Vraja secretelor
|
09 Jan 2011, 16:10
|||
|
|||
![]() Am intredeschis usa intrand cu grija in biblioteca incarcata de carti.Chiar daca era in amurg niciodata aceasta parte a castelului nu fusese luminata bine de soarele ce trecea prin ferestre.Am cautat cu privirea prima masa libera si cat mai retrasa mergand in spre ea.Biblioteca era aproape goala doar cativa elevi din anul I radeau in soapta citind una din cartile raftului de dragoste.I-am ignorat asezandu-ma la masa scotandu-mi un pergament si o pana.Mi-am scos cartea pe care trebuia sa o analizez si am inceput sa citesc.Cel ce imi oferise aceasta carte ma sfatuii sa o analizez in detaliu deoarece voi descoperi multe secrete.Nu am fost niciodata o mare aventuriera sau in cautarea secretelor vietii,insa tineam prea mult la el ca sa il dezamagesc.Dupa o ora de citit am inchis cartea privind cerul prin fereastra intredeschisa.Noaptea se aseza bine peste castel,iar timpul zbura fara ca eu sa imi dau seama."Lumos" am soptit baghetei pentru a face putina lumina in biblioteca a carei intuneric il puteai pipaii.Mi-am asezat capul pe carte inchizand ochii eram foarte obosita asa ca am atipit. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|