Bella Emily Rose
|
05 Dec 2010, 12:11
|||
|
|||
Sambata ,
4.Decembrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Dimineata am fost nevoita sa merg la scoala. Urasc cand trebuie sa fac asta, dar pana la urma nu a fost chiar atat de rau. Dupa ce am evadat intr'un final din inchisoare am purtat'o pe biata Dess prin oras. Sper sa ma ierte candva. In sfarsit am apucat sa imi iau manusi. Daca mai stateam mult fara, riscam sa ajuns la spital. Cand imi era si mie lumea mai draga si vroiam sa stau sa ma relaxez in pat , a sunat telefonul. Era D. La inceput am vrut sa nu raspund, dar era prea insistent. Mda. vroia doar sa iesim la o ciocolata calda. Bineinteles ca m'am dus,dar din pacate nu am fost singura. Am ajuns ultima si trebuie sa recunosc ca acolo erau inca ... 5 persoane. Am fost asaltata de saluturi , inainte sa ma asez la masa. Dupa ce am mai ras putin , m'am intors acasa , sperand ca mai tarziu sa nu fiu nevoita sa merg la patinoar, dar din nou ... am sperat degeaba. Am trecut pe la D. si am mers impreuna. Acolo m'am intalnit si cu o colega . Macar nu eram singura fata. Trebuie sa recunosc ca a fost destul de amuzant , pana cand 2 persoane s'au chinuit 30 de minute - si chiar nu exagerez - sa ma dea jos. Bad for them. Au cazut si ei cu mine. Dintr'o data a inceput sa ninga si trebuie sa recunosc ca m'am bucurat. Nu a mai nins de miercuri. Totul era atat de perfect , incat puteam spune ca peisajul e desprins din basme. Dar apoi m'am uitat in centru patinoarului , unde se aflau D. si un prieten. Au cazut amandoi . A fost imposibil sa nu ma bucur . Dupa ce s'a terminat tura am mers sa lasam patinele si am avut parte de o intalnire neplacuta. Ma rog . I don't care. M'am simtit rau pentru ca cineva promise sa fie acolo cu noi si intarziase doar ... o ora jumatate ? Fix cand noi trebuia sa plec. Frumos din partea lui. Am mers cu ei acasa, fara sa ma complic prea mult. Desi muream de frig,glumele nu au lipsit. M'am suparat putin pe D. , iar atunci cand vorbea el , ma prefaceam ca bate vantul prea tare si citez : " - Ah . Vantul asta ma dispera. " " - Mda. Bine. Dar sa stii ca vantul va fi mereu cu tine." Ce noroc pe mine. N'am ce zice. Oricum nu pot fi suparata pe el mai mult de 30 de minute. Asta e recordul. Dar nu am ce sa fac. Il iubesc asa cum e , iar atunci cand face ochii aceia de catelus e irezistibil. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Dec 2010, 13:40
|||
|
|||
- Holding my last breath -
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> “You have a choice. Live or die. Every breath is a choice. Every minute is a choice. To be or not to be.” “Suicide is a permanent solution to a temporary problem.” “Suicide sometimes proceeds from cowardice, but not always; for cowardice sometimes prevents it; since as many live because they are afraid to die, as die because they are afraid to live” “Love is stronger than death even though it can't stop death from happening, but no matter how hard death tries it can't separate people from love. It can't take away our memories either. In the end, life is stronger than death.” - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Dec 2010, 00:44
|||
|
|||
Duminica,
5.Decembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi am avut parte de o zi plina de surprize. Din pacate nu am putut sa merg la teatru , dar ma voi revansa alta data fata de colegele mele . Pana la ora 13.00 am stat in casa , fara sa ma stresez prea mult , apoi am fost nevoita sa ies 10 minute din casa si m'am intalnit exact cu cine nu doream sa ma intalnesc . Am fost asaltata cu bulgari , dar nici macar unul nu m'a nimerit . Bad for them. M'am intors inapoi in casa si m'am pus la calculator .Credeam ca nu o sa mai ies afara,pentru ca D. nu se simtea prea bine , dar pana la urma m'am inselat. M'au scos din casa cu forta si nu e corect , pentru ca ei au fost 6 baieti , iar saraca de mine .. singura fata. Ma rog. pana la urma nu a fost asa de rau. Am mers la biliard si am simtit mirosul ala de tigara inundandu'mi toate simturile. Acelasi lucru a patit si D. , care nu a rezistat tentatiei si s'a apucat din nou de fumat. Trebuie sa recunosc ca ma simt dezamagita. Chiar am avut incredere in el , dar ...e doar alegerea lui. Si uite unul dintre dialogurile cu persoana pentru care am tot felul de sentimente : " - Esti un incapatanat ." " - Da ? Si eu te iubesc . " M'am simtit foarte aiurea in acel moment. Adica , toata lumea era acolo si se uita la noi , iar eu nu mai stiam ce sa zic. Bineinteles ca atmosfera placuta s'a facut din nou simtita dupa cateva minute , dar ... nu mai era la fel. Cel putin, nu pentru mine. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Dec 2010, 23:49
|||
|
|||
Luni,
6.Noiembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Desi se presupune ca astazi este ziua mea de nume , nu ma simt cu nimic mai diferit . Poate pentru ca unii au uitat , poate pentru ca unul dintre prietenii mei se simtea rau de cateva zile , sau poate pentru ca ... si eu ma simt rau. Am avut teza ,dar nu a fost mare lucru. Stiu ca in mare parte am facut bine si ma astept la un 9 probabil. Ma oftica faptul ca pana anul asta niciodata nu am mai luat 9 in teza de la romana, dar mereu exista cate un inceput pentru toate. Trebuie sa recunosc ca astazi am ramas placut surprinsa cand Baciu , unul dintre prietenii mei , care e la liceul militar mi'a trimis mesaj . Si am fost si mai entuziasmata cand telefonul mi'a sunat la 00.00 . Si cine putea fi , daca nu fratele meu ? Mda. Cam atat pe ziua de astazi. Mi'am amintit de o melodie de a Rihannei. Probabil singura care imi place. " Russian roulette " Ma face sa imi amintesc de foarte multe lucruri . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Dec 2010, 14:42
