Vraja secretelor
|
13 Jan 2011, 19:52
|||
|
|||
Eram foarte fericita ca fetele doreau sa ma ajute si se vedeau ca se straduiau si cu fiecare cuvant pe care il reciteam simteam cum acea foaie alba se umple din ce in ce mai mult cu tot felul de lucruri.
"Da Ronnie ai dreptate,insa intreg jurnalul din pacate este o metafora si asta in caz ca il pierde ca cei ce il vor gasi sa nu il poata intelege!"I-am spus plecand privirea in pamant de tristete gandindu-ma ca nu voi putea descifra intreg jurnalul niciodata. "Si da Aly sunt sigura ca ai dreptate deoarece stiu ca printre discutiile noastre el imi spusese de o casa la ceva departare de desertul Arizonei prin vest,iar plansul cu sange al cocosului asta ar trebuii sa insemne vestul,asfintitul ce se vede pe cer!"Mi-am spus ca si cum as fi descoperit o mare enigma a omenirii.Eram toata un zambet,insa acesta pieri imediat cand vazusem ceea ce urma. "Insa ceea ce urmeaza chiar nu am habar de ceea ce poate sa insemne!"Mi-am zis cu voce tare privindu-le pe fete care ma urmareau cu atentie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|