Bella Emily Rose
|
19 Sep 2010, 13:18
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img3.imageshack.us/i/loveonourmindbylittlemi.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Intr'adevar , am avut un motiv suficient de bun pentru a'mi fi teama . Credeam ca nu voi fi nevoita sa'l va ieri , dar nu a fost asa . M'am inselat . Aproape 30 de minute am stat in preajma lui , dar nu am avut curajul sa'l privesc . Si nici el nu a facut'o . Pur si simplu , ne'am evitat . Ii simteam prezenta . De fapt , era singurul lucru de care imi pasa in acel moment . Imi pare rau , pentru ca in acel moment , nici macar nu stiam ce fac .. era de asteptat sa o dau in bara . O sa incerc sa imi repar greseala . Poate o sa incerc sa vorbesc cu el . Vreau sa fim prieteni , daca amandoi suntem pregatiti. Nu vreau sa renunt la prietenia lui . Asta e tot ce mi'a mai ramas . ~ It's not over ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 Sep 2010, 13:30
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img821.imageshack.us/i/withlovebyarhcamtilnaad.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Datorita lui Iseult , mi'am amintit o melodie din " Camp rock 2 " . Pur si simplu o ador . Ma binedispune si ma face sa zambesc , desi nu am nici un motiv sa fac asta . Poate ca nu e cine stie ce pentru unii , dar mie chiar imi place . ~ It's a brand new day ~ " Last year's old news I'm breaking out my six-string And playing from my heart It's not deja vu 'Cause it's another summer That's how this chapter starts " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 Sep 2010, 21:52
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img830.imageshack.us/i/chasinglovebymijnnaamis.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Inca un motiv pentru care ar trebui sa nu mai fiu trista . Prietenii mei nu merita sa ma vada precum o stana de piatra. Si in plus . nici eu nu merit . Defapt . cel mai important . Nici el nu merita sa ma vada asa . Incepand de astazi am de gand sa traiesc la maxim fiecare moment . Vreau sa rad necontrolat , sa zambesc , sa plang . Sa simt fiecare emotie . Vreau pur si simplu sa traiesc . In rest . astazi totul a fost in mare parte ok . Am ras de prostiile unora , desi si altii au ras de mine la randul lor. Am jucat " fripta " si acum nu imi mai simt mainile prea bine . Trebuie sa recunosc ca am castigat si eu o singura data . Deci sunt tare . Chiar daca a plouat si vremea nu a tinut cu noi , tot ne'am distrat , si asta conteaza pentru mine . Conteaza ca desi multi dintre noi nu mai sunt aici , mereu ne vom aminti de ei . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Sep 2010, 21:49
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img834.imageshack.us/i/parise.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m'am simtit mult mai bine . Pot spune pentru prima oara ca ma simt fericita , chiar daca nu am un motiv suficient de bun . Se pare ca nu m'am inselat in privinta cititului . E o metoda foarte buna de relaxare . Imi ocupa o mare parte din timp si imi tine la distanta gandurile mele sumbre din ultima vreme . Datorita Isabellei , vreau sa ma apuc de o carte , care sunt sigura ca va merita , dar nu acum . Deocamdata citesc " Gazda " si trebuie sa recunosc ca la inceput mi se parea putin plictisitoare , dar acum mi'am schimbat radical parerea . E superba , desi abia astept sa o termin si sa trec la urmatoarea carte de pe imensa mea lista . Probabil o sa ajung un soarece de biblioteca , dar nu imi pasa . E ceva care chiar imi place cu adevarat . Deja am senzatia ca mi'e dor de el . Inca nu mi'a disparut de tot , dar am inceput sa ma obisnuiesc cu golul din piept si poate intr'o zi .. va disparea de tot. Stiu ca va mai dura ceva timp ,dar asta e. Tot ce pot face este sa astept . Nu cred ca voi reusi sa'l uit de tot vreodata . A facut parte din viata mea , si inca mai face . O data cu el , a disparut si o bucata din mine . Si chiar e dureros. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Sep 2010, 22:43
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img339.imageshack.us/i/wonderfulsky.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In ora de istorie am murit de ras . Cel mai mult mi'a placut faza asta : Profu' : Domnisoara , nu te mai uita la mine . Pune mana si scrie . Bianca : Sunteti frumos , domn' profesor . Profu' : Da . Si sunt si insurat . Recunosc . In clasa a V-a am avut o mica pasiune pentru el . De fapt , pentru glumele lui . Sper ca Isa sau Desiree sa nu citeasca asta . In rest. Totul a fost bine . Pacat ca proful mi'a cerut caietul si a inceput sa citeasca niste randuri scrie pe acolo din plictiseala cum ar fi : " Love is for free . " " Beauty of the dark " Si multe altele. La naiba ! Dar tot a fost tare . Macar am ras cu pofta . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Sep 2010, 23:01
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:[quote="Bella Cullen"] 20. Septembrie. 2010 Luni - 21:28 P.M. ~ To Bells. My Bells. ~ [i][b][font=georgia]Stiam ca nu am voie sa iti scriu in jurcalul tau [ la naiba..
