Bella Emily Rose
|
06 Oct 2010, 11:21
|||
|
|||
~ Fuck you ~
[URL=http://img31.imageshack.us/i/everythingshortofilovey.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> For all the pain, and all the sleepless nights, For all the tears, and all the endless fights, For all the cheating, and for all the times you, Used me, fell through, weren't true, fuck you. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Oct 2010, 19:35
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Singura replica pe care pot sa o folosesc e " Fuck you . " Asta e tot ce merita din partea mea , desi nu m'a ranit pe mine . Mi se pare jalnic felul in care gandeste el acum . Chiar deplorabil . Pur si simplu , sunt scarbita de el acum . Din partea mea , poate sa faca ce vrea. Sa se distruga ,daca asta isi doreste . Eu am de gand sa imi vad de viata mea si sa privesc inainte cu capul sus . Am o viata intreaga de trait si nu o sa risipesc clipele de fericire , doar ca sa ma gandesc la el. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Oct 2010, 09:32
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img39.imageshack.us/i/thoushaltrememberbymrsd.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Pe zi ce trece , se pare ca ma simt mai rau . Am crezut ca sunt puternica , dar m'am inselat . Nu pot sa mai fac fata . Nu mai vreau sa continui . Totul e atat de confuz . Probabil ar trebui sa fiu fericita , pentru ca ieri am avut parte de o zi destul de frumoasa , dar .. nu pot . Vreau sa stiu ce gandeste . Vreau sa stiu defapt ce vrea de la mine . As vrea sa evadez cumva . Sa uit de tot . Poate chiar sa nu mai exist . Simt nevoia sa vorbesc cu cineva . Vreau ca cineva sa'mi spuna ca totul va fi bine si apoi sa ma stranga in brate . Stiu ca sunt doar vise , dar .. imi doresc atat de mult ca ele sa devina reale . Chiar si pentru o secunda de fericire .. as da totul . ~ What he want from me ? ~ I need to know . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Oct 2010, 11:05
|||
|
|||
Ochi verzi
[URL=http://img810.imageshack.us/i/idontwanttobeanythingby.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Era totul atat de frumos la inceput, atunci cand soarele de septembrie iti inunda ochii verzi, caldurosi...si zambeam copilareste pentru ca eram iar copil numai uitandu-ma la ei...eram fericita! Iti mai amintesti noptile reci si ploioase de noimebrie, cand ma tineai in brate, plimbandu-ti, odata cu lumina lunii, degetele fine pe spatele meu? Atunci cand, privind luna ce se strecura printre norii varsatori de lacrimi, mi-ai soptit ca ma iubesti, iar ochii iti straluceau, bratele ma strangeau, buzele se apropiau de ale mele soptind iarasi "Te iubesc!" ? Atunci buzele ni s-au unit incetisor, limbile s-au impletit in taina, trupurile s-au contopit, iar sufletele si-au jurat credinta eterna. Am dormit cu buzele unite, iar dimineata iti simteam atingerea fina, buzele moi, respiratia calda si inima sarind din piept fericita. Mi-am deschis ochii si i-am zarit pe ai tai, radiind de bucurie. M-ai strans in brate si mi-ai spus tandru ca ma iubesti. Acum, dupa doi ani de la acea zi binecuvantata de noiembrie, imi tii strans in brate trupul parasit de suflet, repeti fara oprire ca ma iubesti, iar lacrimile iti inunda ochii verzi, inghetati.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Oct 2010, 10:13
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img440.imageshack.us/i/63b400c35200401fd3fe879.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit am chef de viata . M'am trezit binedispusa si nu am de gand sa las pe nimeni sa'mi strice dispozitia . Probabil ar trebui sa imi invat putin la Geografie , dar asta inseamna sa ma concentrez si nu prea pot . Vreau doar sa tastez si sa ascult muzica . In legatura cu cealalta parte goala din mine , inca sunt confuza . Si probabil voi ramane asa mult timp , dar incerc sa ignor asta . Nu vreau ca in fiecare zi sa stau intr'un colt si sa ma gandesc la tot felul de lucruri . Vreau pur si simplu sa pot zambi si sa uit de toate . Bine . cred ca spun asta de cateva zile , dar astazi chiar am senzatia ca va merge . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Oct 2010, 13:40
|||
|
|||
