Searching for hidden answers
08 Feb 2011, 21:05
Priveam foarte atenta pumnalul,mi se parea foarte ciudat: avea o forma deosebita,iar manerul sau imi dadea de-a dreptul fiori. Sarpele acela..puteam sa jur ca am mai vazut acel model undeva! Da,desigur- l-am vazut pe Aleea Nocturn la Borgin&Burkes,unde nu aveai cum sa gasesti decat obiecte Intunecate. Acest pumnal este blestemat. L-am observat pe Raizen deschizand cutia inainte ca eu sau Kayla sa zicem ceva. Nu stiu cum s-a intamplat,dar in mai putin de un minut acesta fu impins in perete cu sangele tasnindu-i din corp. Am ramas stupefiata nestiind ce sa fac,nu stiam cum sa reactionez. Kayla il intreba daca e bine, apoi isi indrepta privirea catre mine intrebandu-ma ceva si facandu-ma sa reactionez. Intr-adevar avea dreptate,trebuia sa il vindecam. Reactia lui Raizen la blestemul din pumnal fusese asemanator blestemului "Sectumsempra" , dar stiam ca nu este acesta. Ma tot intrebam ce vraja ar putea sa il vindece pe loc si mi-am adus aminte de una non-verbala care avea sa actioneze imediat.

Am rostit vraja in gand cu o rotire lina de bagheta,iar in acel moment Raizen fu pus pe picioare.

"Gata!", am rostit eu mult mai linistita acum.

Exact in momentul in care voiam sa ne indreptam toti trei catre pumnal pentru a incerca sa aflam de ce s-a intamplat asa ceva,cineva trantise usa cu furie. Nu stiu cum de m-am intors in acea secunda cu bagheta indreptata spre acel Devorator,dar in urmatoarele secunde privirea speriata mi se indreptase spre Kayla si Raizen tipand nervoasa:
"El e Porrin!"
Acum ca il revad din nou imi vine sa sar la gatul sau,de fiecare data cand el mi se arata, de fapt, imi doresc sa fac asta. Mi-am rotit catre el bagheta din instinc , dupa atatea dueluri.. Si am rostit nervoasa:
"Cum ai reusit tu sa intri in Minister?"

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Searching for hidden answers - by Rosalie Vivienne Alden - 08 Feb 2011, 21:05