Searching for hidden answers
18 Jan 2011, 21:38
Abia asteptam sa gasesc ceva ce sa ii incrimineze pe Porrin,dar nu pentru a il duce la Azkaban din nou fiindca deja evadase de doua ori,iar acest lucru nu imi era deloc de folos. Eu nu prea stiam ce sa fac,nu cunosteam Ministerul Magiei atat de bine,dar in momentul in care am auzit spusele lui Raizen chipul mi se mai lumina putin,eram plina de speranta. Probabil ca vom reusi sa inaintam decaderea lui Porrin,sfarsitul sau. Departamentul Accidentelor Magica...intr-adevar fusese o alegere inteleapta a lui Raizen. Daca majoritatea angajatiilor erau plecati nu puteam sa pierdem o asemenea ocazie ce nu o gasesti la tot pasul. Va trebui totusi sa fim putin atenti,cine stie cine poate sa vina nepoftit in Minister? Speram sa nu fie cazul , dar niciodata nu poti fi sigur de ceva.

Ascultand intrebarea sa,am rostit pe o voce ganditoare. Abia acum sesizam ca nu prea stiu mare chestie despre Tom Porrin. Nu stiu nimic despre trecutul sau,doar ceea ce are legatura indirect cu familia mea...

"Stiu doar ca este foarte periculor. Mi-a facut mult rau de-a lungul timpului,mie si familiei mele si nu numai. A evadat din Azkaban de doua ori ceea ce ma face sa ma gandesc ca tot ce am obtinut pana acum in legatura cu el a fost in van...Dar nu mi-am pierdut inca speranta. Si a fost pe cale sa ma ucida de atatea ori...!"

M-am oprit putin fiindca in minte mi-au venit multe imagini mult prea dureroase pentru mine,dar apoi am adaugat:
"Da...Departamentul Accidentelor Magice este perfect pentru inceperea cautarilor."

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Searching for hidden answers - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Jan 2011, 21:38