Winter Morning
|
08 Jan 2011, 17:37
|||
|
|||
Bell ciocani in usa din stejar masiv, iar Hagrid le intampina vesel.
“-Stiam eu ca voi sunteti” spuse el, razand. Cele doua se uitara nedumerite una la alta, iar uriasul le pofti inauntru. “-Cred ca sunteti inghetate” chicoti el. “-Partial” replica Lisa, razand. Bell ii inmana cadoul, si zambi. “-Pentru tine, de Craciun..nu am ajuns prea curand la tine, dar cu petrecerea din Turn” murmura ea. “-Nu trebuia..vai, ce placere pe capul meu” raspunse Hagrid, cu lacrimi in ochi. “-Deschide’l!” il impulsiona Lisa. Uriasul se aseza pe pat, care trosni puternic din cauza greutatii, si rupse hartia rosie. Scoase la iveala o patura uriasa. “-E..perfecta” spuse el, profund impresionat. “-Am spus ca ai nevoie de asa ceva..e frig acum” chicoti Lisa. Hagrid se ridica brusc, si veni spre ele. “-N’o sa’mi placa asta” sopti Lisa. “-Taci si indura” replica Bell, cand uriasul le stranse in brate. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|