Searching for hidden answers
18 Jan 2011, 00:56
Ma gandeam oare ce as putea sa fac pentru a scapa definitiv de toate probleme care le implicau si pe Porrin,adica majoritatea dintre ele. Iar acum simteam ca eram pe drumul bun fiindca mai era o persoana dispusa sa ma ajute in dezlegarea acestui mister. Am ramas uimita cand am auzit ce a spus Raizen in legatura cu Potter. Oare chiar era posibil asa ceva? Oare chiar a fost implicat in aceasta disparitie,avea el aceasta putere de a ajuta la un fapt asa de marsav? Multe idei mi se invarteau in minte,insa totusi se parea ca exista o raza de speranta si nu una doar pentru a il distruge pe Porrin ci ar exista o micuta sansa,dar care exista sa il gasim pe Harry Potter. Mult timp m-am gandit la o posibilitate de a afla unde este el acum iar acum aveam ocazia sa aflam.

"Desigur,mi se pare o idee buna. De unde ai vrea sa incepem?",l-am intrebat eu pe Raizen cu un zambet de speranta. In caz ca astazi vom afla ceva important destinul lui Tom Porrin se va schimba radical si daca avem putin noroc poate si cel al lui Harry Potter.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Searching for hidden answers - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Jan 2011, 00:56