Searching for hidden answers
|
23 Jan 2011, 13:39
|||
|
|||
Am iesit din lift cu pasi marunti,ma simteam de parca comiteam o infractiune. Nu prea imi placea aceasta situatie,insa daca nu am avut de ales. Trebuia sa aflu cat mai multe,iar acum era ocazia perfecta. Raizen se gandise bine cand a spus sa incercam prima data la acest Departament,totul parea atat de pustiu,se auzeau doar pasii nostri prudenti ciocnindu-se cu podeaua. Roba mea atarna facand doar un mic zgomot,un sunet aproape imperceptibil. Ma uitam la Raizen intrebatoare , iar el la mine la fel. Abia asteptam sa ajungem in Departament si sa cautam cel mai mic indiciu care avea sa ne conduca spre investigatiile noastre. Mereu trebuia sa existe un punct de plecare,iar acesta era primul. Imi era putin cam frica,recunosc. Speram sa nu ne observe cineva. Ne-am confrunta cu mii de intrebari la care nici macar noi nu stim raspunsul.
Cand Raizen deschise usa de la Departament singurul lucru care am reusit sa il fac a fost sa tip..Doar asa am putut sa reactionez pe moment,insa din fericire Raizen a fost mai rapid si a rostit o vraja-scut. Am asteptat putin si pana la urma s-a dovedit o alarma falsa. Inca ma temeam,dar ma mai calmasem putin. "Ce bine. M-am cam speriat!",am reusit eu sa rostesc printre miscari de siguranta. Ma tot uitam daca nu se afla cineva in jurul nostru,cineva care ne-ar putea face rau. Insa se pare ca nu aveam de ce sa ne temem,cel putin nu acum. M-am uitat la Raizen intrebandu-l din priviri daca sa intram sau nu si a facut primul pas in semn de raspuns. L-am urmat cu un pas atat de marunt,ma tot intrebam daca este bine ce facem,dar in cateva secunde mi-a venit in gand si raspunsul: Da,este bine. Este bine fiindca asta voiam sa facem. Trebuia sa gasim ceva... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|