O plimbare in Sectorul Interzis
|
02 Feb 2011, 21:12
|||
|
|||
Ma plimbam pe coridoarele intunecate ale castelului. O hartiuta mica imi ajunse la picioare. Pe ea scria "Vraji negre, periculoase, letale de Victoria Blackmagic veziSectorul Interzis". Ce curioasa eram sa vad ce este cu cartea misterioasa de vraji negre, dar si mai curioasa eram cine din castel se ocupa cu studierea magiei negre.
M-am grabit spre biblioteca. M-am prefacut ca nu gaseam o carte, asa ca m-am cufundat printre rafturile nesfarsite de carti. La capatul randului am ajuns la SECTORUL INTERZIS m-am avantat mai departe, mai adancprintre rafturi. Deodata se auzira niste pasi grabiti speram sa nu fie bibliotecara sau altcineva care mi-ar interzice sa fiu aici. Pasii se auzeau tot mai aproape pana cand... OOC:Continua cine vrea... ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,445 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,348 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,681 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,410 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,235 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |