Prieteni neasteptati
|
31 Jan 2011, 14:40
|||
|
|||
Nu stiam exact cine putea fi la usa,insa eram atat de ingrozita ca la usa sa nu fie Devoratorii cu care ne infruntasem in cafenea.Stiam sigur ca singurii de care stiam de aceasta casa eram doar eu si Ed'.
"Nu cred ca asteptam pe nimeni mai ales aici!"Spuse acesta facandu-ne semn sa il urmam cu bagheta in garda.Am ajuns in dreptul usii din nou tresarind de o izbitura in usa.Mi-am dat seama ca usa nu avea vizor tipic vrajitoresc. "La naiba alta data lasa prejudecatile deoparte si puneti si tu un vizor!"Acesta se stramba anuntandu-ne ca va deschide usa.Acesta deschise usa.Inaintea noastra un chip familiar ne zambea.Emily imi sari in brate,iar buclele ei ma acopereau. "Emily ce ma bucur ca esti tu!"I-am spus fericita.Edward si Alice coborara baghetele fericiti ca nu se intampla nimic. "Marie si eu ma bucur ca am reusit sa ajung inantea lor!"Toti trei am inlemnit. "Cum adica inaintea lor?Care lor?Emily ce naiba se petrece!" "Imi pare rau sa va spun dar cred ca in 10 minute vreo 20 de devoratori se vor afla in fata acestei usii si nu cred ca vom scapa cu viata!"Toti am ramas muti de uimire gandindu-ne ca trebuie sa Disparem cat mai repede posibil. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|