Bella Emily Rose
25 Oct 2010, 22:48
Luni , 25.Octombrie.
Draga jurnalule ,

[URL=http://img176.imageshack.us/i/smokebyaprilskyx.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Banuiesc ca lucrurile se repeta . De ce trebuie sa fie totul ca la inceput ?
Pentru cateva ore totul pare sa fie atat de simplu , dar apoi devin din nou confuza .
Fiecare atingere , fiecare cuvant , fiecare gest schimba totul in mai putin de o secunda .
Am incercat astazi sa uit de tot si sa iau o pauza , dar amintirile de ieri inca sunt prezente in mintea mea . Atat de recente .. si atat de vii .
La scoala totul a fost cat de cat ok . Am luat un 10 la istorie . Macar maine nu trebuie sa ma asculte din nou .
Am vorbit si cu Alice la telefon si mi'a urat succes . Ii sunt recunoscatoare pentru ca isi face griji pentru mine .
In rest , mai nimic .
Deja mi'e dor de Isa si de Desiree . Dar maine le vad din nou .

~ Lost and broken ~

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
28 Oct 2010, 22:35
28.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img163.imageshack.us/i/touchwaterbyindiushd31m.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Nu am mai scris de cateva zile bune si intr'un fel , nici in seara asta nu prea vroiam sa o fac . Nu mai sunt capabila sa gandesc limpede . Nu mai vreau sa gandesc limpede .
Uneori stau si ma intreb pentru ce trebuie sa mai traiesc . Ma trezesc dimineata si imi dau seama ca nu am nici un motiv pentru care ar trebui sa zambesc in ziua respectiva , dar apoi imi amintesc ce mi'a spus cineva .
" - Mereu vei gasi un motiv pentru care sa zambesti . Trebuie doar sa cauti . "
As vrea sa am suficienta putere sa fac asta , dar atunci cand reusesc , simt ca indoielile ma apasa din nou cu putere si renunt .
Ma pierd in gandurile mele negre si uit de restul .
Astazi nici macar nu imi amintesc ce am facut . Poate am avut cateva momente in care am ras, dar nu rad cu inima , ci doar superficial .
Si uneori poate fi obositor atunci cand incerci sa te prefaci .
Am incercat sa imi ascund durerea si sa o reprim prin invatat , dar nu cred ca functioneaza .
Am luat 10 la chimie , desi nu mi'am invatat acasa nimic . Am luat 10 la Latina ,dar ma rog . toata clasa a luat 10 .
Si probabil la romana o sa imi puna maine o nota , dar pur si simplu nu ma incalzeste cu nimic .
Sunt atat de goala in interior , iar durerea din piept simt cum se mareste in fiecare zi .

~ As vrea sa fiu puternica , dar nu sunt .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

28 Oct 2010, 22:47
Draga jurnalule ,

Am vazut astazi episodul 6 din Gossip Girl si trebuie sa recunosc ca a fost atat de sentimental . Mai ales la sfarsit . Blair si Chuck sunt pur si simplu perfecti impreuna . Melodia de la sfarsit era " Love the way you lie " si se potrivea de minune .

" Love the way you lie "

[URL=http://img249.imageshack.us/i/009kog.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Just gonna stand there and watch me burn.
But that's alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry.
But that's alright because I love the way you lie.

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

30 Oct 2010, 14:34
Vineri.29.Octombrie
Draga jurnalule ,

[URL=http://img69.imageshack.us/i/peoplebyalizeesunrise.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

In sfarsit , astazi am putut sa dau frau liber sentimentelor fara sa imi pese de parerea altora . Dimineata am vorbit putin cu el , apoi a trebuit sa plec la scoala .
Bine ca am iesit la ora 15.00 si am scapat de Matematica si de Engleza .
N'am ramas la petrecerea de Halloween , deoarece mi se parea inutila. Daca era organizata seara , mi s'ar fi parut interesant , dar asa , in mijlocul zilei parca nu are nici un farmec .
Am mers cu Cosmina pana acasa , ca sa isi lase geanta si apoi am mers pana la mine . Pe drum m'am intalnit cu D.
Trebuie sa recunosc ca m'am bucurat enorm sa'l vad , mai ales ca maine are balul si vroiam sa ii urez succes .
Am mers cu el sa isi faca programare si apoi am stat afara pana la 20.30 . Mi'a parut rau pentru ca Isabella a fost nevoita sa'l suporte . Nu stiu cat de simpatic i se pare , dar stiu ca face un efort pentru mine .
Am avut senzatia ca D. m'a inteles si nu m'a criticat deloc pentru ceea ce simt . M'a strans in brate m'a sarutat pe frunte , apoi pe obraz.
Ma simteam atat de lipsita de griji , chiar si pentru cateva ore .
Mi'a zis ceva , ce nu voi uita prea curand : " Never give up . "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

31 Oct 2010, 15:27

Sambata.30.Octombrie
Draga jurnalule ,

[URL=http://img139.imageshack.us/i/starbuckscoffeepart15by.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Astazi am fost destul de ocupata . De dimineata am fost pe la scoala si am obligat'o pe Desiree sa plece de la pregatirea de la matematica mai repede . Dupa ce am terminat cu scoala , am mers acasa si am facut o baie , apoi am plecat iar cu D. ca sa il ajut sa se pregateasca pentru bal .
A fost destul de interesant , dar la fel de obositor . Dupa ce am terminat m'am intalnit 20 de minute cu Elena , apoi am plecat sa ma vad cu Isabella .
Ma bucur ca am avut ocazia sa vorbesc putin cu ea , dar nu suficient de mult .
Cand am ajuns acasa abia am apucat sa imi iau banii si biletul pentru bal . Am plecat impreuna cu cativa ,dar acolo ne'am intalnit mai mult si am facut o adevarata galerie .
A fost destul de bine , desi nu s'a ridicat la nivelul asteptarilor mele . Ma gandeam ca o sa fie ceva special , dar ma rog . Anul viitor ma gandesc ca poate voi fi si eu acolo , pe scena si deja ma ingrozeste gandul asta .
Ma bucur pentru D. si pentru Razvan ca au participat . Eu , una , sunt mandra de ei .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

04 Nov 2010, 13:41
Joi , 4.Noiembrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img249.imageshack.us/i/teenagewastelandbyphatp.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Stiu ca nu am mai scris de cateva zile , dar pur si simplu nu am putut .
Nu a fost din cauza lipsei de timp , ci din cauza altui motiv , dar in fine .
Important este ca acum , in sfarsit scriu . Ma simt atat de rau si nici macar nu stiu de ce .
Aseara abia daca m'am putut ridica din pat . Am preferat sa citesc , decat sa ma obosesc sa stau la calculator .
Macar stand in pat era mai comod.
Am adormit pe la miezul noptii , iar astazi dimineata cand m'am trezit , durerea inca nu disparuse .
Si acum o simt . E ca si cum nu as fi dormit de cateva zile .
Mi'am privit chipul in oglinda si am observat ca am niste cearcane enorme .
Nici nu imi vine sa merg astazi la scoala . As vrea sa stau toata ziua in pat , pana imi revin .
Am luat tot felul de pastile , dar in zadar . Nu mi'a folosit la nimic .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

04 Nov 2010, 15:45
Bella, am un singur cuvant pentru postul care incepe cu
"Ploua.... Cerul avea gust de lambada ºi, printre felinare, stafiile lampagiilor plângeau cu curul îngheþat pe bordura de granit."

e pur si simplu GENIAL o_o ador descrierea si feeling-ul murdar de oras si minti poluate. Deci e mult prea tare.

p.s: scuzati lungimea postului. Ma grabesc sa plec la scoala dar am tinut sa postez asta ca sa nu uit sa-i dau un edit cand vin

[Image: Signature___Incendia.png]

&amp;quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&amp;quot;

&amp;quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&amp;quot;

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
05 Nov 2010, 11:23
Nu se poate asa ceva
Si aici trebuie sa ma faci de ras
Bestie
E jurnalul meu . Hai gata
Luati'va picioarele in spinare si plecati de aici :-w

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

05 Nov 2010, 12:15
Lasa ca stiu eu ca ma iubesti, Bells. Love

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
05 Nov 2010, 14:02
Thanks a lot , Sam .
Inseamna mult pentru mine , desi nu ma asteptam ca jurnalul meu sa fie citit .
Ma rog .e logic . Doar e un jurnal public

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Avatare Bella Kennya Allen 12 4,174 03 Jan 2011, 00:01
Last Post: Isabelle Smith