã mã auzise cu siguranþã.ªi era evident cã încerca sã mã ignore.Din rãsputeri.
ªi mã enerva la culme chestia asta.Adicã…era vorba de persoana mea!
Mda,egoistã pânã în mãduva oaselor.
In sfarsit apare si Aoede. Ah...ador sentimentul ala de furie amestecat cu egoism

Quote:Mã seca faptul cã mi se pãrea chiar agonizant de cunoscut,expresia feþei lui…M-am încruntat.
Dupã o fracþiune de secundã,mi-a picat fisa.Tipul acela era unul dintre foºtii (numeroºii ) mei iubiþi.
La naiba.Perfect,absolut perfect.Exact asta îmi mai trebuia acum.
Uuu...si mai tare Si mai complicat

Quote:Ah,ce nebunie,parcã trebuia sã mã duc dupã Aoede,nu sã stau ºi sã-mi reamintesc aici ghidul tehnicilor de vânãtoare.
Asa ma gandeam si eu

Quote:Însã presimþeam ca Josh îmi va face iar ziua un pic cam imposibilã.Era un hobby pentru el,la fel cum eu mã gândeam la enervarea lui ca o activitate anti-stres pentru timpul liber.
“-ªi ce câºtig eu dacã îþi acopãr treburile murdare?”
Doar nu te aºtepþi sã-þi dau mitã acum.
Si eu am un astfel de hobby...Finna Baiatul asta gandeste ca mine

Quote:“-Ba da.Ea niciodatã,la prima orã,nu intrã la fix.De obicei întârzie vreun sfert de orã cu…machiajul zilnic la baia fetelor.”
ªi ar trebui sã zici mersi cã eu nu fac la fel,am adãugat,în sinea mea.
Deh , machiajul e mai important ca ora Cica

Quote:Oare increase sã mã reþinã în mod intenþionat?
Probabil Anyway , ca de obicei ne lasi in suspans Si da , imi place asta

Si scuze ca mereu dau quote la diferite citate si etc , dar stii ca iti iubesc ficul(si nu numai ficul asta) , nu? Imi era chiar dor de Lily si sarcasmul lui Josh Finna

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
02 Sep 2010, 20:12
aveam eu o banuiala ca e Aoede yuppy am ghicit imi place mult cum se inteapa astia doi, sunt adorabili, dupa mine e iubire intre ei dar nu vor sa'si dea seama si finalul e super tare abia astept sa vad ce se intampla, daca o gaseste pe Aoede si sper sa nu ti se mai strice comp'ul
o intrebare am si eu cum se pronunta numele fetei asteia Aoede?

[Image: 2igkmd1.png]
02 Sep 2010, 20:15
Nu stiu exact cum se pronunta Cred ca ceva de genul A-O-I-D,dar nu sunt sigura

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
06 Sep 2010, 21:14
dess
ma ierti ca am intarziat, da?? Omg3 stii ca nu am avut calculator
deci..mi'a placut capitolul
mai ales pentru ca a fost foarte luuung
si cum adica nu se intampla nimic e foarte tare, daca nu ar fi capitolul asta, cum am stii noi continuarea??
Quote:Slavã domnului cã…ããã…Robert (în sfârºit,speram cã ãsta îi era numele) se îndepãrta deja.
deci faza asta a fost bestiala
Quote:Urmãtoarele câteva clipe am fãcut un concurs de cine-îºi-þine-pupilele-cât-mai-nevãzute.
iar asta si mai si
Quote:“-Tu taci ºi mergi acolo”
si eu mai folosesc exprimarea asta cateodata
asa..deci..mi'a placut muult de tot capitolul
si vreau next
22 Sep 2010, 20:25
Cine vrea un next...pitic si neinsemnat? Ca sa stiu daca mai tine cineva minte ficul...

Love you, Bells.
22 Sep 2010, 21:03
Eu vreau next
si repede
22 Sep 2010, 21:11
E asa de scurt Nu ma bateti.

