|
|
Searching for hidden answers
|
18 Jan 2011, 21:20
|
|
Raizen Isildur
|
RP Posts: 353
Casa: Astropufi
Galeoni: 1976
|
|
- Raizen o privi întrebãtor pe Rosalie când aceasta îi rãspunse. Pãrea foarte determinatã. Întrebarea era de unde sã înceapã. Chiar dacã el avea niște bãnuieli, informațiile ar putea fi oriunde. E adevãrat cã nu cresc în copaci, dar totuși. Din câte știa Raizen, Porrin fusese un foarte mare adept al lui Știi-Tu-Cine, fiind permanent mâna dreapta a acestuia. Zvonurile spun cã ani de zile a stat în umbrã, fãrã ca nici mãcar ceilalți Devoratori sã știe de el. Era atât de obsedat de Lordul Întunericului, încât îi copia fiecare mișcare. Dacã era adevãrat cã Porrin fusese pilonul principal în rãpirea lui Potter, cel mai probabil acesta încerca chiar în acel moment sã devin noul Lord al Întunericului. El, dar nu numai.
„Am putea începe de oriunde, dar cred cã ar trebui sã verificãm în Departmanetul Accidentelor Magice mai întâi. Am înțeles cã în perioada asta majoritatea celor care lucreazã acolo au concediu. Probabil cã e foarte slab pãzit și ar fi un lucru bun sã vedem ce putem gãsi acolo, mai întâi. Nu va fi o treabã ușoarã sã verificãm prin zeci de documente. Ar trebui sã mergem înspre lift. Ce-mi poți spune despre Porrin ?” întrebã Raizen încercând sã gãseascã un punct de plecare, o slãbiciune, sau orice ar putea fi folositor.
|
|
Messages In This Thread |
Re: Searching for hidden answers - by Raizen Isildur - 18 Jan 2011, 21:20
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|