Sambata , 16.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img843.imageshack.us/i/intoyourarmsbylittlemis.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M'am saturat sa ma mint de una singura . Pur si simplu adevarul iese in final la suprafata , oricat de mult as incerca sa'l ascund . Inca il iubesc . Desi am negat pana acum , asta e adevarul , dar nu vreau ca nimeni sa mai stie . O sa fie doar secretul ... nostru . Probabil incep sa scriu doar prostii , dar aceste prostii fac parte din viata mea . Mi'ar placea sa evadez putin . Sa plec cateva zile , undeva departe , dar nu cred ca pot . In plus mai e si scoala , de care nu pot sa scap , oricat mi'as dori de mult . Si mai sunt si prietenii mei , pe care nu ii pot neglija . Nu stiu ce m'as face fara unii dintre ei . In special , nu stiu ce m'as face fara Isa . Fata asta e pur si simplu geniala . Fara ea, cred ca as fi pierduta . Si trebuie sa recunosc ca mi'ar placea sa devin mai apropiata si de Erin . Tin mult la ea ,desi nici eu nu stiu de ce . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Oct 2010, 22:35
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img213.imageshack.us/i/loveisintheairbycolorcr.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M'am gandit ca poate niciodata nu e prea tarziu . Nu stiu cum am ajuns la concluzia asta dintr'o data , dar ma bucur ca am facut'o . Simt nevoia sa vorbesc cu el . E cel mai bun lucru pe care il pot face . As vrea sa clarificam toate lucrurile dintre noi . Sa nu mai existe nici o indoiala .Nici macar o temere ... si nici vreun sentiment ascuns . Banuiesc ca in seara asta nu am suficienta putere . Ma simt atat de obosita , incat abia pot sa tastez . Se vede ca iesirile in oras incep sa isi faca efectul . Maine voi vorbi cu el . Trebuie . Si de data asta nu am de gand sa mai dau inapoi . Nu vreau sa fiu o lasa . Si poate ca altii spun ca nu sunt suficient de puternica , dar nu imi pasa . Eu stiu care e adevarul . Simt asta acum , mai mult ca oricand . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Oct 2010, 11:23
|||
|
|||
Duminica , 17.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img822.imageshack.us/i/0f26d0ad43a922713639724.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ziua asta presimt ca va fi destul de lunga si de plictisitoare . Afara e o vreme oribila . Sper sa mai pot iesi cu Isabella si cu Desiree , altfel o sa o iau razna de tot . Urasc ploaia . Si in special , urasc toamna. M'am saturat deja . Vreau sa vina din nou vara . Era mult mai placut sa stau seara pana tarziu afara , fara sa am nici o grija si fara sa imi fie frig . M'am apucat din nou sa ma uit la tot felul de seriale . E o modalitatea de a'mi ocupa timpul . Si m'am apucat din nou de citit . E foarte relaxant , si " Luna plina " chiar pare o carte interesanta si pe gustul meu . Sper sa nu ma insel . Desi nu cred ca o sa am un asemenea noroc , sper sa se opreasca ploaia si sa pot iesi afara , macar putin . Stiu ca D. e suparat pe mine , pentru ca nu am mai stat de ceva timp impreuna . Daca s'ar opri ploaia , as putea sa stau si cu el . Macar putin .. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Oct 2010, 15:25
|||
|
|||
[align=center]Ghost-Whisperer
[URL=http://www.fanpop.com/spots/ghost-whisperer/links/7591072][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Oct 2010, 22:56
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img530.imageshack.us/i/fe80d512c2bad8b92ab30be.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ziua asta a fost pur si simplu oribila . M'am plictisit de moarte si nici macar nu m'am schimbat astazi . Pana si asta mi'a fost lene sa fac . A trebuit sa aman intalnirea cu Isabella si cu Desiree , din pacate , dar sper sa putem iesi week'end'ul viitor . Daca mai stau o zi intreaga in casa , cum am stat astazi o sa ajung la spitalul 4 mai repede decat credeam. Pur si simplu e aiurea . Am ascultat muzica , m'am uitat la filme , am stat si pe mess , dar degeaba . Nu e la fel . Imi lipsesc atat de mult prietenii mei . Am vorbit cu o parte din ei , dar nu m'a incalzit cu nimic . Ma simt atat de goala . Si bineinteles ca astazi mi'am incalcat din nou promisiunea . Tot curajul pe care il aveam ieri a disparut doar in cateva secunde . Nu voi putea sa vorbesc cu el niciodata . Sunt doar o lasa . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,174 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |