Doar vise...
|
04 Jan 2011, 22:38
|||
|
|||
Ceva se intampla..Ceva ciudat .. Ma uitam la Addie fara sa inteleg . Am stat nemiscate un minut. Incepusem sa tremur de frica . Mi-am strans tare in brate cartea de vraji si bagheta. Si Addie tremura , dar nu de frica, ci de frig.
-Doame , Addie , ce se intampla?! Am spus eu , simtindu-se teama din vocea mea. - Nu-nu stiu.. Mi-e f-foarte frig.Voua nu va e ch-chiar de-deloc? - Nu.. A spus Jade incet. Se auzi un zgomot. Ceva metalic cazu , iar ecoul ajunsese pana la noi. Mai era cineva treaz inafara de noi. M-am uitat in jur disperata , cautand un loc unde am putea sa ne ascundem. Oglinda mare era lipita de perete , deci nu puteam sa ne ascundem dupa ea . Camera era goala . M-am indepartat incet de usa , iar Jade si Addie au facut la fel. Se auzeau pasi pe coridorul din fata usii . Cand pasii se oprira , se auzi un mieunat . Ne uitam toate ingrozite catre usa mare din lemn. -Ce faci?! Cauta o vraja ceva ! Spuse Jade nervoasa. Dar nu puteam sa caut.. Parca mainile imi erau inghetate pe carte si ma obligau sa o tin strans. ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Noi prieteni [ doar Alex Evans ] | Ada McNair | 7 | 1,835 |
25 Apr 2009, 22:32 Last Post: Alex Evans |