Capitolul 24

Dreapta,tot înainte,stânga,imediat dupã colþ…adicã imediat dupã un coº gigantic de gunoi,vroiam sã spun…lângã sala de chimie.
Speram doar cã aveam dreptate ºi cã Aoede nu începea sã sufere ºi ea de EMN (Emoþii Mistice Necunoscute.)M-am sãturat ca aproape toatã lumea din jurul meu sã se schimbe ºi numai eu sã rãmân aceeaºi fatã,cu aceleaºi scopuri-Sean- ºi aceleaºi decizii-legate de Sean,bineînþeles.
De fapt,ideea aceea cu Sean nu mi se mai pãrea la fel de atrãgãtoare ca la început.Primele dãþi în care am încercat sã fiu cu el a fost ceva incitant-un entuziasm de nestãpânit ºi o încãpãþânare aproape disperatã.Însã cu trecerea timpului,am observat cã fusese doar dorinþa copilãreascã de a avea pe cineva ce nu-mi era menit mie.
Fiindcã acum nu îl mai….
Stop.Stop.Stop.Stop.
La naiba,ce vroiam sã zic?Cã nu îl mai iubesc pe Sean?Sincer,mã uram numai pentru faptul cã gândisem o asemenea aberaþie.Începeam ºi eu sã am simptomele EMN.
Sean e al meu ºi cu asta basta.Cu Josh rezolv eu mai târziu.Mã va înþelege.Întotdeauna m-a înþeles în toate privinþele.
Sau poate cã nu.Chestiile astea aveau niºte limite.M-am îndoit serios cã de data asta va fi la fel de înþelegãtor ºi cã mã va privi cu acelaºi zâmbet sarcastic care spunea: “What the fuck..?Are you crazy?”
Ok.Pentru toate problemele astea complicate mai existã ºi ziua de mâine.Calm down.
Acum,înapoi la treburile noastre.Aoede ºi emoþiile ei necunoscute.Sigur ascunde ceva.Altfel,nu ar impune distanþa între noi,nu?
Am oftat.Cine poate ºtii ce e în mintea unei adolescente de 16 ani?Eu abia mi-o ºtiu pe a mea.
Când am ajuns în sfârºit lângã sala aceea de chimie,mi-am dat seama cã avusesem cel mai chior noroc posibil.O anumitã persoanã ieºea chiar în acel moment din baie.ªi no orice fel de persoanã insignificantã.
Cât de perfect se pot aranja unele lucruri.Iar eu ºtiu asta din proprie experienþã.
Înainte ca Aoede sã intre in clasã,am reuºit sã o prind de mânecã ºi sã o trag înapoi.Se uitã la mine puþin surprinsã,însã expresia de negare de pe chipul ei mi se pãru mai greu de citit.
Am încercat sã rânjesc larg,spre a-I da timp pentru a descoperi intenþiile mele.
“-Salutãri.”
M-am întrebat brusc dacã am spus-o pe un ton prea sec.Sau dacã a fost prea formalã replica.Dar Aoede doar îmi întoarse zâmbetul ºi spuse nestingheritã:
“-Ok.Am înþeles.La revedere ºi drum bun.”
M-am uitat la ea un pic cam prostitã,de parcã cuvintele ei ar fi fost numai o glumã de prost gust.Dar mi-am revenit imediat.
M-am postat în faþa ei ,blocându-I drumul.
“-Stai.Stai.La naiba,nici nu am început”,am zis pe un ton acid.
Fosta mea prietenã se încruntã,sprâncenele rãtãcindu-i-se printre firele întunecate de pãr.Încercã sã mã împingã din drum.
“-Din pãcate,Aalyah,eu nu am timp pentru prostiile tale copilãreºti astãzi.ªi nici mâine.ªtii”,continuã ea ironicã”,oamenii au ºi ei o viaþã a lor.Doar una.ªi nu sunt obligaþi sã þi-o dedice þie.”
“-Am cerut eu aºa ceva?”am mârâit,puþin dezamãgitã de faptul cã ºi Aoede ºtia sã dea replica.”Dracu’,chiar am cerut eu aºa ceva?”
Am râs isteric,într-un mod nesãnãtos,prevestitor a…furie.
“-Cineva are câteva explicaþii de dat”,am precizat eu ameninþãtoare.”De ce mã eviþi în ultima vreme?În ultima lunã?”
Nu rãspunse.
“-Spune-mi.Acum,în momentul acesta.Imediat.”
Aoede se uitã dispreþuitoare direct în ochii mei ºi îºi întredeschise buzele,dorind sã mã injure puþin,probabil.M-am crispat,gândindu-mã la cât de rapid se poate ajunge de la prietenie la duºmãnie.La fel ca ºi la urã ºi dragoste,e doar un pas mic între ele.O distanþã foarte uºor de parcurs.
Urã ºi dragoste…rãzbunare.Oare era vorba de aºa ceva aici?
Am aºteptat ca Aoede sã vorbeascã,dar niciun cuvânt nu strãpunse aerul.Se uita fix la un punct aflat în spatele meu.
M-am întors ºi am icnit.Nu anticipasem momentul acesta.
Umbra unei persoane acoperea încetul cu încetul peretele coridorului.

Love you, Bells.
22 Sep 2010, 21:19
Nu avem de ce sa te batem , Desiree .
Important e ca l'ai pus .
Si iti multumim pentru asta .
Desi banuiesc ca stii ce urmeaza sa spun , totusi o zic :

~ Esti geniala ~
Ador felul tau de a scrie .
Esti unica .
Defapt . Pana la urma , toata lumea e .
Sper sa scrii repede la urmatoarele ficuri .

P.S. : Te iubesc , colega mea timida Finna

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.