Explorand castelul
|
19 Sep 2010, 15:22
|||
|
|||
Apoi , dupa ce Vicotria disparu din raza lor vizuala , Luna simti cum isi doreste o lupta cu ea cu prima ocazie , simti cum fiecare lucru pe care Devoratorii il spusesera intodeuna . Fiecare lucru , fiecare moment petrecut alaturi de ei , orice antrenament , orice vraja reusita sau nereusita se redelura in mintea ei si isi dadu seama ca nu era cu nimic mai buna decat ei . Nu era cu nimic mai buna decat ei pentru ca isi dorea o lupta cu ea , cu Victoria . Avea cateva motive exacte , cel ca Victoria aruncase la metri departare bagheta lui Rosalie , pe care Hayley o luase inapoi cu o vraja de chemare si cel ca Victoria vroia sa o atraga pe Ashlyn de partea ei . Dar asta nu justifica , asta o facea exact la fel cu Devoratorii , ceea ce nu isi dorea .
Si pana la urma Victoria nu i se mai parea asa de rea , dupa ce se gandi mai bine . Dar nu putea sti . Trebuia sa ramana precauta . Incet simti ca isi revine la normal , nemaidorindu-si o lupta . Se gandi la toate acestea in cateva secunde , dar celelalte fete observara pauza . -Deci , ne continuam plimbarea ? intreba Rosalie cand vazu ca Luna isi revine . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
19 Sep 2010, 15:33
|||
|
|||
Speram ca acele ''destepte''sa stie un fel de vraja antidot pentru Sectumsepra. Rosalie statea pe jos, cu sangele curgandu-i de fata, ca si cum o sabie invizibila ar fi taiat-o de repetate randuri. Eram fericita, privind cum aceasta vraja imi reusise a n-spea rara. Statateam in umbra, la cativa metrii departare, si le priveam. Toate celelelalte erau alarmate, nu stiau ce s afaca ca sa opreasca sangerarea fetei. Nu trebuia sa moara acum, nu. Nu puteam sa ies atat de tare in evidenta.
''- Vulnera Sanetur!'',am soptit, apoi fata si-a revenit. Acum chiar ca Disparusem. OOC: Acum editez si eu. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
19 Sep 2010, 15:36
|||
|
|||
Scuze , dar scriam mesajul in timp ce a aparut celalalt . O sa modific .
Gata , am modificat . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
19 Sep 2010, 16:39
|||
|
|||
Eram de-acum si mai infuriata. Imi venea sa sparg totul in calea mea, sa urlu, vroiam cu orice pret sa o gasesc pe Vicky. Vroiam sa o fac sa simta si ea durerea pe care am purtat-o vazandu-mi verisoara zacand pe jos, intr-o balta de sange.
Stiam ca Disparuse, era logic, dar nu stiam unde. Putea fi oriunde in lumea asta. Exersasem pana acum Aparitia si Disparitia, desi niciodata nu mi-a iesit. Trebuia totusi sa uncerc. Deci... Unde s-ar putea afla Victoria? Acasa la ea? Hmmm... Era o posibilitate, dar ar fi fost prea simplu. La Hogwarts? In niciun caz. Intr-un loc drag? Nu stiam daca avea vreunul. Poate Rosalie stia. Ea o stia bine pe Ashlyn, doar erau verisoare... -Hei, Rose, stii cumva daca Victoria are un loc drag? ![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Sep 2010, 16:53
|||
|
|||
Acum sterge ultimul mesaj pe care l-ai postat, ca sa-l pot sterge si pe asta
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 17:08
|||
|
|||
Gata. Am editat mesajul. Sper ca esti multumita ^^
![]() Hayley Megan Alden |
|||
01 Oct 2010, 18:32
|||
|
|||
Gandidnu-se mai apoi la cat de ciudat reactionase , Luna isi dadu seama ca ... uneori avea tendinta de a exagera .
Si , apoi , dupa ce incepura sa coboare pe scari , Luna spuse : -Deci , veniti sa vedem clasele ? le intreba . Astepta apoi raspunsul fetelor , dar , inainte de asta , o studenta de la Beauxbatons veni si zise : -Hogwarts ! Ce faceti aici ? dupa care una din celelalte fete spuse : ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
09 Oct 2010, 11:18
|||
|
|||
Inainte ca fetele sa raspunda....din spatele multimi se auzi un raspuns ferm...
-Da Hogwarts...exploram doar.... -Exploram castelul Beauxbatons... Apoi baiatul iesi in fata... -Sunt Slin...si scuza-mi tonul...dar calatoria ma facut cam agitat... -Ne poti conduce...prin castel... |
|||
09 Oct 2010, 18:00
|||
|
|||
Dupa ce auzi acestea fata de la Beauxbatons lua o figura mirata si intreba , ridicand din sprancene :
-Cum ? Sa va conduc prin castel ? Ce va zice doamna directoare ? Nu , nu pot . -Haide , zise Luna , de ce nu ? Privi in jur , asigurandu-se ca nu vine cineva - atunci cand pe hol incepura sa se auda pasii directoarei scolii . -Ce se intampa aici ? intreba aceasta cand ii vazu pe ceilalti adunati in hol . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
13 Oct 2010, 19:48
|||
|
|||
-Buna ziua....spuse iar acea voce patrunzatoare...
-Numele meu Este Slin C. Enchanting...si sunt elev al scoli de arte si magie Hogwarts suntem intr-o vizita neoficiala si am dori sa exploram putin castelul...spuse baiatul putin sfidator... -Imi pare rau daca ....deranjam...dar din cate stiu ....nu asa ne tratam vizitatori ....se adresa baiatul membrilor de la Beauxbatons.... -Din cate stiu ospitalitatea domnisoarelor de la Beauxbatons au un renume foarte bun in lumea vrajitorilor... -Dar cred ca sunt doar zvonuri...spus baiatul frustrat dupa care se intoarse catre grupul sau... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|