Petrecerea de Revelion
|
31 Dec 2010, 23:26
|||
|
|||
Fata mi se destinse intr-un zambet. Am mers cu grija, dar repede spre pian si m-am asezat. ' Acum ori niciodata, Ema!' mi-am spus. Imi alesesem melodiile cu grija. Prima era poate cea mai lenta.
Am inspirat adanc si am inceput sa cant la pian. Primul fragment... Al doilea... M-am agata de singura nota ce imi putea servi drept ton si am inceput sa cant. " - I'm so tired being here... Suppressed by all my childish fear... And if you have to leave, I wish that you would just leave... 'cause your presence still lingers here and it won't leave me alone!" Am urcat cu jumatate de octava si am facut o pauza la pian, incepand refrenul. La a doua strofa deja ma simteam in largul meu. Capatasem curaj, iar melodia curgea lin. Mi-am ridicat privirea de la clape si m-am uitat in fata, la nimic in mod special. Am vazut cu coada ochiului un cuplu dansand. " - When you cried I'd wipe away all of your tears. When you'd scream I'd fight away all of your fears. And I hold your hand throught all of these years but you still have... all of me..." Am ramas acolo, zambind. Am asteptat o clipa si am inceput cea de-a doua piesa. Era putin mai vioaie, desi era un cantec de leagan. " - Te priveam aseara cum vesel imi zambeai... " am inceput sa cant incet, urmarind nuantele piesei. " Clipe dulci, vise abia atinse de vant... Si am adormit cu chipul tau in gand..." Imi placea piesa aceasta, era una de suflet. Ma atrasese atat de mult aceasta melodie incat simtisem nevoia de a-i crea versuri. Dupa aceasta, trebuia sa schimb atmosfera. Gata cu cantecele moi, fine, lente. Muncisem de o luna pentru a face versiunea pentru pian. Degetele mele lungi au inceput sa se joace pe clapele reci. " - Red, blue, green lights..." Fara sa realizez, incepusem sa zambesc de-a binelea in timp ce cantam ultima piesa. Cineva batu ritmul cu palmele, iar asta m-a surprins placut. M-am intrebat o clipa cine este. Am dus si ultimul cantec spre final, iar mainile mi-au ramas pe ultimele clape, impietrite, in timp ce ascultam ecourile sunetelor in linistea salii. Apoi... OOC: Prima melodie My Immortal A doua A river flows in you cu versurile Si a treia Low Day ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecerea de Ziua Mortilor | Adnana Hale | 2 | 1,441 |
11 Nov 2011, 15:11 Last Post: Salathiel Donnerkrieg |