Always come back here
|
22 Jan 2011, 18:01
|||
|
|||
In ultimul timp statea aproape zilnic cu Bell,iar acest lucru imi facea bine,ma mai linisteam,incercam sa uit de problemele de zi cu zi. Insa mai mereu in ultimul timp imi aminteam de Jake,era ceva absolut firesc. Cum poti sa uiti o fiinta atat de draga?
Am tresarit cand cercetasa imi puse din nou o intrebare: "-Deci..nu inseamna ca o fur, nu?" Am zambit atat de sincer,eram chiar emotionata pentru faptul ca avea sa aiba de acum inainte o amintire din partea lui,una de nepretuit apoi am continuat: "Bell,cand este vorba de un lucru atat de drag bineinteles ca nu se poate numi furt. Pana la urma aceasta medalie iti apartine pe drept. Daca ar mai fi..trait...sunt absolut convinsa ca ti-ar fi daruit-o tie. Ai fost cea mai importanta persoana din viata sa.!" Am oftat gandindu-ma cum ar fi sa gasesc si eu ceva de-a lui Jake,insa zambetul imi reaparu pe buze cand mi-am adus aminte de colierul minunat pe care l-am primit de la el,cel in care aveam amintire de la Asla,apoi de inelul de logodna..si nu in ultimul rand de trandafirii presarati prin carti. Astazi va trebui sa ma duc sa imi iau din nou colierul si inelul. Uitasem de ele,dar acum aveam sa le port din nou. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|