Searching for hidden answers
19 Jan 2011, 13:21
O senzatie stranie ma cuprinse astfel ca un fior rece imi trecu pe sira spinarii. Nu stiam ce va urma sa facem astazi,insa un lucru era sigur: ne-am asumat un risc enorm incercand sa patrundem in Ministerul Magiei pentru a cauta documente care...probabil nici nu exista. Dar nu mi-a disparut acel sentiment : vom gasi ceva , vom gasi ceva ce sa ne ajute in continuare. Mi se parea atat de ciudat faptul ca nimeni nu era pe aproape,era imposibil ca Ministerul sa fie absolut gol,lipsit de lume,de viata. Mereu era cineva ... mereu exista un angajat. Brusc,un gand oribil imi trecu prin minte: Daca cineva mai fusese aici? Cineva care sa fi cautat ceva anume...ceva asemanator cu ceea ce cautam noi. Da,asta era!
Speram din tot sufletul ca Porrin sau Lestrange sa nu fi fost aici altfel tot drunul a fost in van...Am lasat gandurile acestea sa zboare cat mai departe de mine fiindca liftul se oprise facandu-ma sa tresar.

Acum ne aflam in fata Departamentului Accidentelor Magice. Am tras adanc aer in piept pentru a imi face curaj sa inaintez. Daca am ajuns pana aici cred ca va trebui sa continuam.

"Esti gata?",l-am intrebat eu brusc pe Raizen aratandu-i intrarea de la Departament.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Searching for hidden answers - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Jan 2011, 13:21