Care momente le-ati schimba?
|
06 Feb 2011, 23:06
|||
|
|||
Mie una mi s'a parut tampita moartea lui Cedric; pur si simplu nu isi avea rostul. Ca sa ajunga in cimitirul ala si sa se intalneasca o data cu Voldy, iar el sa il omoare. Ok, inteleg ca Lordul Intunericului nu cruta pe nimeni, dar Cedric putea sa ramana in labirint, nu sa fie atat de multa tragedie.
Alt lucru care mi s'a parut cam aiurea a fost relatia dintre Cho si Harry; ea suferea dupa Cedric, si era cu Potter? Mi se pare cam stupid din partea ei, sa se consoleze cu cine ii iesea in cale. Pur si simplu s'a folosit de Harry. Ce as schimba totusi cel mai mult la seria HP ar fi moartea lui Dumbledore; sunt de acord cu mortile celorlalti - ar fi fost un sfarsit prea fericit. Dar Dumbledore trebuia sa ramana in viata; era cel mai mare vrajitor din toate timpurile - mai puternic decat Voldemort insusi. Chiar daca era in varsta, asta nu l'a oprit niciodata sa lupte de partea binelui. Nu stiu, putea sa fie oricum, dar nu asa; sa nu fi murit Dumbly Asa..ce nu mi'a mai placut..moartea lui Ochi-nebun-Moody si a lui Hedwig; chiar nu era cazul. Prea multe pierderi - fata de tabara devoratorilor. Ma rog, au fost si acolo cateva morti semnificative - Bellatrix, Voldy insusi si ceilalti. Dar si aceste personaje mentionate mai sus, parca nu isi avea rostul sa dispara din peisaj. Moody putea sa moara in batalia de la Hogwarts dupa parerea mea; iar Hedwig - sa ramana in viata. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Care carti v-au dezamagit cel mai mult. | Jack Diggory | 7 | 2,399 |
27 Dec 2011, 22:03 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Care momente din seria HP v-au facut sa plangeti? | Kennya Allen | 30 | 9,052 |
10 Jul 2011, 16:28 Last Post: Alice Gontier |