A new hope
|
06 Sep 2010, 23:55
|||
|
|||
ar fi si cazul sa pui un next ca prea ne tii in suspans de ceva vreme
![]() |
|||
07 Sep 2010, 20:01
|||
|
|||
Bell,Bell,Bell,Bell
Asteptam next seara asta
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
10 Sep 2010, 20:07
|||
|
|||
Capitolul 21 ~ Daruire [Lisa]
Part I Cand ultimul lucru pe care il pretuiesti e pe cale sa dispara, esti in stare sa faci orice pentru a’l pastra? Inclusiv sa renunti la propriul suflet? Aveam sa ii dau jumatate din sufletul meu lui Stephan..asta era singura mea varianta..practic, era deja al lui, in intregime, dar acum viata lui depindea de asta. Iar eu puteam sa fac ceva..sa il salvez si eu..ma simteam..folositoare. Am intrat in micutul magazin de unde cumparasem cadoul lui Stephan, iar batranelul ma intampina cu un zambet complice. “-Te’ai intors” sopti ei, vesel. “-Tu..tu poti sa ma ajuti..” am spus eu, usor incomodata. “-Da..eu pot..Sunt bunicul fratilor Williams. Dar nu m’au cunoscut niciodata..doar au auzit de mine, pentru ca am fost renegat de familie” murmura el, cu glasul traganat. ½-Luke mi’a zis ceva de asta..½ am raspuns eu, amintindu’mi afirmatiile viitorului meu cumnat. ½Dar..de ce ati fost renegat ?!½ am continuat eu, curioasa. ½-De ce ? Dintr’un motiv foarte simplu..nu am respectat nicio regula din ~Cartea familiei~. Eu am ales alta varianta, total diferita de continutul celor patru. Si am fost ajutat..Stii cum ?½ marurisi el, cu un suras cald. ½-Ati primit jumatate de suflet de la cineva ?½ l’am intrebat eu, zambind la randul meu. ½-Raspuns corect ! Am primit in dar jumatate de suflet de la fiinta cea mai iubita..sotia mea..care ma iubea intr’atat incat sa vrea sa isi imparta propriul suflet cu mine½ raspunse el, cu o sclipire in ochi. “-Vreau sa fac acelasi lucru..te rog spune’mi cum !½ am soptit, cu glasul cutremurat de emotie. Imi simteam inima batand puternic. In sfarsit, gasisem solutia care avea sa impiedice moartea lui Stephan. “-Observ ca esti foarte entuziasmata. Dar trebuie sa te anunt ca daca dragostea ta nu este sincera si indeajuns de puternica, viata lui Stephan se va curma intr’un mod mult mai dureros..” O neliniste brusca imi acapara intreg corpul. Numele lui ii revertebra in urechi, dand nastere unor fiori mici de spaima. “-Mergi la mormantul lui si convinge’te singura pe cine iubesti mai mult. Apoi intoarce’te la mine” murmura batranul, intorcandu’se spre bijuteriile lui din micuta vitrina. Trebuia sa ma intorc in orasul natal. Sa revad locurile in care am copilarit. In care l’am intalnit pe Josh si am petrecut clipe de neuitat cu el. Dar in acelasi timp trebuia sa ma conving ca el era o simpla amintire ce tine de trecut, iar prezentul sta in mainile mele. Ajunsa la casa Williams, m’am dus tinta spre camera mea si am insfacat pasaportul din noptiera. Am sunat la compania de zbor si am rezervat un zbor dus-intors in primul avion ce pleca. Stephan nu trebuia sa stie ce aveam de gand sa fac pana duminica. Drumul fu foarte placut si scurt. Doar doua ore, si eram deja ajunsa. M’am dus direct la cimitirul orasului, pe drum cumparand un buchetel de flori de nu-ma-uita. Preferatele lui.. Ajunsa in fata mormantului alb, imbracat intr’o mantie de zapada, m’am asezat in genunchi si am pus florile plapande in mica vaza de cristal. Din buzunarul blugilor, am scos cutiuta din catifea albastra. In ea se afla medalionul pe care il primisem de la el. L’am scos si l’am strans puternic la piept. Durea..ma durea sa ma despart de tot ce tinuse de Josh, de fericirea pe care o traisem alaturi de el..dar trebuia sa fac asta. Dupa o ultima privire, l’am ascuns sub zapada si am lasat doua lacrimi fierbinti sa alunec peste ea. “-Imi pare rau, Josh..dar trebuie sa ii salvez viata lui Stephan” am soptit eu, printre lacrimile care curgeau acum siroaie. Faci ce trebuie..sunt mandru de tine..si te iubesc, la fel cum tu imi pretuiesti amintirea.. Vocea lui calda imi vibra in urechi, facandu’mi inima sa o ia la goana. Acum stiam ca fac ce trebuie..ca dragostea pentru Stephan era puternica..si sincera..dar cel mai important..era unica! M’am ridicat incetisor si m’am asezat pe banca de langa mormant. Am recunoscut paltonul negru, aplecat peste o cruce din marmura neagra, chiar la distanta de cateva morminte.. ______________________ Asta e partea I Sper sa va placa..si sa fi meritat asteptarea |
|||
10 Sep 2010, 20:43
|||
|
|||
Bell, nici nu îþi închipui cât de mult pot sã mã bucur sã-þi citesc iarãºi creaþia. Ba chiar am reluat povestea, pentru cã am crezut cã pierd ceva important, sau cã am uitat.
