Thread Closed 
Sectorul interzis
06 Oct 2007, 15:07
Ginny W se opri deodata.
"Ce e?" intrebara celelalte. "Trebuie sa iesim, sa nu ne prinda Pince!"
"Stati putin!" sp Ginny W. "Deci o punem la loc. Stiti k de maine incepe vacanta de 2 saptamani. Sa zicem k aflam chiar maine, sau poimaine, mai multe dovezi, si atunci ce vom face? Va trebui sa asteptam sa se redeshida biblioteca. Mai bine o pastram si juram sa nu o deschidem inainte de a a vea dovezi legate de cartea asta."
Fetele se gandira putin.
"Pai... cam ai dreptate." spuse Sakura incurcata. "Hai sa o luam si sa plecam repede de aici!"
Madam Pince veni exact in clipa in care usa se inchise in urma lor.
"Crezi k ne-a vazut?" sopti Kennya.
"Nu stiu" spuse Ada. "Dar hai sa grabim pasul!"
Ajunsera inapoi in Camera Necesitatii. Dar acolo se lovira din nou de o problema
"Stop!" zise Ginny Potter. "Nu putem lasa cartea aici. Nu suntem singurele de la Hogwarts care stie de Camera Necesitatii. Dak intra cineva si ia cartea, ce ne facem?"
"Of... atunci unde putem lasa cartea?" intreba Ada.
"Ne trebuie un loc secret, unde nimani nu o va putea gasi..." zise Kennya.
Ginny Weasley avu o idee.
Find all posts by this user
06 Oct 2007, 15:20
GinnyW se uita vinovat la Kennya.
"Sigur tu ar trebui sa o pastrezi.Adica tu n-ai deschide acesta carte pana nu aflii sigur ca e sigura.Esti mult prea viperina ca sa faci vreo prostie."
"hmmThinking..Eu zic ca nu.In primul rand am sa dau de belea daca este cartea gasita la mine.In plus mai am una acasa.Nu-mi trebuie 2 exemplare."
"Atunci?Ce facem?"
"Una din voi sa o ia."
"Cred ca asta e mai periculos decat sa deschidem cartea.Daca ne ia valul si facem o prostie.Sau sa o gaseasca cineva la noi."
"Eh,asta e problema voastra nu a mea."
Fetele stateau ingandurate pe coridor.Dna Pince iesi sa se duca la culcare.
"Ce faceti voi aici?V-am zis ca biblioteca s-a inchis!"
GinnyW ascunse cartea la spate,dar era foarte vizibila si io pasa lui Ada.Ada si ea parea speriata asa ca la randul ei a pasat-o Sakurei.
"Ce e cartea aia in mana ta?"
Sakura tresari si scapa cartea pe jos.Kennya se apleca si o lua de jos.
"Va referiti la aceasta carte?"
"Ati luat-o din sectorul interzis nu?"
"De fapt nu.Este a mea.Am luat-o de la parintii mei.Si daca nu ma credeti puteti sa le trimiteti o scrisoare via bufnita."
Dna Pince se uita cu suspiciune.
"Atunci de ce ati mai vrut-o si pe aia din biblioteca?"
"Pai simplu."zise GinnyP."Kennya vroia sa o imprumute Sakurei,de aceea era in mana ei.Iar eu o vroiam pt mine.Si daia m-am gandit sa o imprumut de la dumnevoastra."
"Cartea asta e periculoasa.Nu aveti ce umbla cu ea.Sa nu va mai prind pe aici.Hai..fugiti la culcare"
Fetele o luara la fuga prin castel.Se oprira sa se odihneasca.Kennya ii pasa cartea lui GinnyW.
"Poftim.Mi-a ajuns pe ziua de azi.Am stabilit ca va ramane la tine pana aflu eu care este treaba cu ea."
Ele se despartisera si fiecare o luara spre camera de zi a caselor proprii.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
06 Oct 2007, 16:23
Sakura shi cu Ginny W. fugira la astropufi impreuna in graba. Se oprira un pic in camera de zi sa ishi traga rasuflarea.Sakura se uita speriata la carte.
"Ce e? De ce te uitzi ashea?"
"Pai...nu stiu..dar presimmt ca aceasta carte o sa ne aduca numai buclucuri. Shi eu nu vreau ca parintzi mei sa afle despre ashea ceva. Or sa fie shi mai supratzi decat akuma..."
"Ei hai Sakura. Nu mai fi ashea speriata...nu o sa afle nimeni...cel putzin ashea sper..." Ginny W. se uita shi ea de data aceasta cu o oarecare tema la carte shi in secunda urmatoare o scapa pe jos cu fata in jos deshisa. Cele doua fete se inspamantara shi se trasara inapoi..destul de aproape de usha.
"Ce ne facem akum?Sa deschis...SA DESCHISS!!"pe Sakura o apuca panica.
"Gata Sakura nu trebuie sa te speri."Deshi shi ea avea o oarecare teama in glas."Trebuie sa o ridcam fara sa o uitam"
"Dar se poate ca blestemele sa fi eshit deja. Te rog mult Ginny nu pune mana pe ea.Hai mai bn sa uitam de ea shi sa ne ducem la culcare."
"Shi sa riscam sa o vada cineva shi sa o deschida... shi sa se uita la ea? Asta vrei?"
"Nuh...ai dreptate..."zise obosita Sakura.
Ginny W. o ridica cu grija de jos fara a se uita shi o inchise la loc.Cele doua fete pareau sa se gandeasca ce sa faca cu ea shi unde sa o ascunda.Statura ashea cam doua minute apoi Skaura indrazni:
"Dei unde o vom pune astfel incat nimeni sa nu o vada?"
"Nu stiu. Dar sunt obosita. In noaptea asta o voi pune sub perna shi ma voi gandi de dimineatza la asta."
Cele doua pareau sa se uita in gol.
"Nu..lasa..te pot scapa de povara. Mama mea are o biblioteca unde ishi depoziteaza toate cartzile care nu ii mai trebuiesc intr-o biblioteca ingusta shi intunecoasa. O voi pune akolo. Nu viziteaza acea incapere doar o data pe an
06 Oct 2007, 17:03
"Da, dar cum va ajunge cartea la mama ta? Nu putem folosi posta via bufnita. Sti bine k bufnitele pot fi interceptate. Si in plus cartea asta nesuferita este atat de grea..."
"Hm... ada, asta e... atunci unde o punem?" zise Sakura.
"O pun in cufarul meu. Hai sus" zpuse Ginny W si arata catre sacrile care duceau in dormitorul fetelor.
"Cu protectie maxima!" adauga Sakura
"Sau o pun la fund, sub miile de haine si carti pe care le am" zise Ginny facvand cu ochiul.
"Ok acum trebuie sa ma culc. Sunt franta..."
--------------------
"Cum adik NU MAI ESTE?? intreba Kennya.
"Pur si simplu nu o mai gasesc!!" spuse Ginny.
"Ce s-a intamplat? zise Ginny Potter aparand langa ele. "O nu! Ginny ai pierdut cartea?"
"Nu, nu cartea aia. Mai rau! Mi-a pierdut rochia din matase rosie pe care i-o imprumutasem!" zise Kennya.
"Pentru atata lucru..." GinnyP isi dadu ochii peste cap.
"Scuze Kennya!"
Dar i ntimp ce vb, aparu Sakura, cu rochia Kennyei in maini!
"Ginny, asta e a ta?"
"Bine te iert." zise Kennya luand rochia si indesandusi-o in geanta.
"Dar cartea e bine?" zise Ada aparand si ea din senin.
"Da. A luat-o Kennya la ea." sp Ginny W.
07 Oct 2007, 12:04
A doua zi fetele se intalnira iar in fata sectorului Interzis.Desi biblioteca era inchisa,ele isi luara raspunderea de a fi prinse.Oricum dna Pince era plecata in concediu.Kennya isi trase rasuflarea si incepu:
"Am aflat tot ce se putea despre aceasta carte.Si nu e deloc un lucru bun."
"Nici nu vreau sa stiu de ce."
"Sper ca n-ati deschiso.Deci prima oara nu pare periculoasa.Si chiar nu e pe timpul vietii.Puteti sa o cititi si sa invatati blesteme din ea.Nimic rau pana acum.Dar o cunostiinta de-a mea mi-a zis ca dupa moarte,sufletul tau va ajunge in Iad."
"CeeeE???????"
"stai putin..Adica noi traim normal pana la batranete.Iar cand vom muri vom ajunge in Iad?"intreba impacientata GinnyW.
"Exact.V-am zis eu ca e periculoasa.Dar ce conteaza unde ajungi dupa moarte?"
Sakura dadu ochi peste cap si apoi i se lumina minte.
"Si cine este acea cunostinta a ta?"suspiciunea crestea.
"Treaba mea de unde am facut rost de informatie.Bucurativa ca stiti ce se va intampla cu voi daca o cititi."
Linistea iar se aruncase peste coridorul intunecat.Nimeni nu mai zicea nimic.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
07 Oct 2007, 12:26
Pe drumul spre ora de Farmece.
'Ceva imi spune ca Kennya nu este prea sincera cu noi. Si ce a fost cu raspunsul acela...treaba ei...treaba ei... in fond este si treaba noastra! Ea nici nu stie ce s-a intamplat cu Ginny Weasley si Sakura. Nu i-au spus... Iar ele mi-au spus ceva ca... se uitau in gol? Nu realizau ce fac? Aveau ideei nebunesti pentru unde a ascunde cartea? Dar dimineatza s-au purtat perfect normal... Imi aduc aminte ca am citit undeva... ceva legat... dar ce? Ceva... noaptea... spirite...' Ginny Potter avea atatea in minte. Simtzea cum capul i se invarteste. Usor i se inchid ochii si cade pe pamant. Lesinase!
Se afla in fatza unei cartzi. o carte prafuita si groasa. M-ai visase asta odata! Deschide cartea. O rasfoieste si se opreste la pagina 400. Cea mai periculoasa carte este o carte care are doar doua exemplare. Una este pastrata de familia Slytherin si alta se afla la Hogwarts. Aceasta este o carte blestemata. Daca o deschizi, noptzile vei fi posedata de un inger... ingerul dureri. Acesta te va inspira sa faci lucruri nebunesti! Iar dimineatza itzi vei reveni cu totul. Exista un leac... se numeste Floralama. Acest ingredient este foarte rar intalnit.' Incet, Ginny Potter deschide ochii.

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
07 Oct 2007, 14:49
...
"A fost doar un vis!" zise Sakura la micul dejun, rasfoind Profetul Zilei.
"Credeti-ma k nu mint. Sunt sigura k am mai citit o astfel de carte k aceea din vis unde apar cele mai periculoase carti. Printre care si cartea noastra." spuse Ginny Potter.
"Adica... vrei sa spui k noaptea o sa fim nebune iar ziua lucide?" intreba Ginny W cu gura usor cascata.
"Da."
"Pai... e mai bine decat sa fiti ziue nebune iar noaptea normale.." zise Ada optimista.
"Exista 2 solutii atunci." spuse Ginny Weasley.
"Una e antidotul." zise Sakura.
"Si alta este sa ne culcam mereu inainte de 8..." spuse Ginny Weasley. "De o mie de ori mai buna e prima solutie! Niciodata nu m'am culcat mai devreme de 10! Dar k sa nu ranim pe nimeni..." Lui Ginny ii tremura vocea. "Dar de ce se intampla asta? Vreau sa spun, nu am citit cartea. Dar..."
Se uita ingrozita la Sakura.
"S-a deschis! Am scapat-o pe jos... dar nu am citit."
Ginny Weasley si Sakura isi plecara privirea abtinandu-se sa nu planga.
"Suntem prietene." spuse Kennya aparand din senin. "Va vom ajuta. O sa gasim planta aia... dar de unde incepem?"
"Stiu eu ceva despre ea!" spuse Ginny Weasley ca de obicei stiind totul. "Floralama, nu?"
Celelalte aprobara in tacere.
"E o planta foarte rara. Se gaseste cate un singur exemplar in lacuri mai mari..." incepu ea.
" Asta insemna k se gaseste una si in lacul de la noi!" zise Ginny P vesela. "Continua."
"Asa... e f greu de gasit... are puterea sa se camufleze."
"La naiba!" spuse Ada.
"Dar doua zile pe an este vizibila. In aceasta perioada este rosie, mare, in forma de soare." mai zise Ginny Weasley
"In ce zile ale anului este vizibila?" intreba Kennya.
07 Oct 2007, 18:07
"Pai nu se jtie...de obicei pe la jumatatea anului.Nu cred ca avem molte sanse. Deja am trecut de jumatate.Cred ca singurul leac este sa va culcatzi foarte devreme." sp Ginny Potter.
Sakura ramase ingandurata. Fetele se uitau la ea.
"Hei..Sakura ce ai patzit"
'Floralama...Floralama...Floralama...Floralama...unde am mai auzit eo de cuvantul asta...'. Sakura se trezi tzipand "Asta e!!! Bingo". Toata lumea se uita la ea ca la o nebuna."Scuzatzima..." se fastaci jenata Sakura.
"Asta e ce?" spuse ironica Kennya.
"Am mai auzit de aceasta 'Florama'..."
"Zau? Unde?" sp plina de sperantza Ginny W.
"Pai...parca a folosit-o Nicolas Flamel cand a contstruit piatra filozofala...Dar nu sunt sigura ca la asta a folosit-o dar sunt sigura ca el."
