Prieteni neasteptati
|
18 Jan 2011, 19:06
|||
|
|||
M-am apropiat pe cat posibil de Aly incercand sa o feresc de blestemele pe care le aruncam fara sa ma opresc.Stiam prea bine ca Jack tinea vrajile de protectie pentru a nu ramane descoperiti,insa nu aveam ce face trebuia sa il atac si pe el.
"Aly pe Jack lasa-l la urma!"I-am zis aratandu-i cu bagheta catre un barbat ce incerca sa il aduca in simtiri pe Alec care statea impietrit.Atunci am simtit cum un jet de lumina verde trecea fix pe langa mine.Blestemul Avara Kadavra trecuse pe langa mine facandu-ma sa ma cutremur.Robert ma privea cu ochii inrositi si cu o ura arzatoare.Nu imi venea sa cred ca Robert cel pe care il protejasem de atatea ori pentru ca Lordul Intunecat sa nu afle cate lucruri facea el pe la spatele lui acum dorea sa ma omoare. "Robert!"L-am privit cu ochii rugatoari deoarece nu doream sa ii atac,insa ei nu imi ofereau alta alternativa.Acesta isi ridica bagheta strigand catre mine. "Avara Kadavra!"Jetul de lumina se apropia atat de repede incat ramasesem impietrita.Atunci am simtit doua maini puternice impingandu-ma.Am cazut lasand jetul de lumina verde sa se piarda in neant.Aly ma salvase.Am ramas acolo pentru cateva secunde incercand sa realizez ce se petrece deoarece eram in stare de soc. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|