Searching for hidden answers
|
02 Feb 2011, 23:09
|||
|
|||
M-am agatat de speranta ca astazi voi afla cat mai multe despre Porrin si daca se poate si despre Potter . Acum din nu stiu ce motiv nu stiu daca se va mai putea. Mi s-a oprit inima in loc cand cineva ne intrebase ce cautam aici. Pentru un moment am crezut ca este cineva care lucreaza la acest Departament. Am ramas tacuta pe intreg parcursul discutiei lui Raizen cu acea fata. Dupa cum vorbea se pare ca o cunostea, ba mai mult parea iubita lui. Cand mi-am dat seama ca este o persoana de incredere am tras aer in piept usurata. Nu stiu ce ne-am fi facut daca ar fi fost cineva din Minister. M-am albit la fata de frica si nu stiam ce sa spuns,am ramas socata. De cand am intrat in Ministerul Magiei m-am speriat cumplit de doua ori astazi.
Observand ca Raizen i-a explicat deja acelei fete de ce suntem aici si ce facem am incercat sa ma prezint..: "Buna. Rosalie Andrews Blackfire. Imi pare bine!" In timp ce asteptam ca fata sa se prezinte mi-a trecut prin minte gandul ca ne-ar putea ajuta si ea in cautarea acelor documente care eu cred ca exista.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|