Melodia care te seaca :|
|
26 Oct 2010, 22:26
|||
|
|||
Deci pe mne ma dispera la propriu melodia "Gasca mea" de la HQ dceci puuur si simplu ma dispera. O aud in fiecare zi in boxele de la liceu.
Ca de la noi mai nou se suna cu o melodie. Si de doua sapt numai asta aud in loc de "Trrrr-ul" specific! Oficial o sa innebunesc ![]() |
|||
27 Oct 2010, 09:44
|||
|
|||
Drums.Ok, poate la inceput nu e chiar atat de secanta,dar pe urma e exact ca o melodie de club Si prietena mea e innebunita dupa melodia asta, so...e grav
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
27 Oct 2010, 09:58
|||
|
|||
Si pe mine ma oftica
P.S. : Care prietena ? ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Oct 2010, 10:00
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Si pe mine ma oftica Oana Incearca numai sa intri pe HI5-ul ei
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
27 Oct 2010, 10:02
|||
|
|||
Nu vreau
Inca o melodie care a inceput sa ma sece . Parachute - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Dec 2010, 20:29
|||
|
|||
O melodie care ma enerveaza, dar nu extrem de mult, este Dan Balan - Chica Bomb. Citez:
And then i My head was Before i looked It hit me Inteleg ca e prescurtarea fiecarui vers din primul refren... dar suna groaznic Insa ce ma face sa ma dau cu capul de pereti de-a dreptul... nu e o singura melodie, sunt doua, una mai tembela ca alta: Tinnie Tempah - Miami 2 Ibiza Far East Movement - Like a G6 ................. . :-L Nu mi se pare admisibil sa folosesti numai prescurtari in cantece. Cantecele ar trebui sa exprime ceva si pentru asta trebuie sa te EXPRIMI, nu sa faci un fel de cod Morse muzical care sa sune ca o balba. Iar scuza cu ''e mai dansabil asa'' chiar nu merge. Cat despre asiaticii aia paralitici cu voci modificate pe computar... mi se pare inadmisibil sa ai cetatenie americana si sa stii mai putina engleza ca tembela de Inna. |
|||
03 Jul 2011, 21:05
|||
|
|||
Ma dispera melodia asta :| %-(
http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I |
|||
23 Jul 2011, 10:38
(This post was last modified: 23 Jul 2011, 10:52 by Helena Daphne Rose.)
|||
|
|||
^God, tot timpul o da la tv si ma dispera! Inteleg, a facut si asta un cantec acolo saracul, da' din partea mea sa-l tina la el acasa.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Jul 2011, 10:48
|||
|
|||
Si pe mine ma dispera melodia asta X_X Adica, melodia in sine imi place, dar nu varianta astuia :-l
![]() |
|||
26 Jul 2011, 22:08
|||
|
|||
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n86PHhFHGt8[/youtube]
X_X X_X X_X |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|