![]() ![]() Stiu ca o razi cand o sa citesti, ca mna, te cunosc, femeie. =]]]] In primul rand: Doh, chiar ai avut o pasiune pentru glumele profului de isto?? Ca mine. =]]]]]]] Si in al doilea rand.. multumesc.. Pentru tot. Pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru ca esti o prietena adevarata. [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> [color=black] [align=center]Tuta . Te iubesc enorm . Esti cea mai buna prietena a mea si te ador . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Sep 2010, 10:55
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Dupa declaratia mea de dragoste , dedicata Isabellei , banuiesc ca e timpul sa scriu din nou ceea ce simt acum . Defapt . in primul rand , am inceput sa simt . Imi vine sa zambesc , fara motiv . Ma simt fericita . Poate ca revin la normal , sau macar incerc . Nu stiu ce m'a facut sa ma trezesc din visare , dar ma bucur ca am facut'o in sfarsit . Banuiesc ca se datoreaza si schimbarii bruste de vreme . Ieri ploua , iar astazi soarele straluceste cu putere . De abia astept sa ies afara si sa simt razele lui cum imi mangaie chipul . Si in plus , nu stiu de ce , dar abia astept sa plec la scoala . ~ Romana : Ah . Am de invatat o poezie , dar nu e grea , asa ca ma descurc eu . ~ Franceza : Test initial de 15 minute . Sper sa fac de un 9 sau chiar 10 , pentru ca banuiesc ca va fi suficient de usor . Asa a fost mereu . ~ Istorie : Probabil ar trebui sa imi invat lectia , dar mi'e lene . ~ Geografie : Somn . ~ Biologie : Test initial . Usor . Ma pricep destul de bine . ~ Civica : Somn . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Sep 2010, 09:21
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img841.imageshack.us/i/alonegirl.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Imi pare sincer rau , pentru ca am intarziat putin , dar aseara nu puteam sa scriu . Trebuia sa ma concentrez si sa imi fac putina ordine in ganduri. Cred ca defapt , asta m'a tinut treaza toata noaptea . Dar macar acum ma simt mai bine . Nu pot sa descriu motivul pentru care sunt ingrijorata . E greu de explicat . Mai exact , e pur si simplu . complicat . Ma enerveaza faptul ca eu nu pot face nimic . Nu pot sa opresc timpul in loc . ~ Why does it hurts so bad ? ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Sep 2010, 23:00
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu inteleg de ce , dar viata mea incepe sa revina cat de cat la normal . Cred ca o sa invat sa zambesc din nou si asta datorita lui D. Adica . e mereu aici pentru mine , cand am nevoie de ajutor . Si imi place atunci cand ma ia in brate , fara sa ii spun ca am nevoie de asta . Pur si simplu stie cand nu sunt in apele mele . Ma cunoaste foarte bine si apreciez asta . E intr'adevar . prea perfect ca sa fie adevarat . Si am iesit si astazi afara . Ma asteptat sa fie o zi banala , dar nu a fost chiar asa . Am ras cat de tare am putut , fara sa imi pese ca ceilalti se uitau la mine ca la un extraterestru . Am fost si putin . necrutatoare , dar oricum , cui ii pasa ? Si . m'am ales si cu niste magneti . Stiu ca e sec , dar macar am cu ce sa ma joc . Inca sunt fericita . Nimic nu poate sa imi schimbe starea asta . Poate e ceva malefic . O alta latura ascunsa de a mea . Banuiesc ca incep sa delirez . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Sep 2010, 23:06
|||
|
|||
Make me wanna die
[URL=http://img714.imageshack.us/i/theprettyrecklessmissno.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Take me, I'm alive, never was a girl with a wicked mind But everything looks better, when the sun goes down I had everything, opportunities for eternity and I could belong to the night Your eyes, your eyes, I can see in your eyes, your eyes You make me wanna die I'll never be good enough You make me wanna die And everything you love, right up in the light Every time I look inside your eyes Make me wanna die Taste me drink my soul, show me all the things that I shouldn't know, when there's a new moon on the rise I had everything, opportunities for eternity and I could belong to the night Your eyes, your eyes, I can see in your eyes, your eyes You make me wanna die I'll never be good enough You make me wanna die And everything you love, right up in the light Every time I look inside your eyes (I'm running in the light) Make me wanna die I would die for you, my love, my love I would lie for you, my love, my love (make me wanna die) I would steal for you, my love, my love (make me wanna die) I would die for you, my love, my love But up in the light... Every time I look inside your eyes (I'm running in the light) Up inside your eyes (I'm running in the light) Look inside your eyes You make me wanna die - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,174 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |