Always come back here
|
26 Jan 2011, 23:10
|||
|
|||
Imi era foarte greu sa vorbesc despre el,de mult nu o mai facusem..De mult nu mai vorbisem cu cineva despre Jake,dar acum parca simteam nevoia sa imi las sufletul sa respire si mintea sa mi-o ia la goana penru un moment asa ca am inceput sa ii povestesc Cercetasei cate ceva:
"Stii..Era foarte calm,iubaret,prietenos.. Se poate imprieteni cu oricine,ceea ce m-a dus cu gandul la inca un motiv in plus pentru care el nu ar avea ca cauta la Viperini,insa asta a fost din nou o alta...incercare destul de reusita din partea lui Porrin,poveste lunga. Nu pot uita cat de bine se intelegea cu mama si tata,pur si simplu ii iubea,iar ei la randul sau pe el. De aceea au fost de acord sa ma casatoresc cu Jake cand vom termina anul VII si bineinteles,vom deveni Adulti,insa se pare ca norocul nu a stat de partea noastra... Parintii mei au fost devastati cand au auzit ce s-a intamplat,au plans si ei..Dar o buna bucata de timp eu nu am reusit nici sa plang,imi plangea doar sufletul..Stiau ca setea de razbunare e mare in sufletul meu..de aceea m-au ferit un timp de orice lucru ce m-ar fi putut rani...Eram foarte vulnerabila..!" Vorbisem,de fapt ii spusesem putin prea multe asa deodata,insa sunt sigura ca Bell va intelege cum m-am simtit si cum ma simt in continuare... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|