A new hope
|
17 Sep 2010, 21:40
|||
|
|||
dess
you're back pai..nuj cand mai pun next'uri si nu ma bateti |
|||
17 Sep 2010, 23:42
|||
|
|||
De unde stii tu ca nu o sa te batem? Ai avut premonitii sau ce?
Vrem next in curand ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
18 Sep 2010, 16:58
|||
|
|||
pentru ca am fost amenintata in repetate randuri [mama, cum a sunat asta
![]() |
|||
18 Sep 2010, 20:11
|||
|
|||
Hai Bell odata cu nextul ala pentru ca abia astept sa vad cum se termina..... ne-ai lasat in suspans si eu nu prea pot suporta suspansul trebuie sa vad cum se tremina asa ca te rog din sufletelul meu mic si inocent
![]() Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
18 Sep 2010, 21:38
|||
|
|||
Hai cu nextul !
[aterizez si eu acum pe aici...] Mi-a placut asa de mult ... '“-Mergi la mormantul lui si convinge’te singura pe cine iubesti mai mult. Apoi intoarce’te la mine” murmura batranul, intorcandu’se spre bijuteriile lui din micuta vitrina.' Am vrut sa ie Josh... stii cat am sperat sa fie Josh ? De ce nu Jooosh ? sau Luke ... ar fi trebuit sa il iubeasca pe Luke ! Eu una l-as fi ales pe Luke . Faci ce trebuie..sunt mandru de tine..si te iubesc, la fel cum tu imi pretuiesti amintirea.. De ce... de ce nu Josh ? De ce nu Jooosh? Plaaaang ! ![]() |
|||
19 Sep 2010, 12:48
|||
|
|||
Bell,asteptam azi un next
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
19 Sep 2010, 12:49
|||
|
|||
poate..poate
pun ultima parte a capitolului asta daca vrea cineva |
|||
19 Sep 2010, 12:51
|||
|
|||
te mai indoiesti ca vrem next noi ce tot cerem de o pagina incoace
OFF:Mai verifica'ti si tu inbox'ul ; )) ![]() |
|||
19 Sep 2010, 13:02
|||
|
|||
mail trimis, Al
si am scris juma de pagina la fic sa continui?? |
|||
19 Sep 2010, 13:04
|||
|
|||
Bell .
Mii de scuze . Nu stiu cum am putut sa uit de ficul asta Cap sec ce sunt . Oricum . Am citit ultimele capitole Si vreau repede nextul . Nu mai am rabdare sa stii :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|