Petrecerea de Revelion
|
31 Dec 2010, 16:37
|||
|
|||
Eram atat de entuziasmata. Astazi avea sa fie petrecerea dintre ani. Si cel mai minunat lucru-aveam sa mi-o petrec la Hogwarts. Avea sa fie totul minunat: alaturi de colegi,elevi si profesori. Mi-am luat rochia si pantofii aproximativ de aceeasi culoare apoi am iesit din Turnul fostilor mei colegi de casa nerabdatoare sa ajung in Marea Sala. Am coborat entuziasta pe scari...
La intrare in Marea Sala am ramas perplexa,unii invitati deja au ajuns. Am privit de jur imprejurul salii si totul arata perfect, atat de frumos organizat. Aveam sa le gasesc pe Luna si pe Dianne macar sa le felicit pentru efortul depus la organizarea aceste petreceri,fiindca nu era usor sa faci ceva atat de minunat. De fiecare data cand treceam pe langa cineva salutam. Intr-un final le-am observat pe fete. Mi-am dres vocea dupa care am rostit: "Felicitari,fetelor! Ati facut o treaba minunata...!" Speram sa ne distram cu totii si sa fie o atmosfera cat mai placuta la cumpana dintre ani. Da,intr-adevar , un nou an a trecut , ceea ce mi se pare atat de greu de crezut. Am inspirat apoi am suspinat putin melancolica. Insa mi-am revenit in cateva momente cand am observat din nou Sala care parca stralucea de bucurie,absolut radia,totul din jurul nostru ne transmitea o stare placuta... OOC: Rochia ---> ![]() Pantofi---> ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecerea de Ziua Mortilor | Adnana Hale | 2 | 1,441 |
11 Nov 2011, 15:11 Last Post: Salathiel Donnerkrieg |