Petrecerea de Revelion
|
01 Jan 2011, 13:41
|||
|
|||
Buzele mi-au tremurat. Aveam ochii mari si ma simteam ca prin ceata.
" - Vin repede. Ai grija..." M-am intors, lucru ce nu-mi conveni deloc. Nu vroiam sa-l scap din priviri. Ajunsa in fata treptelor, am luat doua guri mari de aer pentru a ma calma. Am afisat un zambet larg si am urcat. " - Salutari, Hogwarts!" am zis entuziasmata, ascunzand frica. " Va voi canta o melodie numita 'You're my favorite song'. Sper sa va placa, iar daca o stiti, mi-ar face placere sa o cantati cu mine." Mi-am ocupat pozitia in fata pianului si am apasat prima clapa. Am continuat, legand sunetele, incepand sa cant imediat. " - Words don't come easy without a melody...I'm always thinkin' in terms of do-re-mi. I should be hikin', swimmin', laughin' with you... Instead I'm all out of the tune." M-am entuziasmat si mai mult, asa ca a doua strofa am inceput-o in forta. " - But what you don't know: You lift me off the ground. You're inspiration, You help me find myself. Just like a bass line in half time, You hold down the groove...That's why I'm counting on you!" Degetele dansau intr-un joc cu note. Unghiile mangaiau ocazional clapele, lucru ce nu ma deranja. Am condus cantecul spre final, coborand cu o jumatate de octava. " - And when I hear you on the radio, I never want to change a single note It's what I tried to say all along: You're my favorite song! You're my favorite song..." Pentru a doua oara in acea seara am ramas incremenita, vibratiile corzilor pianului traversandu-mi mainile. Am zambit si m-am ridicat. " - Multumesc!" a fost tot ce am putut sa spun. Am coborat repede. Nu-mi venea sa cred ce mi se intampla. Lumea ma aplauda. Pe mine! Fata stearsa, timida. M-am uitat spre masa Cercetasilor, cautandu-l din priviri pe Blaine. OOC: Cantecul ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecerea de Ziua Mortilor | Adnana Hale | 2 | 1,440 |
11 Nov 2011, 15:11 Last Post: Salathiel Donnerkrieg |