ah pai eu sunt orice numai tocilara nu.

tocilar nu inseamna om inteligent, inseamna... da... ala care invata foarte mult si, de regula, asta e pasiunea principala. nu poti numi tocilara o persoana care toceste DOAR la examene.toata lumea face asta => toti suntem tocilari. eu invat foarte foarte foarte putin

. si nu ma raportez la notele mele, pt ca am si note proaste, n'ai ce sa'i faci... unii profi poarta pica ani de'a randul (e chiar foarte aiurea faza.), ci la performante la niste materii pe care nu le suport (adica una

). si eu trag profit din asta. in principiu ore tarzii de stat afara la party'uri si faze.
si urasc matematica!! e cea mai ingrozitoare materie posibila si o urasc din tot sufletul:|:| tot ce imi place este logica si asta ma caracterizeaza.ma bazez pe intuitie si am dreptate. am fost a doua pe tara la olimpiada cu med.aur huh

desi clar, aia de pe'acolo invatasera mai mult ca mine, parca e nedrept ca vin eu total dezinteresata si le fur premiile alora care chiar iubesc materia asta.nu ca ma plang [hell no

] dar sunt atat de superficiala si e mai corect sa castige alde muritorii de rand care invata saracii decat cei care se bazeaza doar pe inteligenta si ceva lucru in plus de voie, de nevoie. am ajuns la apogeul carierei mele

si ma tot duc la cacaturi d'astea pentru BANI.

11 milioane +concursurile astea locale/judetene pnm sa zic 3milioane

stiti cate rochii &pantofi inseamna asta?

merita sa te prefaci ca te pasioneaza matematica pentru asta. inseamnaa un dulap plin plin cu piese de vara, adica atat cat dureaza banii [sa zicem din iunie cand se dau premiile pana in iulie].adica inseamna ca in fiecare iarna sufar.=))))) si totusi, eu sunt asa anormala, imbin caracterul cheltuitor de balanta cu zgarcenia de scotian pe care o am in sange

=imi vine sa plang cand ma gandesc cat am cheltuit, dar zgarcenia vine imediat dupa ce imi fac achizitia, nu inainte

adica de ce sa las saracii bani tocilarilor alora urati si cu ochelari care ii vor consuma pe carti cand eu ii pot folosi in scopuri nobile

[pentru cauza mea] serios/
dar tocilar nu inseamna nici om prost

e imposibil sa inveti o groaza si sa uiti chiar tot, tot. adica eu am o tipa de genul asta in clasa...e mai uratica putin, nu are viata sociala in sensul asta, dar na..e mai buna ca mine la franceza si la romana si la engleza la gramat[doar la acest capitol], daca te gandesti bine. desi eu am accentul mai klumea

si stie orice daca o intrebi, desi nu e chiar desteapta [la mate nu poti toci decat teorie, si daca nu stii sa o aplici pnm]
habar n'am.eu ma simt oribil cand nu sunt prima, pur si simplu din vanitate. adica eu ma astept sa fiu din nou cea mai buna fara niciun stres cum a fost intotdeauna

asa sunt eu mai rasfatata

.de ce sa iti dai silinta cand stii ca esti bun genetic? nu o sa tina mult faza asta, dunno. dar momentan e perfect.
ooc: de ce nu ma pot rezuma la 10 randuri?=))))