Mult succes în continuare, iar eu sper cã o sã o publici într-o zi. I'll be back one day ! ![]() |
|||
10 Sep 2010, 21:05
|||
|
|||
Oh...in sfarsit l-ai pus. A meritat asteptarea si mai ales , m-a surprins placut varianta cu impartirea sufletului. E chiar interesant...Desi , parca imi aduce aminte de Voldemort , cu toate ca n-are nici-o legatura
Quote:“-Da..eu pot..Sunt bunicul fratilor Williams. Dar nu m’au cunoscut niciodata..doar au auzit de mine, pentru ca am fost renegat de familie” murmura el, cu glasul traganat.Uuu , dezvaluiri Quote:Dupa o ultima privire, l’am ascuns sub zapada si am lasat doua lacrimi fierbinti sa alunec peste ea.Wow...deci scena asta e absolut mirifica. O ador! Quote:Am recunoscut paltonul negru, aplecat peste o cruce din marmura neagra, chiar la distanta de cateva morminte..Ne-ai lasat in suspans , like always...xD But maybe it's Stefan. Mi-a placut capitolul ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
11 Sep 2010, 16:56
|||
|
|||
Thnx, guys
Eddie, ma bucur ca il citesti din nou si tu pastaia partea a doua va veni curand..numai sa o vrea cineva |
|||
11 Sep 2010, 17:13
|||
|
|||
deci, am citit si eu, si pot sa spun sincer ca la scena de la mormantul lui Josh mi'ai dat lacrimile e pur si simplu foarte emotionanta, si imi aduce aminte de verisoara mea si capitolul in sine e superb doar ca, atunci cand a mers in magazin la bunicul lui Stephan, mi s'a parut ciudat ca el stia deja de ce a venit la el ar fi trebuit sa fie ceva gen
“-Te’ai intors” sopti ei, vesel. “-Tu..tu poti sa ma ajuti..” am spus eu, usor incomodata. -Cum asa? intreba el pe acelasi ton. -Nepotul dumneavoastra, Luke, mi'a povestit tot. Si trebuie sa ma ajutati! “-Da..eu pot..Sunt bunicul fratilor Williams. Dar nu m’au cunoscut niciodata..doar au auzit de mine, pentru ca am fost renegat de familie” murmura el, cu glasul traganat. ½-Luke mi’a zis ceva de asta..½ am raspuns eu, amintindu’mi afirmatiile viitorului meu cumnat. ½Dar..de ce ati fost renegat ?!½ am continuat eu, curioasa. si toata faza ce urmeaza si inca o chesite care am observat'o abia acum daca nu si'a cunoscut niciodata bunicul de unde stia Luke sa'i zica Lisei unde sa'l gaseasca? sau daca nu i'a zis...cum si'a dat ea seama ca vanzatorul de bijuterii este bunicul lor dapp, stiu despic firul in 14 EDIT imediat dupa: si evident ca vreau next ![]() |
|||
11 Sep 2010, 21:41
|||
|
|||
imi place la nebunie il ador pur si simplu
idea de scarificiu pentru persoana iubita e geniala si faptul ca ea trebuie sa afle sigur daca il mai iubeste sau nu pe Josh mi se pare o alegere foarte inteligenta din partea ta. ai stiu intr-un mod foarte atractiv pentru cititori sa amesteci trecutul cu prezentul si viitorul.... ai toate calitatile pentru a fi o scriitoare de succes dar capitolul are o mica fisura: de unde stia ea ca batranelul e bunicul lor daca nici cei 2 frati nu stiau de el vad ca nu sunt singura care a remarcat asta sper sa primesc un raspuns curand imi pare rau ca si ficul asta se apropie de sfarsit... parca mai ieri puneai primul capitol oricum... abia astept sa vad cum se termina aceasta poveste minunata Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Sep 2010, 22:05
|||
|
|||
deci..la faza asta m'am gandit in felul urmator
Luke si Stephan stiau ca au un bunic care a fost renegat de familie pentru ca facuse ceea ce facuse..dar nu au avut permisiunea sa il cunoasca..deci ei nu stiau ca batranelul de la magazinul de bijuterii e bunicul lor.. iar Lisa si'a dat seama de asta pentru ca batranul i'a dat jumatatile din inimi, si inima pe care o cumparase Stephan..care e de fapt, foarte speciala..veti vedea in capitolele ce urmeaza.. stiu ca a fost cam complicat..dar sper sa aiba logica si sa fi inteles |
|||
17 Sep 2010, 20:12
|||
|
|||
Sigur ca a meritat asteptarea
Desi eu ma asteptam sa vad finalul ficului E foarte interesanta treaba cu sufletul Next
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|