Prieteni neasteptati
|
03 Feb 2011, 00:02
|||
|
|||
"Ai aplicat toate vrajile de protectie cunoscute?"Ma intreba aceasta in momentul in care terminasem.
"Stii ce,nu e rau sa le verifici poate am omis vreuna!Ma duc si eu sa ma schimb si sa fac ceva de mancare cu siguranta Em' si cu Ed' vor aparea din clipa in clipa asa ca te rog sa fii atenta la asta!"Aceata incuvinta din cap.Am intrat inauntru schimbandu-ma repede in niste haine comode si curate.Am cautat prin ghiozdan frigiderul portabil in care pusesem mancarea.Am scos cateva oua cu costita deoarece ma gandeam ca acestea doua erau combinatia perfecta pentru o masa rapida si delicioasa.Adaugam ingredientele vazand ouale cum se rumeneau langa costita.In secunda aceea am auzit doua pocnituri ca sunetele Aparitiei.Am stins repede aragazul alergand in afara cortului.Emily venea cu Edward in carca nu imi dadeam seama daca era ranit deoarece nu avea sange pe trup.Amandoua am alergat inaintea lor. "Em ce s-a intamplat!" "I-a venit rau nu stiu ce s-a intamplat a pus mana la inima si in urmatoarea secunda era cazut pe jos!"Impreuna cu Alice l-am ridicat cu ajutorul baghetei si l-am pus pe pat in speranta ca isi va reveni. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|