|||
|
|||
Marti ,
7.Noiembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://img191.imageshack.us/i/conversebypopoks.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Probabil astazi profa de geografie ne va aduce tezele . Presimt ca deja pot sa ma pregatesc de o nota mica , dar ma rog , speranta moare ultima. Si daca ne'ar aduce si tezele la romana , chiar ar fi distrugere in masa . In rest . mai nimic . Ma uitam astazi la niste haine si la alte lucruri la care visez eu si am ajuns la concluzia ca am nevoie de cel putin 10 milioane ca sa imi satisfac dorintele . Bad for me. Oricum am vazut o rochie in Takko , pe care chiar vreau sa o cumpar . Macar sa imi fac singura un cadou de Craciun , daca nu o sa primesc de la altcineva. Sper din toata inima ca ziua asta sa treaca cat mai repede , pentru ca nu sunt intr'o dispozitie prea buna . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 00:43
|||
|
|||
Marti ,
7.Decembrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img230.imageshack.us/i/frightfulwinterbyadelin.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M'am inselat destul de mult in legatura cu nota de la teza de geografie. Adica ,ma asteptam la un amarat de 8 , dar nu a fost asa . Cand am vazut ca pe foaie scria 10 , mi'a stat inima in loc si pentru cateva minute chiar am crezut ca e o gluma. Ma rog . Bine ca am luat 10. Trebuie sa recunosc ca m'am distrat foarte tare cand i'am vazut chipul lui Erin la auzul vestii false ca a luat 9 . Pana la urma tot 10 a fost , dar expresia fetei ei e de neuitat. In rest , mai nimic . Probabil in seara asta o sa adorm mai devreme ,pentru ca ma simt franta de oboseala. Am un presentiment ciudat , dar habar nu am de ce . Sper ca pana maine sa imi revin . Abia astept vacanta de Craciun . Pur si simplu numar zilele cu disperare pentru ca vreau neaparat sa ninga si sa.. ei bine .. sa primesc botezuri. Sa rad si sa merg la patinoar. Sa mananc cartofi prajiti cu bestia mea la Fuckland si sa am parte de un Craciun de neuitat. Vreau ca vacanta asta sa fie unica. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 01:15
|||
|
|||
Death is a waste of death
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> “Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live.” “Have the courage to live. Anyone can die.” “Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.” “Death is terrifying because it is so ordinary. It happens all the time.” “The most authentic thing about us is our capacity to create, to overcome, to endure, to transform, to love and to be greater than our suffering.” “Suicide is the punctuation mark at the end of many artistic careers” - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2010, 22:26
|||
|
|||
Miercuri,
8.Decembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://www.fanpop.com/spots/converse/links/13099102][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi a fost o zi destul de banala , cu exceptia catorva lucruri. La ora de romana mai aveam putin si aruncam cu ceva in profesoara , daca se poate numi asa. Astazi s'a crizat de parca ar fi baut gaz. In rest. am dormit probabil si m'am trezit la ora de Religie , alaturi de bestia aia care arunca cu caiete in mine. Oricat de rea ar fi , tot o iubesc si abia astept sa imi petrec Craciunul cu ea. E pur si simplu un ingeras uneori , iar ochii aia de catelus sunt adorabili. Dar oricat de mult am incercat sa ma mint , nu pot nega faptul ca m'am gandit toata ziua la ceea ce s'a intamplat aseara. Pur si simplu . chiar as vrea sa il inteleg ,dar nu pot. P.S. : Daca citesti asta , nu mai vorbesc cu tine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
10 Dec 2010, 00:09
|||
|
|||
Joi.
9.Decembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am senzatia ca astazi s'au intamplat atat de multe lucruri care m'au facut sa reflectez asupra greselilor mele din trecut. Atat de multe amintiri se deruleaza in mintea mea , incat ma intreb ce este real si ce nu . Asa cum mi'a spus cineva astazi . in locul unor prietenii vechi , se creaza altele mai frumoase , dar totusi e imposibil sa nu iti amintesti cu drag de persoanele la care ai tinut cu adevarat. Ma rog . nu are rost sa devin melancolica , pentru ca ce a fost , a fost si doar prezentul conteaza. Astazi la scoala am fost destul de euforica . Am cantat in pauze fara nici un stres si probabil daca m'ar fi vazut cine s'ar fi intrebat daca nu cumva am evadat de la spitalul 4 . Si . in plus , mi'am dat seama ca prietenii iti fac viata mai frumoasa. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Dec 2010, 14:04
|||
|
|||
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>
A vorbi de drumul suferinþei ca drum al iubirii este a nu cunoaºte nimic din esenþa satanicã a suferinþei. Pe treptele suferinþei nu urci, ci cobori. Ele nu formeazã scãri înspre cer, ci înspre infern. ªi întunericul în care ajungi pe scãrile durerii nu este mai puþin infinit ºi etern decât lumina ce te orbeºte pe scãrile bucuriei. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,172 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |