Descoperiri pe furtuna
|
11 Jan 2011, 11:41
|||
|
|||
Dornica sa dorm eram, desigur, constatand cat era ceasul. Dar furtuna ce se anunta afara nu ma lasa. Jongla cu mintea mea. M-am imbracat in cea mai mare liniste si am iesit in camera de zi, nestiind unde sa ma duc. Am oftat indelung si am iesit.
" - Lumos" Ma plimbam aiurea, auzind cum traznetele produc ecouri ciudate intre peretii castelului. Nu stiam daca pur si simplu mi s-a parut, dar am avut senzatia ca sunt urmarita. Am intrat in cea mai apropiata camera, cu grija, lasand usa sa se inchida in liniste. Am tresarit cand am vazut ca mai era cineva aici. O fata foarte draguta pe care nu o cunosteam. Am stat o clipa locului, asteptand reactia ei. Dar nu se misca, statea si privea... Oglinda lui Erised! Am recunoscut rama impunatoare si lucrata cu maiestrie. Am pasit usor spre ea si i-am atins umarul, nevrand s-o sperii. " - Ei, si... Ce vezi in Oglinda?" am intrebat-o moale. Am afisat un zambet cald, prietenos. " - Scuza-ma daca te-am speriat. Numele meu este Ema Snow" OOC: Sper ca nu te superi daca am continuat eu ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|