Searching for hidden answers
16 Jan 2011, 23:28
Eram surprinsa sa il vad pe Raizen la Minister. Venise aici sa isi revendice niste obiecte care cu siguranta le vroia inapoi. M-am mirat cand mi-a spus ca fostii sai elevi l-au reclamat datorita obiectelor sale. Fiind profesor de "Aparare contra Magiei Negre" avea tot dreptul sa aiba asupra lui anumite lucruri.

Am oftat dandu-mi seama ca eu nu mai avusesem prea mult timp de orele mele de "Previziuni despre viitor". La spusele sale nu aveam cum sa nu ma gandesc cat de mult am neglijat ora mea datorita incidentelor din ultimul timp. Speram ca pana la urma sa se rezolve totul si sa pot reveni la cursuri cu forte noi,cu mai multa energie si mai multa bucurie de a le preda elevilor.

Am tresarit la intrebarea lui Raizen si am observat ca statea drept asteptand un raspuns. Am spus pe o voce cercetatoare:
"Sunt aici..fiindca..eu consider ca pot gasi in Minister niste documente despre viata unui Devorator. Dar nu orice Devorator,ci unul care i-a facut mult rau familiei mele..."

Nu trebuia sa gasesc ceva anume,de fapt nici macar nu cautam ceva anume,insa speranta din mine nu disparuse. Intr-adevar simteam ca pot rezolva acest mister in legatura cu Porrin.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Searching for hidden answers - by Rosalie Vivienne Alden - 16 Jan 2011, 23:28