|
31 Dec 2010, 23:34
|
|
Misha Darren Collins
|
RP Posts: 34
Casa: Cercetasi
Galeoni: 54
Animal: Sobolan - Rememberall
|
|
- Blaine începu sã aclame ºi sã aplaude ca un idiot în timp ce lumea se holba la Ema ca niºte idioþi ºi mai mari; se ridicã în picioare ºi ceilalþi îi urmarã exemplul, cuplurile ce tocmai dansaserã aplaudând cât de tare puteau, þipete ºi aºa mai departe fiind auzite. Blaine îi zâmbi larg Emei, continuând sã aplaude în timp ce aceasta încã era în faþa pianului. Cântase foarte bine - nu, scratch that, super. Extraordinar. Supermegacalifragilisticexplialidoucious. Oricum.
Se gândi absent la ceea ce trebuia el sã cânte, apoi continuã sã aplaude în timp ce Ema cobora de pe scenã. Când se afla din nou pe 'pãmânt', se apropie de ea, zâmbind, dar fu împiedicat brusc de mai mulþi oameni care se îngrãmãdeau în jurul ei ca sã o felicite. Se retrase din nou, zâmbind. Chiar cã Ema cântase foarte, foarte bine. Alesese niºte cântece frumoase ºi le pusese într-o ordine bunã. Când lumea mai dispãru din jurul lui Ema, se apropie de ea ºi îi zâmbi larg, în timp ce vorbea, repede ºi entuziasmat:
- Ai cântat super, Ema! Ai spus tu cã ºtii sã cânþi la pian, dar nu m-am aºteptat la asta, pe cuvântul meu de Cercetaº. Ai. Cântat. Super. Simþise nevoia sã spunã propoziþia cu pauze, ca Ema sã înþeleagã, apoi îi zâmbi din nou, impresionat.
ooc, sper cã nu te deranjeazã cã am spus cã ai coborât de pe scenã, Ema. scuze dacã te-am enervat sau ceva DDD:
did i adequately answer your condescending question?
nu faceţi powerplay cu personajul meu, please. just sayin'.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|