sporturi
18 Sep 2007, 11:51
Eu prefer baschetul, hambalul si doar putin fotbal aa..si sa ma dau cu rolele. Asta nu e un sport prea nu stiu cum ...WhistleWhistleWhistle da cam atat.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27 Sep 2007, 11:09
Haha,m-am apucat de ping-pongFinna))))).Dar sunt vai de capul meu.Trebe sa exersez.E mai nashpa ca tenisul.Dar eu cand imi pun ceva in minte nu ma mai las.Daca imi fac bine antrebamentul si o sa ma pricep la joc,adica sa am o oarecare experienta cred ca ma duc la concursul pe licee.Sa vedeti ce rad.Cred ca o sa iau locul 1 din coada.Dar merita incercat.Nu are rost sa stau degeaba.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
27 Sep 2007, 12:07
da si mie imi place ping-pongul..e chiar interesant..apropo HELLY...poty sa intri putin in chatebox?

Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza[Image: tiger-yellow-eyes.jpg]
29 Sep 2007, 22:38
Eu am m-am uitat la doua fete cum jucau Ping-pong si am incercat si eu. Nu e asa de greu. Seamana cu tenisul doar ca eu sunt obisnuita sa joc tenis si atunci ma derutez.

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
29 Sep 2007, 23:15
Poy...la un moment dat am incercat intr-o tabara in grecia ping-pong... nu mi se pare chiar ashea tare nu e chiar ashea ushor deshi dupa ce invetzi e soper tare cik...mooama sa vedetzi ce inghesuiala erwa akolo la mesele d ping-pong
30 Sep 2007, 09:20
Pai ping-pongul este destul de apreciat.Daia era inghesuiala.Si asta probabil m-a determinat sa il practic.Deja am inceput sa prind care e treaba.Chiar daca seamana cu tenisul este foarte diferit.Am obisnuinta sa o mai iau in dreapta si in stanga ca sa prind mingiuta.dar de fapt trebuie sa stai locului.Ma rog,este destul de interesat.A inceput sa-mi placa.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
24 Oct 2007, 19:46
Imi place gimnastik si handbalul,dar nu prea am ocazia sa le practic...A,da...si inotulWink)

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
29 Dec 2007, 15:44
pey eu am facut :
patinaj
inot
volei
tenis
gimnastica
etc ....

[Image: ronhermen2.jpg]
29 Dec 2007, 16:19
ashea deki am o intr pt voi: asi vrea sa ma apuc de dansuri shi vroiam sa va intreb dak jtie cnv o scoala de dans...dar ashi vrea sa fak street dance sau ashea cva...
29 Dec 2007, 16:40
mie-mi place patinajul si gimnastica, dar am facut karate si sah(inca mai fac sah)

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  "Sporturi" Jenny Spring 16 2,942 11 Jun 2010, 19:42
Last Post: Desiree Rose Goth