Equinox
|
16 Oct 2010, 18:47
|||
|
|||
tin minte faza cu banii doar ca nu pricep cum adica nu Josh ii i'a dat?
![]() ![]() |
|||
16 Oct 2010, 18:55
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:tin minte faza cu banii doar ca nu pricep cum adica nu Josh ii i'a dat? Yep
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
16 Oct 2010, 21:36
|||
|
|||
Quote:”Niciun prost de pe lumea asta nu þi-ar da atât de mulþi bani.Nici dacã te duci la Crucea Roºie sau mai ºtiu eu la ce organizaþie caritabilã.Nici dacã îi ceri lui Sean” Un singur cuvant. 'Genial'. IUBEEEEEESC ACEST FICC ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
17 Oct 2010, 16:08
|||
|
|||
Cand vine nextul ?
E frumos noul capitol ... ![]() ![]() |
|||
17 Oct 2010, 16:39
|||
|
|||
Nu stiu exact cate capitole are.Cred ca sunt 40 maxim.Asta daca nu o sa-mi cereti cumva o continuare
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
17 Oct 2010, 17:16
|||
|
|||
Ooo
tu ne'ai dat ideea, dess vrem si continuare |
|||
17 Oct 2010, 17:24
|||
|
|||
Ma mai gandesc
Daca am chef si daca sunteti cuminti... ![]()
|
|||
17 Oct 2010, 17:33
|||
|
|||
suntem
![]() nu ne vezi aura de ingerasi? |
|||
17 Oct 2010, 17:45
|||
|
|||
Dap, sper sa nu observi si cornitele mele..Just kiddin'! Credeam ca Bell se referea la next ma gandesc eu *oh, asa repede O.o*
Ar merge si o continuare ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Nov 2010, 22:51
|||
|
|||
Ok...deci, cine vrea un next molesit si vai de capul lui?
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|