"Buun. Shi cu ce ma rog ne ajuta asta pe noi?"spuse rautacioasa Ginny P.
"Pai..nu stiu"spuse pierzandushi sperantza Sakura.
"Dar ne ajuta. Uite. Cine la ajutat pe Nicolas Flamel sa ishi faca inventziile? Cine a fost unul dintre cel mai apropiatzi prieteni ai lui? Exact, Dumbledore"zise Ginny W.
"Pai atunci ar fi bine sa ii facem o vizita nuh?" spuse Ada."Haidetzi"
"Offf...intodeauna necalculate..." spuse Kennya
"Ce vrei sa spui?"
"Dumbeldore e inteligent daca mergem mai molte fete din case rivale ishi va da seama ca ceva se intampla nuh?Shi nu cred ca vretzi sa ishi dea seama ca am luat o carte din sectorul interzis shi am deschis-o nuh?Sau mai bn zis voi doua"sp Kennya.
"DAR NU AM DESCHISO!!!"
"Mah rog cert e ca S-A deschgis e bn?"
"Mai bn"
"Deci cn merge la Dumbledore?"
"Pai avand in veder ca eo shi cu Sakura am intrat in asta una dintre noi doua vom merge"
"Pai ashi vrea sa te las pe tn... eo o sa ma incurc..intodeauna ma incurc in situatzi deastea...OK?"
"Hai ca ma duc. Uratzimi succeas shi tzinetzim punmini"
08 Oct 2007, 13:57
Ginny Weasley se intoarse pe calcaie si pleca in biroul lui Dumbledore. Dar dupa 2 pasi se opri.
"Ce e?" intreba Sakura.
"Nu stiu parole de la biroul lui Dumbledore!"
La aceste vorbe fetele isi dadura seama k li s'au spulberat sansele sa fie ajutate de Dumbledore. Dar k un facut, tocmai atunci aparu o fata de la Astropufi, pe care Ginny W o cunostea f bine.
"Salut Jen!" zise Ginny.
"Buna! Dumbledore mi'a spus sa va dau asta..." scoase o scrisoare iar apoi se uita in jur si scutura capul cu putere.
"Vad k sunteti toate. Poftim."
Ii dadu scrisoarea lui Ginny W dupa care pleca.
"Deschideo!" zise Ada.
Ginny deschise scrisoarea si o citi cu voce tare:

Draga domnisoare,

Stiu ce cautati si stiu si de cartea de la biblioteca. Nu sunt suparat, dar sper k veti veni in biroul meu imediat ce terminati de citit. Toate.

PS: Imi plac broscutele de ciocoalata

"Ha ha... Tocmai vorbeam de Dumbledore!" zise Kennya.
"Pai macar megem toate." spuse Ginny Potter. "Dar de unde o sti...?"
"Deci parola e <broscute de ciocolata>. Sa mergem!"
"Sper sa fie adevarat ce a scris in scrisoare si sa nu fie suparat..." zise Ginny Weasley.
08 Oct 2007, 18:22
"Asta e..trebuie sa mergem" sp Ginny Potter
"Da..." spuse Sakura ingandurata.
Fetele mese cu pashi mici shi repezi catre birou.
"Ei asta e...biroul lui Dmbledore." Ginny W. ofta.
"Imi plac broscutele de coicolata"
Usa se deschise. Dumbeldore statea cu spatele shi se parea ca admira ceva.
"Buna ziua" spuse Kennya cu o oareceare evitare
"Aaa da. Atzi venit.Luatzi loc... vreau intai sa imi povestitzi cum atzi deschis cartea in ce inprejurari shi toate detalile." Dumbledore zise.
Shi Sakura cu Ginny W. ii povestira. Dumbldore parea sa fie extrem de atent la fiecare cuvant. Fetele se mirara. Nu il mai vazuse niciodata ashea de concentrat.
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intamplari in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 40 5,439 12 Jul 2011, 15:31
Last Post: Desiree Rose Goth
  O plimbare in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 21 3,888 31 Mar 2011, 01:27
Last Post: Jack Diggory
  In sectorul interzis Luna Slytherin 2 1,348 15 Oct 2010, 11:15
Last Post: Luna Slytherin
  Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi Katya Sokorov 2 1,681 15 Oct 2010, 10:39
Last Post: Katya Sokorov
  Legitimatii Sectorul Interzis Katya Sokorov 1 1,774 19 Aug 2010, 13:05
Last Post: Katya Sokorov
  O vizita in Sectorul Interzis Bell Evans 44 6,407 01 Aug 2010, 16:13
Last Post: Luna Slytherin